Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus cihazlarına ait ön taraftan görünen en net render görüntüleri ortaya çıktı.


Bundan birkaç gün öncesi Samsung, 25 Şubat'ta MWC 2018'de Galaxy S9 serisi akıllı telefonlarını resmi olarak duyuracağını doğruladı. Şimdilik şirket, S9 serisi hakkında çok fazla şey söylemedi. Davetiyede yer alan tek bilgi "yeniden tasarlanmış" bir kameranın cihazda yer alacak olmasıydı. Bununla birlikte, sızdırılmış görüntüler ve videolar Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin S8 ve S8 Plus modellerinden tasarımsal olarak çok farklı olmayacağını düşündürüyor.

https://www.maxicep.com/galaxy-s9-kamerasinin-1000-fps-video-kaydi-yapabilecegi-soyleniyor
Galaxy S9 Kamerasının 1000 FPS Video Kaydı Yapabileceği Söyleniyor
S9 serisinin neye benzeyeceği konusunda merak içindeyseniz aşağıdaki görselden hem Samsung Galaxy S9 hemde Samsung Galaxy S9 Plus modelini beraber inceleyebilirsiniz. İlk bakışta S8 ve S8 Plus ile oldukça benzer bir ön tasarıma sahip olan cihazların elbette ölçü olarak ve ince tasarımsal noktalarında farklılıklar bulunacaktır.



Ne yazık ki, bu yeni görüntüler yalnızca Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin ön tarafını göstermektedir. Fakat geri kalan tasarımsal noktalarda bir önceki seriye göre farklılıklar olmasını bekliyoruz. Dikkat çekilmesi gereken bir diğer husus ise 5.8 inç boyutundaki Galaxy S9'un tek bir arka kameraya sahip olması ve daha büyük olan 6.2 inç boyutundaki Galaxy S9 Plus modelinin ise çift arka kameraya sahip olması. Elbette bunlar daha önceki sızıntı ve raporlara dayanılarak ortaya çıkan özellikler.

ABD'de Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Qualcomm'un en üst seviye işlemcisi olan Snapdragon 845 işlemcisini kullanması bekleniyor. Bununla birlikte, S9'un 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM ile geleceği söylenirken, S9 Plus modelinin ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ile beraber geleceği söyleniyor.

Samsung, Mart ayında Galaxy S9 ve S9 Plus cihazlarını satmaya başlayabilir. Cihazların tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağı veya fiyatlarının ne kadar olacağı şuan için bilinmiyor.
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı
 


Üst Alt