Lumia 1520 mi yoksa 930 mu

Sponsorlu Bağlantılar

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 mi yoksa 930 mu
Arkadaşlar hangisini almalı tavsiyelerinizi bekliyorum aralarındaki farkları skıntıları ve sorunları kıyaslayarak ve karşılaştırarak yorumlarınızı bekliyorum[

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

_Shinku_

_Shinku_

Üye
1520, ekranı daha büyük ve bataryası daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: kartal-78
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zor bir karşılaştırma. Öncelikle boyutun sorun olmayacağını belirtirsen diğer konularda gerekli açıklamaları yaparız.

bir kere Lumia 930 Lumia 1520 gibi bir şarj suresi vermeyecektir. Tabi Lumia 930 da son gelen bilgilere göre Lumia 1520'ddn baya bir ucuz olacak. Aradaki vazgeçeceğin özelliklere değer mi bence değer. Lumia 930'da batarya daha küçük,Glance screen ve sd kart desteği yok.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Evet batarya olarak iyi ama her ikisininde avantal ve dez avantajları var amaç bunları tespit etmek ve doğru kara vermek

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence 1520 ağır basıyor gibi,pil ve hafıza kartı olayı yabana atılacak bir farklılık değil hani.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ben kesinlikle L930 derdim. Çok daha ucuz ve tasarım açısından çok çok daha iyi. İkiside Snapdragon 800 işlemcisini kullanıyorlar. Performansları da aynı olacak yani. Batarya olarak L1520 önde tabi ki. Ve ayrıca L930'da SD kart girişi yok. Açıkçası önemi de yok. 32 Gb L920 kullanıyorum. 6 gb müzik, 2 adet HD film, 20 küsür bölümlü HD dizi ve onlarca oyun var. Buna rağmen 10 Gb'dan fazla boş alan var.

Kısacası karar vermeni sağlayacak olan etkenler ekran büyüklüğü ve batarya. Ki ben L930 alırdım.

alical33

alical33

Üye
Buyukluğe kolayca alışırsın bence 1520 sd kart desteği pil omru ve inceliği ile 930 dan daha iyi bence

braayn

braayn

Üye
havada karada 1520

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

a.emre

Üye
ben de aynı ikilemdeyim,batarya önemli ama telefonu sürekli cepte taşıdığım için büyüklük sıkıntı olabilir,buna rağmen 1520 ye daha yakınım

csll

csll

Üye
Performans her ikiside aynı. Lumia 930 biraz daha küçük ve ekranı daha keskin. Bana göre 32 gb hafıza yeterde artar. Lumia 625 kullanan biri olarak glanceyide aramıyorum şahsen. Uzun lafın kısası ben olsaydım l930 alırdım :)

Hesap makinesi ile gönderildi.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Ev kurda l1520 yi elime aldım birazda inceledim buyukluk sıkıntı değil bence çunku zarif ve hafif elde iyi duruyor şık yani l930 ona göre ağır tabiki ama boyutu normal fiyat olarak l930 dahaucuz olacak ama şuda var l1520 fiyatı duşmeye başlıyacaktır yeni cihazlar gelince

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ev kurda l1520 yi elime aldım birazda inceledim buyukluk sıkıntı değil bence çunku zarif ve hafif elde iyi duruyor şık yani l930 ona göre ağır tabiki ama boyutu normal fiyat olarak l930 dahaucuz olacak ama şuda var l1520 fiyatı duşmeye başlıyacaktır yeni cihazlar gelince

930=167 gr-1520=209gr 1520 hafif demişsin ama 1520 daha ağır :) ayrıca 2 telefonuda önermiyorum,eylül ayında tanıtılcak olan iPhone u almanı öneririm

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Bence de 1520 Her yönden 930'a fark atıyor. 930 istiyordum fakat beni huzursuz eden yanı SD kart desteğinin olmaması ve pil ömrü neden koymazsın ki SD kart neyse bana göre 1520 Bence de değil donanım vs. vs. de 1520 diyecektir.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende kesinlikle 1520 diyorum ve Lumia 1520'nin 128 GB hafıza kartını bile desteklediğini hatırlatmak istiyorum 32 GB cihaz hafızası ile birlikte 160 GB depolama alanı demektir ve bu bir çok şeyi değiştirebilir saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Once söyledim yine soyluyorum.
1inc icin 1000mah feda edilmez edilmemeli

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
930 geldiğinde karsılastır teknomarkette. İçine ne sinerse onu al

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Her zaman büyük iyidir sırf büyük ekran için tamam derim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1520 ekran büyük batarya çok daha iyi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ekranın büyük olması kullanım açısından ferahlık demek.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş l930 l1520 den hafif demiş anlamadım l930 içinde kablosuz şarj unitesi var nasıl hafif olabilirki hafif olsaydı l920 hafif olurdu ve yapısal olarak kalın

Üst Alt