Benim her yeni rom yüklemeden sonra standart işlemlerimden biri klavyeyi değiştirmek samsung stock klavye kullanıyorum gayet memnumBunu kernel konusunda sormak istemezdim ama bana xpearia z1 klavyesi filan lazım cm11 için yada adam gibi bi klavye kendi klavyesi hiç kullanışlı değil play storedakilerin de birçoğu çok ram tüketiyor. Teşekkürler şimdiden.

nasıl değiştirebiliriz klavyeyiBenim her yeni rom yüklemeden sonra standart işlemlerimden biri klavyeyi değiştirmek samsung stock klavye kullanıyorum gayet memnum![]()
Hangi klavyeyi kullanmak istiyorsan onun .apk sını bulacaksın veya cwm den zip dosyası olarak yükleyeceksinnasıl değiştirebiliriz klavyeyi
arkadaşlar bu kerneli kurupta subway surfersi kasmadan oynayabilen varmı acil yardım.....
Link plsBenim her yeni rom yüklemeden sonra standart işlemlerimden biri klavyeyi değiştirmek samsung stock klavye kullanıyorum gayet memnum![]()

sorunsuz çalıştı bende problemsiz güzel bir uygulama![]()

hocam eline saglık ya çok güzel oldu valla lg ile aynı oldutelefonunuzun ekranını çift dokunma ile uyandırmak istermiydiniz
aşağıdaki uygulamayı indirin ve sonra ekranı kapatın daha sonrada ekrana çift dokunun
aslında uygulama oled ekran tipli telefonlar için yapılmış bir uygulama bizim wonder ise tft ekrana sahip bu sebepten uygulama sorunlu örneğin ekran açılmıyor anca 3-4 kere ard arda basmak gerekiyor ama uygulamanın geleceği var ve yinede olsa çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne kadar sorunlu olsada güzel ve gelecek vaat eden bir uygulama
edit:uygulamayı açtıktan sonra double tap menüsünden screen on seçin
ayrıca aynı sorunu bende yaşadım kilitlemek için 2defa açmak için 4 defa tıklıyorum 
çalıştı sıkıntı olmadı ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmezGerçekten sorunsuz çalıştımı?
Çünkü bende ekran açılmıyor beyaz olarak kalıyor ama 1-2 dokunmadan sonra açılıyor ekran![]()

şuana kadar herhangi bir sorun gözükmüyor 
)
bu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
bu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı... 
Sendeki bu enerjiye hayranım Oğuzhanbu arada iyi haberlerim var 2.proje olan F2FS desteği konusunda..
sonunda boot gerçekleştişuana kadar herhangi bir sorun gözükmüyor
sonunda Allah'ın izniyle başardık bu işin altından da kalktık(şuanki sevincimi tahmin edemezsiniz)
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorumbu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
f2fs için kernele 16 bin civarında kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
ilk testler başarısızlıkla sonuçlandı ama sonunda başardıkbu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı...
![]()
Durmak yok yola devam diyorsun yani 
bu arada iyi haberlerim var 2.proje olan F2FS desteği konusunda..
sonunda Allah'ın izniyle başardık bu işin altından da kalktık(şuanki sevincimi tahmin edemezsiniz)
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorumbu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek kernel derlemek rom derlemek
f2fs için kernele 16 bin civarında kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
ilk testler başarısızlıkla sonuçlandı ama sonunda başardıkbu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı...
![]()
Hocam siz var ya süpersinizbu arada iyi haberlerim var 2.proje olan F2FS desteği konusunda..
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorumbu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
f2fs için kernele 16 bin satır kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
![]()