Tavsiye HTC´nin live tile saatini begenenler baksin

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Gösteriyim :

Serhan

Serhan

Üye
:D

marslin

marslin

Üye
beyler sorunu çözdüm hafıza kartına değilde telefon hafızasına yükleyin clock hub u :D

marslin

marslin

Üye
Alaka yok :) Uygulama zaten guncellenerek kullanma açıldı.
bende güncellememe rağmen çalışmıyordu . bende telefondan kaldırdım uygulamayı. tekrar telefon hafızasına yükleyerek çalıştırdım :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
açılınca hemen kapanma sorunu dostum . programı açınca hemen kapanıyordu ya telefon hafızasına yükleyine düzeldi bende :)
O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim. :)

marslin

marslin

Üye
O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim. :)
yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok :D
Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
marslin

marslin

Üye
Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar :D
sorma ya sinir oluyorum :D ( etrafımda tanıdığım iki kişi windows phone kullanıyor ikisinede 8.1 i nasıl yükliyiceklerini ben anlattım ondan dolayı sinir olduğum biri olamaz çaktırma :ASdas )

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Tacettinn

Üst Alt