Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Nasi 205 oldu :D

avast

avast

Üye
Farketim :D

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5
NEXUS

NEXUS

Üye
Bunlar neymiş ya hic birini bilmiyorum :D gereklimi bari
telefona root atarken burası gerekiyor :D , ayrıyetten telefonu değiştirmeye yarıyor yani baya işe yarıyorda 3 özellik harici diğerlerini çözemedim :D

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5 ve avast
Kontrol

Kontrol

Üye
Konu amacını aşmış bende bi soru sorayım bari :D Nexus 5 te görüntülü görüşme şebeke üzerinden sağlanamiyor değil mi ? Sadece Tango line hangouts vs. ile görüşebilir galiba ?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Konu amacını aşmış bende bi soru sorayım bari :D Nexus 5 te görüntülü görüşme şebeke üzerinden sağlanamiyor değil mi ? Sadece Tango line hangouts vs. ile görüşebilir galiba ?
hangouts zaten varsayılan sms uygulaması diye biliyorum :) , şebeke üzerinden bağlanılmıyor ve bildiğim kadarıyla hiçbir cihazda bu özelliğe rastlamadım (iPhone Hariç)

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
hangouts zaten varsayılan sms uygulaması diye biliyorum :) , şebeke üzerinden bağlanılmıyor ve bildiğim kadarıyla hiçbir cihazda bu özelliğe rastlamadım (iPhone Hariç)

S3 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası nexus hoşuma gidiyor ama şebeke üzerinden görüntülü görüşme isim açısından gerekli :( Samsung istemiyorum s3 un ne hallere düştüğünü herkes gördü :)

avast

avast

Üye
Evet haklısın ama art gelince ve biraz daha optimizasyon yapılınca ki ilerleyen sürümlerde çok daha başarılı olacaktır
Orasini bilmiyorum tam ama bende iki güne bi falan şöyle bi hata veriyi

avast

avast

Üye
Yok öyle bi seçenek uç gün önce wipe data falan yapmistim

reflex

reflex

Üye
Ben samsung kullanıyorum 2 seneden beri android kullanıyorum hiç başıma gelmedi ayarlardan google play e tıkla sıfırla

avast

avast

Üye
Nadi duzeltcem rootsuz

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Ayarlar > Uygulamalar >Google Play > Ön belleği sil varsa güncellemeleri kaldir :)

avast

avast

Üye
Kardeş teknosada nexus 5 1200 olmuş kacirmayin

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
avast

avast

Üye
Valla ben spigen + antivursle 1400 e mal etmiştim nexus5 i iki hafta once simdi 100-150 kiram boşa gitti iki haftada çok üzüldüm :D

Üst Alt