Tavsiye galaxy s2'den Lumia 820'ye geçmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert94

osmanmert94

Üye
bataryası çok mu kötü?
f klavye milli klavyemiz bayağı zamandır f kalvye kullanıyorum inşaAllah cyan güncellemesinde f klavye eklerlerse süper olur :)
F klavye gelmez hocam. Şimdiden söyleyeyim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 üvey evlar zaten black güncellemesinde belli oldu :D
620 üvey evlat olsa gene iyi. Camii avlusuna terk edilmiş bebek gibi. Hatta Nokia bu telefonu kazayla üretmiş gibi bir hisse kapılıyorum nedense:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., HAM ZA ve Serhan
dakamon

dakamon

Üye
bataryası çok mu kötü?
f klavye milli klavyemiz bayağı zamandır f kalvye kullanıyorum inşaAllah cyan güncellemesinde f klavye eklerlerse süper olur :)

Çok kotu değil ama iyide değil en buyuk eksiği bataryası gerisi gayet iyi. S2 nin batarya performansını bilsem sağlıklı bir karşılaştırma yapardım sana ama maalesef bilmiyorum :(

Tost Makinası ile gönderildi.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
820 nin kamera çekimleri s3 den daha iyi. Evde ikisi de var. Bizzat farkı görüyorum. Ayrıca 820 aldıktan sonra 8.1 pre yüklersen kamerada çok fark oluyor. 8.1 pre de kamera çok iyileştirilmiş . Bu arada 820 de benim bataryam 15 saat ortalama gidiyor.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
bataryası çok mu kötü?
Valla ben 920 kullanıyorum 2000 mah batarya var ama hiç memnun değilim 3g açmaya korkuyorum çok çabuk bitiyor aklımda z2 var ilerde almayı düşünüyorum batarya performansı gayet iyi 3200 mah batarya var geldiğinde araştırırım iyiyse almayı düşünüyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla ben 920 kullanıyorum 2000 mah batarya var ama hiç memnun değilim 3g açmaya korkuyorum çok çabuk bitiyor aklımda z2 var ilerde almayı düşünüyorum batarya performansı gayet iyi 3200 mah batarya var geldiğinde araştırırım iyiyse almayı düşünüyorum
z2 benimde ençok beğendiğim cihazların başında geliyor ama fiyatı çok yüksek o yüzden maalesef beklemek durumundayım.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
z2 benimde ençok beğendiğim cihazların başında geliyor ama fiyatı çok yüksek o yüzden maalesef beklemek durumundayım.
Aynen bende o kadar para veremem şuan internetten araştırıyorum sürekli z2 önde gerçekten hoşuma gitti hemen değilde ilerde almayı düşünüyorum çok pahalı olacağı aşikar zaten :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Batarya performansinda artis fazla beklemiyorum ama 45 nm lik islemcinin harcadigi enerji ile 28 nm nin harcadigi enerji ayni olmasa gerek birde amoled ekran varTango wp ye gelsin hic dusunmeden alicam o telefonu

dakamon

dakamon

Üye
Batarya performansinda artis fazla beklemiyorum ama 45 nm lik islemcinin harcadigi enerji ile 28 nm nin harcadigi enerji ayni olmasa gerek birde amoled ekran varTango wp ye gelsin hic dusunmeden alicam o telefonu

Tango nun wp ye gelme olasılığı %5 :) neden mi daha önce konuşuldu firma geçmeyi duşunmıyormuş demişlerdi benim hatırladığım bu.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Tango nun wp ye gelme olasılığı %5 :) neden mi daha önce konuşuldu firma geçmeyi duşunmıyormuş demişlerdi benim hatırladığım bu.

Aynen bende oyle biliyorum Windows Phone a çıkarmayacaklarmış

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Napalim skype kullaniriz bizde keske tango da olsaydı...

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia 920 derim yada 1020

NEXUS

NEXUS

Üye
Geçmelisin bence.

• Beğen
ykd96

ykd96

Üye
yorumların hepsini okumadım sadece göz gezdirdim.
o fiyata alınacak htc ve sony den hayır gelmez demiş. htc windows phone 8s kullanıyorum 520 liraya aldım (indirimle :cool) gayet memnunum bi kötülüğünü görmedim bi kaç defa kullanıcı hatasından vs. sıkıntı çıktı o kadar :) htc 8s candır :)
edit: söylemeyi unuttum bencede geçmelisin :D htc şuan nokia kadar telefonun üstüne düşmüyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
yorumların hepsini okumadım sadece göz gezdirdim.
o fiyata alınacak htc ve sony den hayır gelmez demiş. htc windows phone 8s kullanıyorum 520 liraya aldım (indirimle :cool) gayet memnunum bi kötülüğünü görmedim bi kaç defa kullanıcı hatasından vs. sıkıntı çıktı o kadar :) htc 8s candır :)
edit: söylemeyi unuttum bencede geçmelisin :D htc şuan nokia kadar telefonun üstüne düşmüyor.
Androidden bahsediyordum hocam anla işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt