Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Marka Telefonu Almamı Tavsiye edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    18
Invoke

Invoke

Üye
Sağlamlık : 1020
Kamera : 1020
Özellik : G2
Kolay kullanım : Telefon kullanmanın nesi zor Allah aşkına? Ama sonuçta kutular daha basit. 1020
Hız : G2.
Ekran Çözünürlüğü : G2
ve Şarz : (?) (Şarj olmasın o? :ehe)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
çogu kişi gibi benimde tercihim G2 olacak sanırımİşallah G3 biran önce gelir Türkiye ye :) en azından ben Yurt dışına çıkana kadar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kamera İle İşin Yoksa 1020 Almanın Manası Yok

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sağlamlık 1020.kamera 1020.özellik 1020.kolay kullanım 1020.hız wp8 den dolayı 1020.ekran çozunurluğu g2.daha bol ve ücretsiz uygulama yukleyebilme g2.şarj g2.
Onerim 1020 yerine Lumia 1520 ye bakmanız.1020nin zayıf olduğu konularda 1520 çok iyi.Full hd ekran 20 megapiksel prewiew kamera.en önemlisi snapdragon 800 işlemci :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sağlamlık 1020.kamera 1020.özellik 1020.kolay kullanım 1020.hız wp8 den dolayı 1020.ekran çozunurluğu g2.daha bol ve ücretsiz uygulama yukleyebilme g2.şarj g2.
Onerim 1020 yerine Lumia 1520 ye bakmanız.1020nin zayıf olduğu konularda 1520 çok iyi.fu ll hd ekran 20 megapiksel prewiew kamera.en önemlisi snapdragon 800 işlemci :)
Yada 930 Gelecek Oda Var Ama Fiyaat Yeni Olduğu İçin Yüksek Olacak

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yada 930 Gelecek Oda Var Ama Fiyaat Yeni Olduğu İçin Yüksek Olacak

930 5" Nokianın çıkarmakta geç kaldığı bir amiral gemisi.Fakat fiyattan öte sd kart girişi olmaması ve yanlış hatırlamıyorsam 2500 mah batarya.1520'nin ekranı 6".1 hafta kullanın alışıyorsunuz.3400 mah bataryası ile isteğinizede cevap verecektir :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
930 5" Nokianın çıkarmakta geç kaldığı bir amiral gemisi.Fakat fiyattan öte sd kart girişi olmaması ve yanlış hatırlamıyorsam 2500 mah batarya.1520'nin ekranı 6".1 hafta kullanın alışıyorsunuz.3400 mah bataryası ile isteğinizede cevap verecektir :)
Bak Batarya Konusunda Haklısın Ekran Küçük Diye Büyütemedi Heralde 2.420 mA Ney Heralde Full HD 2.2 GHZ

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
şuan aklımda G2 var ama işallah yurt dışına çıkmadan G3 de Türkiye ye gelir eğer 2000 tl den düşük olursa muhtemelen onu alırım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
g2 ve android diyen arkadaşlara sadece gülüyorum demekki sizler wp kullanmamışsınız.....
bir lumia 1020 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim, nedenlerine gelince
1.. MAĞAZA- O kadar övündüğünüz android mağazasında saçma sapan çöp olmuş, içerikleri reklamlarla dolmuş gereksiz uygulamalardan başka ne var android de olup da wp de olmayan işe yarar hangi uygulama var söylermisiniz... tek artısı oyunlar; çocuk değilizki bu kadar oyun fanatiği olalım
2.. KAMERA- Bunu tartışmaya bile gerek yok zaten tartışmaya kalkışanlar hayatında henüz nokıa kullanmayan kamera kalitesini tatmayanlardır..
3..SAĞLAMLIK -Bu konudada yine nokıa kalitesi derim, yok suya dayanıklı, yok toza dayanıklı geçsinler bunları önemli olan büyük kasa ve dokunmatik hasarların birebir orjinal değişimlerinde hangisinin daha az zararla değişilmesi
4.. ŞARJ - evet g2 bu bakımdan tartışmasız iyidir ancak 1020 de diğer android cihazlar gibi size gün içerisinde rahatca yetecektir
5.. HIZ VE STABİLLİK - 4 aydır kullandığım 1020 şimdiye kadar bir defa dondu onun haricinde akıcılığı ve stabillik açısından mükemmel..
şimdi gelelim asıl mevzuya siz öncelikle hangi cihazı değil hangi sistemi kullanacaksınız ona karar verin
bütün bunları yazdıktan sonra şöylede bir açıklamada bulunayım eğer kararınız android ise g2 nin kesinlikle 32gb modelini almanız. G3 bu gün resmi olarak tanıtıldı yaklaşık 1 ay sonra avrupa ülkelerinde satışa sunulacak iki modeli varki 2gb ram ve 3gb ram 2gb ramlı 2000 tl diğeri 2400 tl gibi fiyatla ülkemize girer
eğer kararınız wp ise aslında alınabilecek ve sizi tatmin edecek farklı seçenekler de var benim size tavsiyem uygun fiat açısından yine 32 gb modelli lumia 925 fiatı 1300 tl civarlarında 1520 yi tavsiye etmem çünkü çok büyük 6 inç taşıması ve kullanması oldukça zor fiatı sorun değil dersen yeni tanıtılan lumia 930 da oldukça iyi bir cihaz tabii bunların yanında ilk defa wp kullanacak arkadaşlar için tavsiyem lumia 525. 5mp kamerası haricinde her yönüyle ideal bir cihaz fiatı, 500 -550 tl şimdilik bu kadar başka merak ettiklerin varsa yine yazışırız yani son söz sizin...

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bak Batarya Konusunda Haklısın Ekran Küçük Diye Büyütemedi Heralde 2.420 mA Ney Heralde fu ll HD 2.2 GHZ
Full hd ekran ve aynı işlemci.Tek farkı bataryası ,boyutu ve sd kart girişi.930 büyük ekran kullanmak istemeyenler için güzel bir seçenek.Bataryasına laf ediyoruz ama şunu belirtiyim 1520'nin 3400 mah devasa bataryası yanında zayıf kalıyor.Yoksa ideal 10-15 şarj vaad eden bir batarya :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
fu ll hd ekran ve aynı işlemci.Tek farkı bataryası ,boyutu ve sd kart girişi.930 büyük ekran kullanmak istemeyenler için güzel bir seçenek.Bataryasına laf ediyoruz ama şunu belirtiyim 1520'nin 3400 mah devasa bataryası yanında zayıf kalıyor.Yoksa ideal 10-15 şarj vaad eden bir batarya :)
Yinede Az Bana Gelmez Gibi Kamera Kapanmayacak Dayanmaz :naughty:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dostum... Özgür olmak istiyor musun?

İlk lumialar iki sene oldu çıkalı. 2017'ye kadar destek alacak. Sizin leğen s3'unuzu de gördük :D

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran ve Aybin.Kilic
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
:) şuan için aklım G3 de ama ben yurt dışına çıkmadan gelirse almayı düşünüyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Böyle bir soru duymamış olalım.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
:) şuan için aklım G3 de ama ben yurt dışına çıkmadan gelirse almayı düşünüyorum
Yav hocam bırakın şu uzakdoğu mallarını. htc m8 alın bakın keyfinize. LG g2 ile ancak hava atarsınız. Ama kullanımda eziyet çekersiniz. Ancak birgün dayanabildim beni dikkate almanız faydanıza olacaktır. Iphone kullanıcısıydım daha önce. Beğenmediğim telefonu elimde tutmam LG g2 de olduğu gibi. Yani ne bileyim LG telefonumda ilk günde yavaşlık oldu. Ikincil menü açılırken 2-3 saniye geç gelmeler oluyordu. Bence samsung LG gibi firmaları almayın. Benim htc ONE m7 de 317 uygulama yüklü, bunu LG g2 ye kurmuş olsaydım muhtemelen çökerdi. Bence stabilite önemliyse kesinlikle LG ve samsung almayın. Sonra foruma telefonum donuyor diye konu açmanız muhtemel. Üstelik LG g2 Size hiç uymaz çerçeveleri çok ince, düşerse yanarsınız. Sonra sagopa'nın düşersem yanarım şarkısını bol bol dinlersiniz. İyi günler.

Invoke

Invoke

Üye
317 tane ne kurulu merak ettim valla? :D
Ben 46 uygulama yüklemişim mesela. Yoksa ayarlar,uygulamalar, tümü sekmesine mi bakıyorsunuz bu iş için?

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam telefon hakkında tüm bilgileri gördüğümüz uygulama varsa bildiğiniz çekip göndereyim.