değmez zaten almaya , arayüzü çok kötü , bildirim çubuğu bile yoktu, cihazın kamera harici hiçbir özelliği yok tabi kasmıcak
![]()
10 yaşındaki birinden ne bekliyorsun ki ,beklenir böle kendini haklı çıkarmak için 10 yaşındaki veletlerden
![]()
Aynen biseyyokki kassin bizdeki bicok orjinal uygulama onlara 3.parti seklinde geliyor market denenbise yok mahalle bakkali gbi
sen daha annenin memesinden süt içmeyi bırak öle buraya yaz geceleri altını ıslatan çocuk.
Hiç merak edipte bir göz gezdirdin mi acaba WP marketine? Neredeyse tüm eksikler tamamlandı. Uygulamalar da beta olmaktan çıktı. Bir tek Candy Crush yok. O da olmasın zaten.
2 dk. özele gel bi kardeşim
Vala kardesim genede cgu uygulama yok bende alcaktim lumia 1020 ama kndim.baktim kullanan arkdaslarimin agzindan cikan.ilk.sozler uygulamAlara fazla onem vermiyosan bnce al diolardi ama eminim zamanla daha kaliteli olcaktir ama benim.fkrim suanlik boyle
Neyse kişiden kişiye değişir. Bana yetiyor.
Birşey sorucam. Söylentiler var lumia 1525 ve 1820 çıkıcak diye 1820 de 2K ekran snapdragon 805 işlemci 3 GB RAM falan olucak diye söylentiler cıkmıs. Bunlar doğrumu ? Ben lumia 1520 almıştım boşunamı aldım simdi bu haberleri duyunca moralim bozuldu cünkü 1520 daha yeni cıktı nerdeyse eger oyle bişey varsa bekleyip onu alırdım. Samsung telefonlarının hemen degeri düşüyo s3 eskiden kraldı şimdi bir hiç. 1520 de öyle olurmu yaz aylarında falan. çünkü telefonlar tanıtılıcak. Cevaplarsanız sevinirim 1520 ilerisi için yeterli olurmu ?
Vallah haklısın kardeş. Hem eskiden böyle telefonlarmı vardı sanki. Herkez ayrı bir telefon üretiyo ve her markanında birsürü modeli oluyo buda insanlara sıkıntı yaratıyo bir bakıma insanlar karar veremiyo veya teli alınca yenisi cıkıyo pisman oluyolar. Seçeneklerimiz daha az olsaydı mutlu olurduk belkiBnce yetrli srun bizim egomuz mesela.bende g2 aldim g3 cikacak simdide bende ayni duygudayim oysaki elimizdeki telefon.bize yetyor ama.biz hep en.yenisini kullanmak.istyoruz dgrusu keske onune gecsek bu drumun ...
Vallah haklısın kardeş. Hem eskiden böyle telefonlarmı vardı sanki. Herkez ayrı bir telefon üretiyo ve her markanında birsürü modeli oluyo buda insanlara sıkıntı yaratıyo bir bakıma insanlar karar veremiyo veya teli alınca yenisi cıkıyo pisman oluyolar. Seçeneklerimiz daha az olsaydı mutlu olurduk belki
Aynen kardeş. Hadi o son model telefonu birkez alsa tamam diycem ama millet zırt pırt değiştiriyo telefonları bu bir hastalık bence. Mesela ben hayatımda cok az değiştirdim telefon. Bu 1520 yide beni baya idare eder diye aldım bir kere kıydım paraya sadece. Ama millet hersene 2200 lira veriyo hersene. Param yok geçinemiyoruz diye ağlıyolar ama hersene her cıkan yeni modellere 2000 küsür lirayı bayılmayı biliyolar. Ahh AhAynen kardesim simdiki duzen resmen mahvedio insani sirf son model kulanicam die son parasini telefona veren vr...
Aynen kardeş. Hadi o son model telefonu birkez alsa tamam diycem ama millet zırt pırt değiştiriyo telefonları bu bir hastalık bence. Mesela ben hayatımda cok az değiştirdim telefon. Bu 1520 yide beni baya idare eder diye aldım bir kere kıydım paraya sadece. Ama millet hersene 2200 lira veriyo hersene. Param yok geçinemiyoruz diye ağlıyolar ama hersene her cıkan yeni modellere 2000 küsür lirayı bayılmayı biliyolar. Ahh Ah
En iyisi şu meraklı istekli nefsimize hakim olmak kardeş. Daha dün neydik bugün aldıklarını begenmeyen var. sanki dün elinde o vardı. Neyse kardeş Allah sonumuzu hayır etsin gidiş iyi degil...Vala bende ogrenci halimle g2 aldim bi zamn kulanicam bu egonunda onune gececem insallah gercekten tabi kimseye karisamayiz ama cok ama cok abes bir drum hcbir zaman teknolojiyle beraber gidemeyiz cunki yasamak icin hep yenisi gelecek firmalar tarafindan...
En iyisi şu meraklı istekli nefsimize hakim olmak kardeş. Allah sonumuzu hayır etsin gidiş iyi degil...
İnşallah alırsın kardeş hayırlısıAynen ole zaten bu yuzden dsuncem iphone ve uzun sure
Insallah kardesim neyse iste elindeki telefon guzel icin rahat olsun bu dusunceleri bosver on numara telin varİnşallah alırsın kardeş hayırlısı