Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Marka Telefonu Almamı Tavsiye edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    18
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz
Merhaba arkadaşlar ben meseleğim gereği çok seyehat ediyorum Elektrikciyim çok şehir ülke gezdim o yüzden inşaatlardada çalıştığım için özellikleri güzel sağlam ve kamerası iyi bir telefon tercih ediyorum ben kendimce araştırdım eleye eleye sadece G2 ile 1020 kaldı ikisinden birini almakda kararlıyım tabi ben ne kadar telefondan anlıyorum desemde boş sadece yapılan programların kullanımını bilebiliyoruz genel olarak o yüzden siz değerli arkadaşlara sormak istedim

Sağlamlık
Kamera
Özellik
Kolay kullanım
Hız
Ekran Çözünürlüğü
ve Şarz

konusunda G2 yimi tercih edeyim yoksa 1020 yimi

KayraBey

KayraBey

Üye
G2'yi

rufethesenov

Üye
1020 yi tarif etmissin
Bence en iyi telefon lumia 1020

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
sizdn rica etsem sebeplerinide yazabilirmisiniz acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kamera : 1020
Hız ve stabilize : Wp8li 1020
Mağaza : Android Mağaza Nedeniyle G2
Sağlamlık : Kafa kafaya yarışır
Kolay kullanım : Wp8 Lumia 1020
Özellik: Kişisel görüşüm 1020
Yazılım Desteği: Microsoft ve Nokia sebebiyle 1020 , Lg Ne kadar android destek verir bilmiyorum.

Wp8 Mağaza gelişimi daha tamamlamadı. Wp 8.1 ile çok taş yerinden oynar. Wp 9 ile de büyük bir değişim olur. Kısacası ben sabırlıyım derseniz 1020 tüm ihtiyaçlarınızı karşılar tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

burakcan42

Üye
yurtdışında wp daha ilgi çekiyor hocam :) iş adamları için wp ve ios daha güvenilir. android ele ayağa duştu artık :D ve daha bir ciddi gösterir sizi wp.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
KayraBey

KayraBey

Üye
Yazılım desteği için Wp mi :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İnşaatta ikiside sıkıntı olur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
İnşaatta ikiside sıkıntı olur
telefonuma dikkatli olmaya çalışırım meseleğim gereği napayım mesleğimi bırakamam bi telefon yüzünden o yüzdende dedimya sağlamlıkda önemli diye ama zaten dikkat de ederim

36 ay güncelleme güncelleme desteği. Androidli (Nexuslar hariç) bir telefon kolay kolay bu kadar yazılım desteği alamaz.

Windows lar Androide göre güncellemeleri daha az oluyor ama programlar olarakda işletim sistemi olarakda

KayraBey

KayraBey

Üye
Dostum... Özgür olmak istiyor musun?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefonuma dikkatli olmaya çalışırım meseleğim gereği napayım mesleğimi bırakamam bi telefon yüzünden o yüzdende dedimya sağlamlıkda önemli diye ama zaten dikkat de ederim

Windows lar Androide göre güncellemeleri daha az oluyor ama programlar olarakda işletim sistemi olarakda

Kendi kişisel görüşlerimi sundum. Bende elektrik Teknisyenim. Sizin amacınız yaptığınız işleri fotoğraflamak ve beni uzun bir süre götürecek telefon almak değil mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir lumia kullanıcısı olarak sana g2 yi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Dede
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Dostum... Özgür olmak istiyor musun?

tabi ben telefonu rahat özgürce kısıtlama olmadan kullanmak isterim

Kendi kişisel görüşlerimi sundum. Bende elektrik Teknisyenim. Sizin amacınız yaptığınız işleri fotoğraflamak ve beni uzun bir süre götürecek telefon almak değil mi?

evet zaten o yüzden fotoğraf makinamıda sattım yurt dışında tek telefonda tüm işlerimi görmek için
ama çokkk professionel olmasıda o kadar önemli değil fotoğraflar için

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O zaman bir teknoloji markete gidip her iki cihazı da deneyiniz. Sizin aklınıza hangisi yatarsa onu alın. Satış elemanlarının dolduruşuna gelmeyin ama :) :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben kesinlikle şu aşamada WP yi tavsiye etmiyorum ancak android işletim sistemli bir telefon istiyosan eğer G2 yerine G3 yakında satışa sunulacak onu alabilirsin ek olarak da htc one(m8) veya Note 3 ü öneriyorum,ama asıl tavsiyem eylül ayında tanıtılcak olan yeni iPhone dur ve kesinlikle beklemeni tavsiye ediyorum

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Lg G3ne zaman çıkacak Türkiye ye gelecek bilmiyoruz yurt dışına çıkmadan gelirse belki alabilirim ama onun dışında bu iki modelden başkasını almayı düşünmüyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 ile G2 arasinda 1.000 lira fark olur ve o fark 1 sene sonra bile kapanmaz.Bu neyi gosteriyo bizlere;G2 bu fiyata sahane bi cihaz..

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1000 TL fark olmaz.
Tabiki g2 fiyatına göre gayet iyi. Ama g3 üde bekleyebilirsin. Yada kasa bakımından biraz daha sağlam olan m8 e bi bak istersen.

0MG90

0MG90

Üye
Bilmeyen arkadaşlar olabilir. XDA diye bir site var.

G2 diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede