[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
Bunu kernel konusunda sormak istemezdim ama bana xpearia z1 klavyesi filan lazım cm11 için yada adam gibi bi klavye kendi klavyesi hiç kullanışlı değil play storedakilerin de birçoğu çok ram tüketiyor. Teşekkürler şimdiden.

lafactorial

lafactorial

Üye
Bunu kernel konusunda sormak istemezdim ama bana xpearia z1 klavyesi filan lazım cm11 için yada adam gibi bi klavye kendi klavyesi hiç kullanışlı değil play storedakilerin de birçoğu çok ram tüketiyor. Teşekkürler şimdiden.
Benim her yeni rom yüklemeden sonra standart işlemlerimden biri klavyeyi değiştirmek samsung stock klavye kullanıyorum gayet memnum :)

aJHier

aJHier

Üye
Yeni Kernel gerçekten Mühteşem.
tüm gün 1 tane bile donma sorunu almadım. Gayet iyi.
akıcı

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve lafactorial
murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bu kerneli kurupta subway surfersi kasmadan oynayabilen varmı acil yardım.....

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu kerneli kurupta subway surfersi kasmadan oynayabilen varmı acil yardım.....

Güzel oyundur ara sıra bende oynuyorum ama soruna gelirsek bu kernel yüklenmese bile cm11'de subway surfers'da herhangi bir kasma yok gayet akıcı oynanıyor

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzun ekranını çift dokunma ile uyandırmak istermiydiniz :)
aşağıdaki uygulamayı indirin ve sonra ekranı kapatın daha sonrada ekrana çift dokunun :)
aslında uygulama oled ekran tipli telefonlar için yapılmış bir uygulama bizim wonder ise tft ekrana sahip bu sebepten uygulama sorunlu örneğin ekran açılmıyor anca 3-4 kere ard arda basmak gerekiyor ama uygulamanın geleceği var ve yinede olsa çalışıyor :)

ne kadar sorunlu olsada güzel ve gelecek vaat eden bir uygulama

edit:uygulamayı açtıktan sonra double tap menüsünden screen on seçin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, reckless86, bayfeat ve 1 kişi daha
stackbyte

stackbyte

Üye
sorunsuz çalıştı bende problemsiz güzel bir uygulama :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz çalıştı bende problemsiz güzel bir uygulama :)

Gerçekten sorunsuz çalıştımı? :)
Çünkü bende ekran açılmıyor beyaz olarak kalıyor ama 1-2 dokunmadan sonra açılıyor ekran :)

bayfeat

bayfeat

Üye
telefonunuzun ekranını çift dokunma ile uyandırmak istermiydiniz :)
aşağıdaki uygulamayı indirin ve sonra ekranı kapatın daha sonrada ekrana çift dokunun :)
aslında uygulama oled ekran tipli telefonlar için yapılmış bir uygulama bizim wonder ise tft ekrana sahip bu sebepten uygulama sorunlu örneğin ekran açılmıyor anca 3-4 kere ard arda basmak gerekiyor ama uygulamanın geleceği var ve yinede olsa çalışıyor :)

ne kadar sorunlu olsada güzel ve gelecek vaat eden bir uygulama

edit:uygulamayı açtıktan sonra double tap menüsünden screen on seçin
hocam eline saglık ya çok güzel oldu valla lg ile aynı oldu :D ayrıca aynı sorunu bende yaşadım kilitlemek için 2defa açmak için 4 defa tıklıyorum :D

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
Gerçekten sorunsuz çalıştımı? :)
Çünkü bende ekran açılmıyor beyaz olarak kalıyor ama 1-2 dokunmadan sonra açılıyor ekran :)
çalıştı sıkıntı olmadı ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmez :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
bu arada iyi haberlerim var 2.proje olan F2FS desteği konusunda..
sonunda boot gerçekleşti :) şuana kadar herhangi bir sorun gözükmüyor :)
sonunda Allah'ın izniyle başardık bu işin altından da kalktık(şuanki sevincimi tahmin edemezsiniz :))
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorum :)bu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
f2fs için kernele 16 bin satır kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
ilk testler başarısızlıkla sonuçlandı ama sonunda başardık :)bu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı... :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BurkaySamet, stackbyte, Bysalih41 ve 7 diğerleri
lafactorial

lafactorial

Üye
sonunda Allah'ın izniyle başardık bu işin altından da kalktık(şuanki sevincimi tahmin edemezsiniz :))
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorum :)bu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
f2fs için kernele 16 bin civarında kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
ilk testler başarısızlıkla sonuçlandı ama sonunda başardık :)bu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı... :)
Sendeki bu enerjiye hayranım Oğuzhan :) Durmak yok yola devam diyorsun yani :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, Bysalih41, aJHier ve 2 diğerleri
kosovali41

kosovali41

Üye
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorum :)bu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek kernel derlemek rom derlemek
f2fs için kernele 16 bin civarında kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.

Emeklerinizin karşılığını aldığınıza sevindim kardeşim. İnşallah bundan sonra da sorun çıkmaz. İkinize ve test edenlere de ayrı ayrı teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: reckless86, lavasoft95 ve sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
elinize sağlik ustalar wonder sayeniz yeniden can buldu

alieroglu04

alieroglu04

Üye
f2fs için kernele 16 bin satır kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
Hocam siz var ya süpersiniz :)

• Beğen

T.serdar

Üye
Ben denemistim uygulamayi sildim cok agir calisiyordu 5-6 defa tiklayinca anca aciliyordu

brkvegrk

brkvegrk

Üye
Yav üstad cashi sildim dalviki sildim installation aborted diyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt