ya hediye gelmiştir yada satın almıştırNasi 205 oldu![]()

Bunlar neymiş ya hic birini bilmiyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız205 GB lık disk at at bitmez![]()
gereklimi bariVeririm tabiüyeliğini bize verirsin artık![]()
Kullanmiyorum vallaBunlar neymiş ya hic birini bilmiyorumgereklimi bari

telefona root atarken burası gerekiyorBunlar neymiş ya hic birini bilmiyorumgereklimi bari
, ayrıyetten telefonu değiştirmeye yarıyor yani baya işe yarıyorda 3 özellik harici diğerlerini çözemedim 
hangouts zaten varsayılan sms uygulaması diye biliyorumKonu amacını aşmış bende bi soru sorayım bariNexus 5 te görüntülü görüşme şebeke üzerinden sağlanamiyor değil mi ? Sadece Tango line hangouts vs. ile görüşebilir galiba ?
, şebeke üzerinden bağlanılmıyor ve bildiğim kadarıyla hiçbir cihazda bu özelliğe rastlamadım (iPhone Hariç)hangouts zaten varsayılan sms uygulaması diye biliyorum, şebeke üzerinden bağlanılmıyor ve bildiğim kadarıyla hiçbir cihazda bu özelliğe rastlamadım (iPhone Hariç)
Samsung istemiyorum s3 un ne hallere düştüğünü herkes gördü 
Evet haklısın ama art gelince ve biraz daha optimizasyon yapılınca ki ilerleyen sürümlerde çok daha başarılı olacaktırŞimdide stabil![]()
Orasini bilmiyorum tam ama bende iki güne bi falan şöyle bi hata veriyiEvet haklısın ama art gelince ve biraz daha optimizasyon yapılınca ki ilerleyen sürümlerde çok daha başarılı olacaktır
Sıfır la ayar lardan uygulama tercihlerine geri dön yap düzelirOrasini bilmiyorum tam ama bende iki güne bi falan şöyle bi hata veriyi
Çözülmezse Google play sil [root]Yok öyle bi seçenek uç gün önce wipe data falan yapmistim
.Bende dedimAyarlar > Uygulamalar >Google Play > Ön belleği sil varsa güncellemeleri kaldir![]()