Dostum cok ozur diliyorum konulari karistirmisim cm9 kurup uzerine bunu flashlaman gerekiyorTamam kardeşim sağol ama bak öyle yazıyor sadece cm 9 sürümleri içindir kurulumu detaylı anlatırmisin bi deneyeym sana da zahmet veriyoruz kardeşim hakkını helal et k.bakma
konular karistiBysalih kardesim bu linkteki rom galaxy wonder icin uygunmudur yazmamislar bi bakarmisin uygunsa yukleyecegimRica ederim kardesim
kardeşim ilk önce herhangi bir cm9 rom kur sonra üstüne bunu flaslaArkaşaşlar cm9 nasıl flashlanır yardımmmm !!!!
alakası yok kardeşim senn romun jely bean se zaten lely beandir bu sadece s3 görünürlüğü katıyor ayrca cm 9 rom üzerine kurulr sakın cm 10.1 falan kurmaya çalışma brick olma şansı çok yüksekArkadaşlar bende şu anda cm 10.1 yüklü şimdi ben bu cm 9 yaparsam android 4.0.4 olacak ama ben jelly bean olmasini istiyorum o touchwiz paketini flashladigimiz zaman android jelly bean oluyor mu?
Tamam kardeşim hallettim zaten cm 9 üzerine kurdum şimdi kullanıyorum gayet güzel oldu.kardeşim ilk önce herhangi bir cm9 rom kur sonra üstüne bunu flasla
alakası yok kardeşim senn romun jely bean se zaten lely beandir bu sadece s3 görünürlüğü katıyor ayrca cm 9 rom üzerine kurulr sakın cm 10.1 falan kurmaya çalışma brick olma şansı çok yüksek