Lumia 1520 mi yoksa 930 mu

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 1520 64 GB değil 128 GB Kart desteğine sahip.
onlar biraz hikaye zamanında n73 1gb destekliyor diyorlardı 2gb taktım takır takır çalışıyor tabi 128 ken 256 arasında baya fark var ama o kadarını kullanacak biirni tanımıyorum zaten onu alacağına hariic alsın daha ucuzdur

Akhtoher

Akhtoher

Üye
onlar biraz hikaye zamanında n73 1gb destekliyor diyorlardı 2gb taktım takır takır çalışıyor tabi 128 ken 256 arasında baya fark var ama o kadarını kullanacak biirni tanımıyorum zaten onu alacağına hariic alsın daha ucuzdur
Hikaye derken ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sen beni anlamadın zaten forumda kimse anlamıyorda şöyle söyliyeyim üstte 64gb destekliyor dediler ya ben daha yükseğini de çalıştırır demek istedim yani onlara fazla güvenmeyin takıp denemek lazım sadece

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sen beni anlamadın zaten forumda kimse anlamıyorda şöyle söyliyeyim üstte 64gb destekliyor dediler ya ben daha yükseğini de çalıştırır demek istedim yani onlara fazla güvenmeyin takıp denemek lazım sadece
Evet tabi fakat alıp deneyip tecrübe etmek için ucuz olması lazım. Bu ürün Türkiye de en ucuz 320 TL gibi bir rakama satılıyor aldınız denediniz olmadı yandı gülüm keten helva.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet tabi fakat alıp deneyip tecrübe etmek için ucuz olması lazım. Bu ürün Türkiye de en ucuz 320 TL gibi bir rakama satılıyor aldınız denediniz olmadı yandı gülüm keten helva.
küçük işletmeler denetlemeye izin veriyor ben alırken öyle yapmıştım ama büyük firmalar tabiki izin vermez neyse konu uzamasın fazla

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
1520 süper tel tavsiye ederim bu konuyu bende açmıştım orada da bilgi alabilirsin konu sahibi dostum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PhoneXOXO

Üye
.

Son düzenleme:
foreverthe

foreverthe

Üye
Boyut sorun olmayacaksa 1520 al geç bataryası yeter :D

beats

beats

Üye
1520 süper tel tavsiye ederim bu konuyu bende açmıştım orada da bilgi alabilirsin konu sahibi dostum

Hocam bu konuyu zaten sen açmışsın... Kendi konunda kendine mi tavsiye ediyorsun ? :kop:
Lumia 1520 mi yoksa 930 mu - MaxiCep
Arkadaşlar hangisini almalı tavsiyelerinizi bekliyorum aralarındaki farkları skıntıları ve sorunları kıyaslayarak ve karşılaştırarak yorumlarınızı bekliyorum[

:zong: :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ben resmi nokia sayfasına girerim orada ne yazıyorsa benim için odur nokia'nın resmi web sayfasında lumia 1520 nin desteklediği micro SD kart desteği 64 GB dır. sen 128 GB ı takıp çalıştırdıysan bu nokianın büyük ayıbıdır ve web sayfasına mesaj iletirsin bu yanlışı düzeltirler.. sana şöylede link vereyim nokia lumia 1520 nin teknik özelliklerinden Depolama bölümünden Ne kadara kadar Micro SD kart desteği var bir bak..
Bana neden link veriyorsun kardeşim? Aylarca kullandığım telefondur saten lumia 1520. :ah

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
ben resmi nokia sayfasına girerim orada ne yazıyorsa benim için odur nokia'nın resmi web sayfasında lumia 1520 nin desteklediği micro SD kart desteği 64 GB dır. sen 128 GB ı takıp çalıştırdıysan bu nokianın büyük ayıbıdır ve web sayfasına mesaj iletirsin bu yanlışı düzeltirler.. sana şöylede link vereyim nokia lumia 1520 nin teknik özelliklerinden Depolama bölümünden Ne kadara kadar Micro SD kart desteği var bir bak..
Nokia bilgilerini güncellenmediği için olabilir mi bu yanlışlık? Windows Phone 8.1 güncellemesiyle 128 GB oldu destek. Cyan ile orada yazan şarj süreleri de eskide kaldı.

PhoneXOXO

Üye
.

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
GianniInfantino : Nokia bilgilerini güncelemediyse bana değil Nokia'ya mesaj atacaksın... zaten söyledim Nokia yanlış bilgi verdiyse bu Nokia'nın ayıbıdır... Güncelleme ile MicroSD kart desteği arttırılmış olabilir ve şarj süreleri değişebilir doğru söylemişsin ama nokia yeni şarj sürelerini onaylamadıkça elden birşey gelmez eski bilgileri kullanmak zorundayız... birde Lumia 1520 direkt WP 8.1 Cyan güncellemesiyle gelmediği için bu eski bilgiler kullanılıyor Lumia 1520 direkt olarak Cyan ile gelmedikçe benim yazdığım MicroSD kart desteği ve şarj süreleri geçerlidir. Ve herkes WP 8.1 Cyan güncelleştirmesine geçmiyecektir... keşke geçseler de Nokia ile Windows'un şanı yürüse

Akhtoher : Link verme sebebim Nokia'nın web sayfasında yazan MicroSD kart desteğini sana göstermek doğru , belki sen WP 8.1 Cyan güncelleştirmesine geçtin ama hala geçmeyen kullanıcılar var ve onlar 64 GB destekli 1520 kullanıyor.. Gönül ister ki hepsi 8.1 e geçsin ama geçmiyorlar işte.
Seni anlıyorum hocam. Telefon ülkeye geldiği gibi alanlardanım bayada güncelleme bekledik haliyle. Telefon fabrika çıkışlı 128 kart desteği ile geldi hatta ve hatta Türkiye ye gelmeden ilk olarak Wp Central bu bilgiyi paylaşmıştı ss ler ile. Almam da etkisi büyük olmuştu, sizin tabiki suçunuz yok. Nokia ile alakalı, çok takmayın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Rainesto

Rainesto

Üye
Pil ve sd kart desteği için 1520

csH

csH

Üye
930un fiyatı hala 1800 mü

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın arkadaşlar dalgınlıma gelmiş bakınca bende guldum

Üst Alt