Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ? Gittim geldim gine aynı bahaneler :D
Darqos Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ? Genişletmek için tıkla ... Gittim geldim gine aynı bahaneler
DarkredBlue61' Alıntı: Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ? Genişletmek için tıkla ... Gittim geldim gine aynı bahaneler
DarkredBlue61 Üye llKinGSTarll' Alıntı: Gittim geldim gine aynı bahaneler Genişletmek için tıkla ... Bilmezler Kardeşim Bilmezler Biz Bile Daha Fazla Şey Biliyoruz. C5deki Kameraya Auto Focus Diyen Adamdan Ne Beklersin Telefonu Veriyoz Yap Diye
llKinGSTarll' Alıntı: Gittim geldim gine aynı bahaneler Genişletmek için tıkla ... Bilmezler Kardeşim Bilmezler Biz Bile Daha Fazla Şey Biliyoruz. C5deki Kameraya Auto Focus Diyen Adamdan Ne Beklersin Telefonu Veriyoz Yap Diye
Darqos Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: Bilmezler Kardeşim Bilmezler Biz Bile Daha Fazla Şey Biliyoruz. C5deki Kameraya Auto Focus Diyen Adamdan Ne Beklersin Telefonu Veriyoz Yap Diye Genişletmek için tıkla ... Aslında biz gidicez çalışmaya off yada istanbulda bir dükkan açıcaksın adıda Syambian olucak ve herkes toplanavak felan
DarkredBlue61' Alıntı: Bilmezler Kardeşim Bilmezler Biz Bile Daha Fazla Şey Biliyoruz. C5deki Kameraya Auto Focus Diyen Adamdan Ne Beklersin Telefonu Veriyoz Yap Diye Genişletmek için tıkla ... Aslında biz gidicez çalışmaya off yada istanbulda bir dükkan açıcaksın adıda Syambian olucak ve herkes toplanavak felan
DarkredBlue61 Üye llKinGSTarll' Alıntı: Aslında biz gidicez çalışmaya off yada istanbulda bir dükkan açıcaksın adıda Syambian olucak ve herkes toplanavak felan Genişletmek için tıkla ... Sonra Rüyadan Uyanıcaz
llKinGSTarll' Alıntı: Aslında biz gidicez çalışmaya off yada istanbulda bir dükkan açıcaksın adıda Syambian olucak ve herkes toplanavak felan Genişletmek için tıkla ... Sonra Rüyadan Uyanıcaz
Darqos Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: Sonra Rüyadan Uyanıcaz Genişletmek için tıkla ... Nokia syambian a elveda etmeden önce keşke bir yazılım çıkarıp gitseydi içim yanmazdı
DarkredBlue61' Alıntı: Sonra Rüyadan Uyanıcaz Genişletmek için tıkla ... Nokia syambian a elveda etmeden önce keşke bir yazılım çıkarıp gitseydi içim yanmazdı
DarkredBlue61 Üye llKinGSTarll' Alıntı: Nokia syambian a elveda etmeden önce keşke bir yazılım çıkarıp gitseydi içim yanmazdı Genişletmek için tıkla ... Buraya Kadar Getirdiklerine Şükretmekli En Azından Çoğu Uygulama Var Eksiklik Çekmiyoruz
llKinGSTarll' Alıntı: Nokia syambian a elveda etmeden önce keşke bir yazılım çıkarıp gitseydi içim yanmazdı Genişletmek için tıkla ... Buraya Kadar Getirdiklerine Şükretmekli En Azından Çoğu Uygulama Var Eksiklik Çekmiyoruz