sir mordred
Üye
Hotfix en son sürüm için mi ? Bide işe yarıyor mu![]()
evet en son sürüm için ben şuan kullanıyorum yaklaşık 8 saattir 1 tane bile donma hatası ile karşılaşmadım
Hotfix en son sürüm için mi ? Bide işe yarıyor mu![]()
Ben bulamadımda cm11 konusunu konunun linkini rica edebilir miyim ? Bide saf cm11de tan ekran uygulamalarda bildirim çubuğu açılıyor mu ?evet en son sürüm için ben şuan kullanıyorum yaklaşık 8 saattir 1 tane bile donma hatası ile karşılaşmadım![]()
Ben bulamadımda cm11 konusunu konunun linkini rica edebilir miyim ? Bide saf cm11de tan ekran uygulamalarda bildirim çubuğu açılıyor mu ?

ui_print(" ");
ui_print(" =============================================");
ui_print(" | |");
ui_print(" | ====================================== |");
ui_print(" | New |");
ui_print(" | Adreno Drivers Test 9 |");
ui_print(" | pulled from d2lte |");
ui_print(" | ====================================== |");
ui_print(" | |");
ui_print(" | For Galaxy W |");
ui_print(" | Kitkat 4.4.2 |");
ui_print(" | By sir mordred |");
ui_print(" | ============ |");
ui_print(" | |");
ui_print(" =============================================");
ui_print("");
ui_print("");
ui_print("Installing New Adreno Drivers... ");
run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system");delete_recursive("/system/lib/egl");
delete("/system/lib/libC2D2.so");delete("/system/lib/libCB.so");delete("/system/lib/libOpenCL.so");delete("/system/lib/libOpenVG.so");delete("/system/lib/libc2d2_z180.so");delete("/system/lib/libgsl.so");delete("/system/lib/libllvm-arm.so");delete("/system/lib/libsc-a2xx.so");
package_extract_dir("system", "/system");ui_print("");
ui_print("Done...");
unmount("/system");
ui_print("");
ui_print(" Installed !");
ui_print(" Reboot Now ! ");
ui_print(" Don't forget to hit thanks button ");
ui_print(" ------------------------------------- ");
ui_print(" @xda-devs! ");
ui_print(" sir mordred. !");
ui_print(" ------------------------------------- ");
ui_print(" Don't forget before and after installing, wipe cache and dalvik cache");
dosyaların system\lib dizinine atılması gerekiyor
ama system\vendor\lib dizinine kuruluyor
Teşekkürler yardımların için indirdim hotfix'i zamanım olunca geçiş yapıcam saf cm11'e.Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 119 - MaxiCep
sayfayı gez "hotfix" 'i bulacaksın
diğer soruna gelirsek cm11'de tam ekran uygulamalar tam ekran olarak çalışıyorlar yani bildirim çubuğu kayboluyor fakat mesela tam ekran oyun oynarken bildirim çubuğuna bakıcaksanız parmağınızla bildirim barını aşağı çekmeniz yeterli![]()
Sence de yeni cm surumlerine gecme vakti gelmedi mi![]()

Kardeşimcm9 telefonum için sürüm yükseltmek istiyorum ama fazla bi bilgim yok. güzel bi cm sürümü bulamıyorum tavsiye verende yok. yardım edicek birinide bulamıyorum.![]()
Antutu ya gir orda 3d grafik testine bak eskiden 3-4-5 fps iken simdi 7 fpshocam bir sorum olacak bunu kurduktan sonra nasıl anlarım başarıyla kurulduğunu mesela kernel kuruyorum bakıyorum rame 362 i olmuş bunu nasıl anlayacağım

hocam bir sorum olacak bunu kurduktan sonra nasıl anlarım başarıyla kurulduğunu mesela kernel kuruyorum bakıyorum rame 362 i olmuş bunu nasıl anlayacağım
eyv kardesim birde arco nun yanınladığı systemui fix i kurdum bunu nasıl anlarım
KardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu ve gapps dosyasını indir cm9'u kurduğun gibi kur. İstersen yine de anlatıyım: Bu ind
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Advanced/ wipe dalvik xaxhe
install zip/ install zip from sdcard1/ installLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrom (adı her neyse)
install zip/ install zip from sdcard1/ gapps (adı her neyse)
reboot system
Beyler bi sey sormak istiyorum.
Ben cm 9 dada 10 da 10.1 de hep touchwiz kullandım 11 dede kullansam 9-10-10.1 deki gibi akılcılık olur mu?
Ha bide bu sonu 323 ile biten surumu indirmistim anasayfadayken bildirim cubugunu cektigimde kasarak acılıyordu. Sırf bu yuzden cm11 den sogudum
Not : Bu grafik kartı surucusunu kurmustum khan kernelde kurmustum. Bunları goz onune alarak cevaplarsanız sevinirim Tesekkurler..
hocam crashfix ile systemuifix in farkı nedir xda da onu paylaşmışlar
Ben bu driverleri yukledim ama.sizin dediğiniz system dosya uzantısı bölümünde dediğiniz dosyaları göredim bu i daha kurmam anlamına mı geliyorXda'da paylaştığım dosya ile burda paylaştığım dosya aynı dosyalar emin olabilirsiniz
Sadece burdakinin ismini değiştirdim
Ben bu driverleri yukledim ama.sizin dediğiniz system dosya uzantısı bölümünde dediğiniz dosyaları göredim bu i daha kurmam anlamına mı geliyor
şuan sizde cwm recovery nin hangi sürümü var ? benim telde v6.0.4.5 yüklü ve 'wipe dalvik cache' olayı yok ?