osmanmert94
Üye
F klavye gelmez hocam. Şimdiden söyleyeyim.bataryası çok mu kötü?
f klavye milli klavyemiz bayağı zamandır f kalvye kullanıyorum inşaAllah cyan güncellemesinde f klavye eklerlerse süper olur![]()
F klavye gelmez hocam. Şimdiden söyleyeyim.bataryası çok mu kötü?
f klavye milli klavyemiz bayağı zamandır f kalvye kullanıyorum inşaAllah cyan güncellemesinde f klavye eklerlerse süper olur![]()
620 üvey evlat olsa gene iyi. Camii avlusuna terk edilmiş bebek gibi. Hatta Nokia bu telefonu kazayla üretmiş gibi bir hisse kapılıyorum nedense620 üvey evlar zaten black güncellemesinde belli oldu![]()

bataryası çok mu kötü?

Valla ben 920 kullanıyorum 2000 mah batarya var ama hiç memnun değilim 3g açmaya korkuyorum çok çabuk bitiyor aklımda z2 var ilerde almayı düşünüyorum batarya performansı gayet iyi 3200 mah batarya var geldiğinde araştırırım iyiyse almayı düşünüyorumbataryası çok mu kötü?
z2 benimde ençok beğendiğim cihazların başında geliyor ama fiyatı çok yüksek o yüzden maalesef beklemek durumundayım.Valla ben 920 kullanıyorum 2000 mah batarya var ama hiç memnun değilim 3g açmaya korkuyorum çok çabuk bitiyor aklımda z2 var ilerde almayı düşünüyorum batarya performansı gayet iyi 3200 mah batarya var geldiğinde araştırırım iyiyse almayı düşünüyorum
Aynen bende o kadar para veremem şuan internetten araştırıyorum sürekli z2 önde gerçekten hoşuma gitti hemen değilde ilerde almayı düşünüyorum çok pahalı olacağı aşikar zatenz2 benimde ençok beğendiğim cihazların başında geliyor ama fiyatı çok yüksek o yüzden maalesef beklemek durumundayım.

Batarya performansinda artis fazla beklemiyorum ama 45 nm lik islemcinin harcadigi enerji ile 28 nm nin harcadigi enerji ayni olmasa gerek birde amoled ekran varTango wp ye gelsin hic dusunmeden alicam o telefonu
neden mi daha önce konuşuldu firma geçmeyi duşunmıyormuş demişlerdi benim hatırladığım bu.Aynen bende oyle biliyorum Windows Phone a çıkarmayacaklarmışTango nun wp ye gelme olasılığı %5neden mi daha önce konuşuldu firma geçmeyi duşunmıyormuş demişlerdi benim hatırladığım bu.
Tost Makinası ile gönderildi.
1020 arkadaşı aşıyor hocamda bence de biraz daha koyup 920 ya da 925 alması daha mantıklı.Lumia 920 derim yada 1020
1020 arkadaşı aşıyor hocamda bence de biraz daha koyup 920 ya da 925 alması daha mantıklı.
Hocam sorun bütçe işte.820 almaktansa bence 930'u beklesin ..
buyuk geliyor
Insaallah gececegim sıkıldım android'denGeçmelisin bence.
) gayet memnunum bi kötülüğünü görmedim bi kaç defa kullanıcı hatasından vs. sıkıntı çıktı o kadar
htc 8s candır 
htc şuan nokia kadar telefonun üstüne düşmüyor.Androidden bahsediyordum hocam anla işteyorumların hepsini okumadım sadece göz gezdirdim.
o fiyata alınacak htc ve sony den hayır gelmez demiş. htc windows phone 8s kullanıyorum 520 liraya aldım (indirimle) gayet memnunum bi kötülüğünü görmedim bi kaç defa kullanıcı hatasından vs. sıkıntı çıktı o kadar
htc 8s candır
edit: söylemeyi unuttum bencede geçmelisinhtc şuan nokia kadar telefonun üstüne düşmüyor.