Tavsiye galaxy s2'den Lumia 820'ye geçmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Adreno 225'i biliyorum 500mhz
Benim sorum 1080p'de yakınlaştırma..
720p'de s2 de yakınlaştırıyor

Facebook'a genelde tarayıcıdan giriyorum o yüzden sordum

O oyun Ace2 de kasmıyor s2'de kasması imkânsz..

Gta san Andreas mesela?

GTA San Andreas ta eskiden bazı yerlerde hafif kasıyordu şimdi sorun yok güncellemeden sonra.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Diyomki attan inip eşşeğe binersin bende s2 olcak niye değiştireyim bi undervoltng fln yap ısınma sorunu da olmaz :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam L820 inan o Samsung'un TouchWizz inden sonra sana roket gibi gelecektir.
Diyomki attan inip eşşeğe binersin bende s2 olcak niye değiştireyim bi undervoltng fln yap ısınma sorunu da olmaz :D

Attan inip eşeğe binmek derken. Görende iPhone 5S falan sanır. 2011'in Galaxy S2 sinden bahsediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Ne touchiwizi bi custom rom CM11 bide custom kernel tamamdır

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ne touchiwizi bi custom rom CM11 bide custom kernel tamamdır
Yav hocam yapma :D Bu arada SaGoCu musun? ;)
adam gibi sony ler dururken ne windowsmuş git kardeşim medimarkta eline al incele bak bakalım lumiamı xperiami ezer geçer sony nin amiral gemisi :box :sinir
Havı senin bu Sony sevdan ne ya iki konudur bi rahat bırakmadın peşimizi. Git Android bölümüne orada yap fanboyluğunu. Öyle abartılacak bir şeysi yok. TFT ekranlı Sony'lerin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
adam gibi sony ler dururken ne windowsmuş git kardeşim medimarkta eline al incele bak bakalım lumiamı xperiami,ezer geçer sony nin amiral gemisi :box :sinir

Sen almazsın wp tamammı git artık şuradan istenmediğin yerde durmaya ne meraklı çıktın ya

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Alıntıda sorun var cevap yazamıyorum
-S2'de CM11 baştan aşağı hatalı
-Xperia z ailesine o kadar para veremem
-gta sa hangi ayarlarda stabil?

ishak388

ishak388

Üye
Alıntıda sorun var cevap yazamıyorum
-S2'de CM11 baştan aşağı hatalı
-Xperia z ailesine o kadar para veremem
-gta sa hangi ayarlarda stabil?
kaç lira ayırdın bütçeye telefon çıkartıyım stabil güncel :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Cehaletle ilgisi yok 1500 liram olsa elbet Android filan alırım ama o kadar param yok @ishak388

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi?
-Gta sa hangi ayarlarda kasmadan oynanıyor?Açıkcası takas düşünüyolum vé fark verebilirim @ishak388Arkadaşlar tartışmanın lüzumu yok ben lumia 820 kullanan insanların görüşünü merak ettim bu yüzden bu konuyu açtım kağıt üzerinde işlemci ram gpu farkını tartışmak saçma kullanıcı yorumu önemli daha çok

turancen

turancen

Üye
-Gta sa hangi ayarlarda kasmadan oynanıyor?Açıkcası takas düşünüyolum vé fark verebilirim @ishak388Arkadaşlar tartışmanın lüzumu yok ben lumia 820 kullanan insanların görüşünü merak ettim bu yüzden bu konuyu açtım kağıt üzerinde işlemci ram gpu farkını tartışmak saçma kullanıcı yorumu önemli daha çok
Kardeşim bende s2 kullanıyorum, gta sa ve çoğu oyunu rahatlıkla açıyor ve açmayada devam edecektir, sanırsam merak için lumia serisi bir telefona geçmek istiyorsun, L820 mantıklı ama grafik işlemcisi adreno 220 olduğu için s2 nin mali400mp den düşüktür. Lakin firma oyunları telefona göre ayarladığı için sorun olacağını sanmam, sadece arada grafik farkları olacaktır, stabil dersen s2 ye göre kat ve kat üstündür, burasına lafım yok zaten

Eğer l820 alıp s2 aratmayacaksa al derim, yok ben markette her istediğimi bulamıyorum, sıkıldığımda markette kafama göre bişey çıkmıyor dersen hiç bulaşma derim, henüz marketi android ve ios kadar gelişmiş değil. Öyle androidde aradığın her oyunu ve uygulamayı bulamazsın maalesef, bende s2 almadan önce l620 alacaktım ama marketi duyunca vazgeçtim, 6 aydır s2 kullanıyorum ve bana yetiyor.

alical33

alical33

Üye
Adreno 225'i biliyorum 500mhz
Benim sorum 1080p'de yakınlaştırma..
720p'de s2 de yakınlaştırıyor

Facebook'a genelde tarayıcıdan giriyorum o yüzden sordum

O oyun Ace2 de kasmıyor s2'de kasması imkânsz..

Gta san Andreas mesela?
İmkansız falan değil gorduğumu soyluyorum

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kardeşim bende s2 kullanıyorum, gta sa ve çoğu oyunu rahatlıkla açıyor ve açmayada devam edecektir, sanırsam merak için lumia serisi bir telefona geçmek istiyorsun, L820 mantıklı ama grafik işlemcisi adreno 220 olduğu için s2 nin mali400mp den düşüktür. Lakin firma oyunları telefona göre ayarladığı için sorun olacağını sanmam, sadece arada grafik farkları olacaktır, stabil dersen s2 ye göre kat ve kat üstündür, burasına lafım yok zaten

Eğer l820 alıp s2 aratmayacaksa al derim, yok ben markette her istediğimi bulamıyorum, sıkıldığımda markette kafama göre bişey çıkmıyor dersen hiç bulaşma derim, henüz marketi android ve ios kadar gelişmiş değil. Öyle androidde aradığın her oyunu ve uygulamayı bulamazsın maalesef, bende s2 almadan önce l620 alacaktım ama marketi duyunca vazgeçtim, 6 aydır s2 kullanıyorum ve bana yetiyor.
Hocam yanlış biliyorsun Lumia 820 de Adreno 225 var ve Mali400MP den iyi S2'nin. Ram sorunu falan da yaşamazsın.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
@turancen kardeşim uygulama delisi değilim gta sa ve diğer oyunları şu an elimde bulunan s2 ile bitirdim. Marketin eksikliğinin bende farkındayım ama 900.000 küsür uygulamadan kaçını kullanıyorsun söylesene?
Rom atmaktan ve telefonun aşırı ısınmasından donmasından bahsetmiyorum bile

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben default ta oynuyorum yani oyunun kendi ayarları sıfır kasma.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
@turancen kardeşim uygulama delisi değilim gta sa ve diğer oyunları şu an elimde bulunan s2 ile bitirdim. Marketin eksikliğinin bende farkındayım ama 900.000 küsür uygulamadan kaçını kullanıyorsun söylesene?
Rom atmaktan ve telefonun aşırı ısınmasından donmasından bahsetmiyorum bile
Hocam sen bıkmışsın Androidten senin ilacın WP ya da iOS. Yani stabillik. iOSta zaten çok pahalı. Eğer alabiliyorsan Lumia 920-925 e falan bak derim. Kamera ve ekranları çok güzel.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
@osmanmert94
Ayarları Yükseltsen ?
Gölgeyi max yapsan mesela nasıl fark eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt