Sızdırılan Galaxy S9 Görüntüleri, Telefonun Tasarımını Ortaya Çıkardı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızdırılan Galaxy S9 Görüntüleri, Telefonun Tasarımını Ortaya Çıkardı
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'un sızdırılan görüntüleri, telefonun yeni parmak izi okuyucu yerleşimi de dahil tasarım özelliklerini ortaya koydu.



Samsung Galaxy S9'un tanıtılması sadece bir kaç ay kaldı ve tanıtım tarihi yaklaştıkça akıllı telefonla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy S9 hakkındaki en sızıntı, fabrika CAD görüntüleri ve 360 derece video şeklinde geliyor. Video ve görüntüler 91mobiles.com ve OnLeaks'tan geliyor.

Gördüğünüz gibi, Samsung Galaxy S9, tasarım açısından temelde selefi Samsung Galaxy S8 ile aynı görünüyor. Sızıntıya göre, alt çerçevenin boyutu Galaxy S8'den 0,1 mm daha ince olacak şekilde ayarlanıyor ve ekran, köşeleri yuvarlatılmış 5.65 inç büyüklüğünde olacak. Galaxy S9'un boyutlarının ise 147.6 x 68.7 x 8.4 mm olacağı iddia ediliyor.

Cihazın kenarları hala güç, ses ve Bixby tuşlarını, tanıdık bir formasyonda barındırıyor ve USB Type-C portu ile 3.5 mm kulaklık girişi telefonun alt tarafında yer alıyor. Tasarıdaki gerçek değişiklikler ise cihazın arka tarafında yapılmış. Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus'ta parmak izi algılayıcının konumu nedeni ile çok sayıda eleştiri almıştı. Samsung bu eleştirilere kulak vermiş gibi görünüyor zira parmak izi okuyucu artık kameranın alt tarafında yer alıyor.


Bu göstergeler bize nelerin değiştiğini ve neyin değişmediğini göstermektedir. Samsung Galaxy Note 8, çift kamera kurulumuna sahip ilk Samsung amiral gemisi oldu. Ancak bu görüntülere göre Galaxy S9, Note8'in ayak izlerini takip etmeyecek ve telefonun üst tarafında tek bir kameraya sahip olacak.

Samsung daima cihazlarını harika özelliklerle donatıyor ve Galaxy S9'un çok iyi bir cihaz olacağından şüphe etmek için bir neden yok. Galaxy S9'un Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga seti ve en az 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olması bekleniyor. .
Sızdırılan Galaxy S9 Görüntüleri, Telefonun Tasarımını Ortaya Çıkardı
 


Üst Alt