Sensör Kararma Sorunu ÇÖZÜM - llKinGSTarll

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bi arkadaşa verdiler ama dava falan açtıydı

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Evols kullanmıyorum :oke:

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Görüntüsü hoşuma gitmiyor onları değiştirmekle de uğraşamam kendi cfw mi yapar kullanırım :)

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüsü hoşuma gitmiyor onları değiştirmekle de uğraşamam kendi cfw mi yapar kullanırım :)
Görüntüsünü felan full değiştirdim ben ve performansı maximum yaptım ilk başta görünce bende görüntüsünü beğenmemiştim ama hepsini değiştirdim çok süper oldu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne Demek Yazılımsal Nereye Değiştirmiyorlar Adamı Yakarım

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben servise gönderirken sorun olarak sensörün değiştirilmesini istiyorum desem düzelirmi ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Peki ben servise gönderirken sorun olarak sensörün değiştirilmesini istiyorum desem düzelirmi ?
Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim Ben :bilmm Sensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey:polis:

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim Ben :bilmm Sensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey:polis:
Senin syambian telefonunda sensörün içinde küçük kare ye benzer bir şey varmı ???

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi nokia core ye gidiyorum Sorucam bakam sensörü değiştiriyorlarmıymış. Nokia core de kilerde zatten Afedersin ama bir *** bildikleri yok avanak avanak duruyorlar sonra adam benim telefonum bozuldu diyor bakıyor sonra servise veriyorlar yada biz bakarız diyorlar sonra gidiyosun oraya yspamadık malesef diyorlar Hazırcılar :(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben şimdi nokia core ye gidiyorum Sorucam bakam sensörü değiştiriyorlarmıymış. Nokia core de kilerde zatten Afedersin ama bir *** bildikleri yok avanak avanak duruyorlar sonra adam benim telefonum bozuldu diyor bakıyor sonra servise veriyorlar yada biz bakarız diyorlar sonra gidiyosun oraya yspamadık malesef diyorlar Hazırcılar :(
Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ?

Üst Alt