DarkredBlue61
Üye
verirler gibi aslındaGerçekten verirlermi acaba:
verirler gibi aslındaGerçekten verirlermi acaba:
dava ???Bi arkadaşa verdiler ama dava falan açtıydı
yazılımsal sorun için telefonu değiştirmezlerAynı sorundan 4 kez servise verirsen ya teli değiştirirler ya da yerine 520 verirler![]()

Telefonun sensöründen kaynaklanıyor acaba sensörünü değiştirirlermi ?yazılımsal sorun için telefonu değiştirmezler![]()
Servis öyle demişti ama benim lcd ekran sorunum vardı sensör sorunu donanımsal oluyor heraldeyazılımsal sorun için telefonu değiştirmezler![]()

Bu kona baksana kardeşim Evols Digital saat Şeffaf yapımı - MaxiCepServis öyle demişti ama benim lcd ekran sorunum vardı sensör sorunu donanımsal oluyor heralde![]()
Evols kullanmıyorum![]()
ama evols çoook hızlıGörüntüsünü felan full değiştirdim ben ve performansı maximum yaptım ilk başta görünce bende görüntüsünü beğenmemiştim ama hepsini değiştirdim çok süper olduGörüntüsü hoşuma gitmiyor onları değiştirmekle de uğraşamam kendi cfw mi yapar kullanırım![]()
Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim BenPeki ben servise gönderirken sorun olarak sensörün değiştirilmesini istiyorum desem düzelirmi ?
Sensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey
Senin syambian telefonunda sensörün içinde küçük kare ye benzer bir şey varmı ???Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim BenSensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey
![]()
VarSenin syambian telefonunda sensörün içinde küçük kare ye benzer bir şey varmı ???

Sendeki sahdammı yoksa çok belli oluyormu görüntüsü ¿??
Sendeki sahdammı yoksa çok belli oluyormu görüntüsü ¿??
Ben şimdi nokia core ye gidiyorum Sorucam bakam sensörü değiştiriyorlarmıymış. Nokia core de kilerde zatten Afedersin ama bir *** bildikleri yok avanak avanak duruyorlar sonra adam benim telefonum bozuldu diyor bakıyor sonra servise veriyorlar yada biz bakarız diyorlar sonra gidiyosun oraya yspamadık malesef diyorlar HazırcılarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ?Ben şimdi nokia core ye gidiyorum Sorucam bakam sensörü değiştiriyorlarmıymış. Nokia core de kilerde zatten Afedersin ama bir *** bildikleri yok avanak avanak duruyorlar sonra adam benim telefonum bozuldu diyor bakıyor sonra servise veriyorlar yada biz bakarız diyorlar sonra gidiyosun oraya yspamadık malesef diyorlar Hazırcılar![]()