Uygulama Yeni wifi hack etmek (wps)

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Videodakı samsung arayüzü ama sen diyorsun bende xperia z
arkadaşım kim inanmıyosa skypla konuşalım canlı size göstereyim.Telefondan bile anlamıyosunuz
Fake olduğu anlaşılıyor zaten. Videodaki samsung arayüzü ama @orhan424 diyorki benim telefonum ama xperia z
eski mesajları oku 3-4 kişi çalışıyor yazmışPolam234,
telefondan anlamayıp yorum atmayın.
Elle de çekmişimdir.Buraya nasıl ata bilirim youtuba koymadan?
Yalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor...
Sony-lerde öyle deyil.Direk pin ilave ediyorsun.İnternetden tara qaliba pc gerektirmiyor

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Qardaw bu S3 Mini-de olar.?

AIS

AIS

Üye
arkadaşım kim inanmıyosa skypla konuşalım canlı size göstereyim.Telefondan bile anlamıyosunuz

Sony-lerde öyle deyil.Direk pin ilave ediyorsun.İnternetden tara qaliba pc gerektirmiyor
Custom rom kurmuşsun herhalde

smartphone007

smartphone007

Üye

Hangi rom kullanıyorsun?

hizan

hizan

Üye
Xperia z de. Wps pin girişi var fakat türıkiyede şifre kırılmıyor.

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
hizan

hizan

Üye
türkiyede wifi wps kırılmıyor.

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede wifi wps kırılmıyor.
kendin mi icat etdin o cümleyi?
eski mesajlara bak 3-4 kişi çalıştı diyor.
'Wps kırılmıyor' ne söz o? wps wifi ayarı.Wps-i açık olan wifilara bağlana biliyoruz.Tam kırıyoruz demek biraz zor ama bağlana biliyoruz.Kırmak gibi yani.

hizan

hizan

Üye
ee sende aynı şeyi söylüyon kırıyoz diye

ben şu ana kadar 100 üzerinde wps denedim olmadı.

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Amin diyelim bitsin artık yahu ^^

hizan

hizan

Üye
bu arada ben xperia z 4.4.2 kitkat rootlu tel ile denedim.

hizan

hizan

Üye
banamı inanmıyon

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Bu yöntemi kendim icat etmemişimdir.Başka bir siteden öyrenip ve doğru olduğundan emin olup paylaştım.Bazen pin yanlış ola bilir daha önce de dedim size.Skype orxan_776 kim isterse konuşalım
banamı inanmıyon
100 tane wifidan olsa olsa 5-10 tanesi kırılmaz.ama wps açık

hizan

hizan

Üye
100 de o
diyorum

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Şunu bi resimli olarak anlatsan adım adım yazsan ?

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Senın anlattıkların eskı de kaldı wps security diye bir sey geldı ben backtrack veya xiaopan ile blg ortamında wps bruthe atak yapmak zorunda kalarak MAC adresini bildigim halde saatlerce beklemek zorunda kalıyorum.Evet eskiden mac adreslerinin Pin leri sabitti ama artık degil ve 1 dk icinde 5 pin en fazla denıyorsun yanı bırak telefonu o kapı bilgisayarda bile kapandı

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Senın anlattıkların eskı de kaldı wps security diye bir sey geldı ben backtrack veya xiaopan ile blg ortamında wps bruthe atak yapmak zorunda kalarak MAC adresini bildigim halde saatlerce beklemek zorunda kalıyorum.Evet eskiden mac adreslerinin Pin leri sabitti ama artık degil ve 1 dk icinde 5 pin en fazla denıyorsun yanı bırak telefonu o kapı bilgisayarda bile kapandı
wps security dediyin hepsinde olmuyor

MaxWheel

MaxWheel

Üye
wps security dediyin hepsinde olmuyor
Ama artık hepsinde var diye biliyorumMesela her Airties modemde Wps sec2.0 vardır yani (1dk da 5 deneme hakkı) airtiesleri kıramazsın ancak eski model ve güncellemeyi almamış wps desteklileri biraz uğraşla kırabilirsin

Üst Alt