Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

hasanbaglan1981

Üye
Play e touchwiz yaz çıkan ilk Pro yu kur memnun kalacaksın

• Beğen
Tepkiler: theeternal

hasanbaglan1981

Üye
Birşey sorucam arkadaş lar SD Kart a taşıma özelliği olan bir rom varmı tavsiye edebileceğiniz

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
Aynen buna swap ram yapılmıyor da v2 yi de kuramiyorum ben

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Root var oluyor sa öyle bakayım hemen

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
Oldu gerçekten çok teşekkürler

• Beğen

dark_dreams

Üye
kolay gelsin bu romu cwm den mi kuruyoruz cwm den kuruyorsak v1 mi v2 mi kurulacak

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo
bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor

ykpknl

ykpknl

Üye
bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor
yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ?

• Beğen

Üst Alt