Tavsiye galaxy s2'den Lumia 820'ye geçmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Lumia 820 kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi?
-Gta sa hangi ayarlarda kasmadan oynanıyor?Açıkcası takas düşünüyolum vé fark verebilirim @ishak388Arkadaşlar tartışmanın lüzumu yok ben lumia 820 kullanan insanların görüşünü merak ettim bu yüzden bu konuyu açtım kağıt üzerinde işlemci ram gpu farkını tartışmak saçma kullanıcı yorumu önemli daha çok
Haklısın hocam. Android çok kullanıyor sistemi o yüzden bazen bir androidli cihazın kağıt üzerinde daha güçlü olsada işlemcisi pratikte yani uygulamada Windows Phone lu bir cihazdan daha yüksek performans alınabiliyoruz.
@osmanmert94
Ayarları Yükseltsen ?
Gölgeyi max yapsan mesela nasıl fark eder mi?
Denemek lazım hocam. Hiç denemedim şuan telefonumda yüklü değil GTA SA.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sen bıkmışsın Androidten senin ilacın WP ya da iOS. Yani stabillik. iOSta zaten çok pahalı. Eğer alabiliyorsan Lumia 920-925 e falan bak derim. Kamera ve ekranları çok güzel.
820 ideal :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sıkılıp silmiştim.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın hocam. Android çok kullanıyor sistemi o yüzden bazen bir androidli cihazın kağıt üzerinde daha güçlü olsada işlemcisi pratikte yani uygulamada Windows Phone lu bir cihazdan daha yüksek performans alınabiliyoruz. Denemek lazım hocam. Hiç denemedim şuan telefonumda yüklü değil GTA SA.
Bir ara yüklersen dener misin

turancen

turancen

Üye
Hocam yanlış biliyorsun Lumia 820 de Adreno 225 var ve Mali400MP den iyi S2'nin. Ram sorunu falan da yaşamazsın.
Haklısın kardeş ben yanlış biliyormuşum.

l
@turancen kardeşim uygulama delisi değilim gta sa ve diğer oyunları şu an elimde bulunan s2 ile bitirdim. Marketin eksikliğinin bende farkındayım ama 900.000 küsür uygulamadan kaçını kullanıyorsun söylesene?
Rom atmaktan ve telefonun aşırı ısınmasından donmasından bahsetmiyorum bile

Kardeşim senden ricam var, eğer l820 alırsan deneyimleri ve s2 ye göre artıları ve eksileri yazarsan çok sevinirim, çünkü bende isterim bir lumia telefon kullanmak :D ben biraz oyun delisiyim o yüzden pek sıcak bakmıyorum windows telefonlarına, mesela hiç olmazsa aylardır oynadığım clans of clan olsa bile yeter :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye

l
Önemli değil. L820 yi ucuz bulursan tam bir f/p ye dönüşebiliyor.

l

Kardeşim senden ricam var, eğer l820 alırsan deneyimleri ve s2 ye göre artıları ve eksileri yazarsan çok sevinirim, çünkü bende isterim bir lumia telefon kullanmak :D ben biraz oyun delisiyim o yüzden pek sıcak bakmıyorum windows telefonlarına, mesela hiç olmazsa aylardır oynadığım clans of clan olsa bile yeter :D
Şuan tek eksikliğini çektiğim oyun o. Onuda tabletle hallediyorum. Başkada bir sıkıntım yok mağazayla Allah'a şükür. Telefonu ben 1 sene önce aldım. O zamanla bugün arasında çok ciddi bir mağaza farkı var. Öyle komiktiki mağaza sadece AE nin oyunları vardı desem yeridir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim bazı çekincelerim var ama. Şunlar ki;
-Facebook'a fotoğraf yüklenebiliyormu?
-Dosya Yöneticisi yoktu güncelleme oldu mu o hususta ?
Kendi resmi uygulaması ile Facebooka resim yükleniyor.
Şu anda tam anlamıyla olmasa bile az çok işimizi gören dosya yönetim programları var. (Kopyala yapıştır, kes yapıştır, yeni klasör aç , yeniden isimlendirme gibi temel fonksiyonlar çalışıyor)
Sistem kapalı olduğu için fazla erişim izni yok.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi

l

Oyun oynamak zaman kaybı benim için lumia 820 hiç fena değil :) ekle beni yazarım inşaAllah alırsam yazarım
Kendi resmi uygulaması ile Facebooka resim yükleniyor.
Şu anda tam anlamıyla olmasa bile az çok işimizi gören dosya yönetim programları var. (Kopyala yapıştır, kes yapıştır, yeni klasör aç , yeniden isimlendirme gibi temel fonksiyonlar çalışıyor)
Sistem kapalı olduğu için fazla erişim izni yok.
Tarayıcıdan yüklenebiliyor mu?

alical33

alical33

Üye
Oyun oynamak zaman kaybı benim için lumia 820 hiç fena değil :) ekle beni yazarım inşaAllah alırsam yazarım
Tarayıcıdan yüklenebiliyor mu?
8.1 den sonra upload ve download özelliği aktif oldu yani yuklenir ayrıca ben tile ı ile direk yükleme de yapılabilir tarayıcı ve uygulamaya gerek kalmadan

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Yani o zaman wp gelişimini tamamlamış gibi gözüküyor :) bundan sonra lumia 820 :)

• Beğen
alical33

alical33

Üye
Tam anlamıyla olmasa da baya bir yol katettiğini düşünüyorum 920 yi tr ye geldikten 2 hafta sonra almıştım o zamanki wp ile şimdikine bakıyorum da dağlar kadar fark var :)

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bizler şu anda wp8.1 beta sürümü kullanıyoruz. Wp8.0 ile wp8.1 arasında dağlar kadar fark var. Wp 8.1 Haziran ayında dağıtıma başlar ama Nokia kendi ekstra güncelleme paketini hazırladığı için (Wp8.1+Cyan) bizlere tam final sürümü ne zaman gelir net bir tarih bilemiyoruz. Ama sizin alacağınız 820 bizim 620 lerden önce kavuşur güncellemeye. :) :) :)

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Bizler şu anda wp8.1 beta sürümü kullanıyoruz. Wp8.0 ile wp8.1 arasında dağlar kadar fark var. Wp 8.1 Haziran ayında dağıtıma başlar ama Nokia kendi ekstra güncelleme paketini hazırladığı için (Wp8.1+Cyan) bizlere tam final sürümü ne zaman gelir net bir tarih bilemiyoruz. Ama sizin alacağınız 820 bizim 620 lerden önce kavuşur güncellemeye. :) :) :)
F klavye desteği geldimi bu arada? İştahım kabardı şimdi :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Ben 820 kullanıyorum tek şikayetim bataryası az daha fazla olmaması. S2 nin batarya performansından iyiyse 820 yada aynıysa e bide androidden sıkıldım diyorsun 820 tam sana göre bir cihaz.

Tost Makinası ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
F klavye desteği geldimi bu arada? İştahım kabardı şimdi :eller:
Klavye seçeneklerine göz attım F klavye göremedim. Bunla ilgili twitterdan yazıp sormak lazım. Zor bir şey olmaması lazım f klavye eklemek.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Ben 820 kullanıyorum tek şikayetim bataryası az daha fazla olmaması. S2 nin batarya performansından iyiyse 820 yada aynıysa e bide androidden sıkıldım diyorsun 820 tam sana göre bir cihaz.

Tost Makinası ile gönderildi.
bataryası çok mu kötü?
Klavye seçeneklerine göz attım F klavye göremedim. Bunla ilgili twitterdan yazıp sormak lazım. Zor bir şey olmaması lazım f klavye eklemek.
f klavye milli klavyemiz bayağı zamandır f kalvye kullanıyorum inşaAllah cyan güncellemesinde f klavye eklerlerse süper olur :)

Serhan

Serhan

Üye
620 üvey evlar zaten black güncellemesinde belli oldu :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
herkes kendi kullandığı telefonu över iyice incelemeden almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt