hardal00
Üye
Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimdaKonumun en aşağısındakı yazdığıma bak
Scr pro-dan iyisi yok şu anda![]()
Pro linkini bulmasan sana bulurum
Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimdaKonumun en aşağısındakı yazdığıma bak
Scr pro-dan iyisi yok şu anda![]()
Pro linkini bulmasan sana bulurum
Wps girişi var mı sizde?Hayır olmuyor benim telefonum Sony Xperia L android 4.2.2
@orhan424 Ekran resmini koyarmısın?
bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum.Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimda
Xperia Z 4.3Yaa orhan senin tel hangi markanın hangi modeli ve android sürümü kaç ?
Su hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdiWps girişi var mı sizde?
bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum.
Yok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesimSu hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdi
ola bilir belki operatörden.Azerbeycanda qayet güzel 8mbite çıkıyorYok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesim
o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum benOlabilir bildigin ise yarar xposed varmi
Ya bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz.o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum ben
başka internet için bilmiyorumYa bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz.
Evet var ama pin giremiyorumWps girişi var mı sizde?
varsa niye giremiyosunus.Screen yapınEvet var ama pin giremiyorum
Tavsiyem 4.3 rom yükleyin[VIDEO]Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sende 4.3 mü çalıştımı?Tavsiyem 4.3 rom yükleyin
Videoda görmüyormusun?Sende 4.3 mü çalıştımı?

evet 4.3Videoda görmüyormusun?
6-7 wifi kıra bildim
Videodakı samsung arayüzü ama sen diyorsun bende xperia zVideoda görmüyormusun?
6-7 wifi kıra bildim
evet 4.3
Fake olduğu anlaşılıyor zaten. Videodaki samsung arayüzü ama @orhan424 diyorki benim telefonum ama xperia zYalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor...