[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Yine süpersiniz @lafactorial ve @sir mordred hocam :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

lavasoft95

Üye
@sir mordred F2FS desteği nedir?

genco15

genco15

Üye
evet :)2. proje olan F2FS desteği sonunda geliyor
bakalım inşallah çalışır
F2FS destekli kernel + recovery hazır geriye kalan tek iş denemek :)
F2FS ve trım aynı kernelde mı olacak ? ayrı ayrı mı kullanacagız ?

genco15

genco15

Üye
Eyw hocam bu telefonun görebileceği max performansi sizin sayenizde görüyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman çıkacak paşam :)

Bilgisayarım olmadığı için F2FS'yi deneyemiyorum ama 2-3 gün sonra bilgisayarım geliyor deneyecem eğer herşey yolunda giderse 4-5 gün içerisinde konusunu açarım :)
Deneyip bana yardım etmek isteyenler pm'den ulaşabilirler
Teşekkürler
Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness
burak_102

burak_102

Üye
Bilgisayarım olmadığı için F2FS'yi deneyemiyorum ama 2-3 gün sonra bilgisayarım geliyor deneyecem eğer herşey yolunda giderse 4-5 gün içerisinde konusunu açarım :)
Deneyip bana yardım etmek isteyenler pm'den ulaşabilirler
Teşekkürler
Hayırlı akşamlar

ben denerim kardeşim :) pm atacaktım da Operadan atamadım mahzur gör

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ben denerim kardeşim :) pm atacaktım da Operadan atamadım mahzur gör

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bende şuan mobilde olduğum için yazmak tam bir işkence :) o yüzden yarın pm'den gerekli dosyaları ve nasıl yapılacağını gönderirim :)
Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bende şuan mobilde olduğum için yazmak tam bir işkence :) o yüzden yarın pm'den gerekli dosyaları ve nasıl yapılacağını gönderirim :)
Hayırlı akşamlar

Tamam kardeşim yarın atarsın :) sana da hayırlı akşamlar

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca arkadaşlar F2FS başarılı olursa ve paylaşırsak F2FS kullanımı için twrp recovery nasıl kullanılır öğrenmeniz lazım
internetten araştırabilir videolara bakabilirsiniz. twrp recovery cwm'den farklı bir recovery'dir.

@burak_102 kardeşime ve @stackbyte kardeşime nasıl kullanılacağını gösterdim(pm biraz uzun oldu ama yapcak bişey yok:))

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, bayfeat ve burak_102

lavasoft95

Üye
Arkadaşlar installation aborted status 7 hatası alan arkadaşlar zip'in içindeki meta inf klasörüne girip şu yolu izlesin com>google>android orda updater script isimli bi dosya var note padle açıp en üstten silmeye başlayın satırları ta ki show_progress(0,0) kalana kadar sonra kaydedip flashlayınKernel şuanlık iyi gibi görünüyor trim çalışıyor denedim :) daha önce bahsettim kasma ve laglar yok daha seeder filan kurmadığım halde teşekkürler emekleriniz için

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve bayfeat
lafactorial

lafactorial

Üye
Arkadaşlar restart problemi yaşayan varsa sanırım sebebini buldum

lafactorial

lafactorial

Üye
Arkadaşlar 3.4.88 ve 3.4.89 da donma problemi yaşanmasının sebebini buldum benim hatam özür dilerim öncelikle. Kernel kendim için düzenlediğim kernel olduğu için ExtUV yani voltajı en düşük seviyeye getirmiştim her cihaz bu seviyeleri kaldıramıyor dolayısıyla bazı arkadaşlar donma problemi yaşadılar. En yakın zamanda normal voltajlı kerneli ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, hasaneness ve aJHier
Mücteba

Mücteba

Üye
nedır ustad

Takipçi Satın Al

Üst Alt