Tavsiye HTC'nin saatini ve Clock Hub'u unutun.

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
HTC'nin saatini ve Clock Hub'u unutun.
Malum Clock hub ikide bir güncellenip bir yere varamamaktadır. Bu sebeble yeni arayışlara girdim ve paylaşacağım bu uygulama ile karşılaştım.

Uygulamadaki bazı özellikler:
-Htc tarzı saat
-Tarih
-Pil yüzdesi ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )
-Hava durumu ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )

Ve daha bir çok şey. Biraz ingilizceniz varsa iki dakikanızı almaz ayarlamak.
Fakat size tavsiyem uygulamayı açınca Settings bölümüne gidip resimde gördüğünüz ''Display Text in English Language'' seçeneğindeki tiki kaldırın ve canlı kutucuktaki tarih hava durumu vs. Türkçe olacaktır.

Ayrıca kullanamayan arkadaşlar yardım alabilirler. Gerçekten uygulama başarılı. Kullanamadığınız için düşük puan vermeyin . Uygulamayı ben geliştirmedim yanlış anlamayın :)
Uygulama linki :

• Beğen
Tepkiler: beats

beats

beats

Üye
Hâlâ internet üzerinden mi çalışıyor acaba ?

beats

beats

Üye
Hayır sadece hava durumu için internet gerekli. Diğer özellikleri kullanabilirsiniz.
:sprSaati için demiştim bu uygulama daha önce 30 dakikada bir internet ile saati ayarlıyordu, şimdi canlı kutu süresi düşünce normal saat olduysa çok iyi.

dücane

dücane

Üye
:sprSaati için demiştim bu uygulama daha önce 30 dakikada bir internet ile saati ayarlıyordu, şimdi canlı kutu süresi düşünce normal saat olduysa çok iyi.

Hayir, ben kac gündür kullaniyorum, internetin cekmedigi yerde saat kendisini güncellemiyor. Kac defa sahit oldum, saat durmus, uygulamaya girip cikiyorum, anca öyle güncellenmis oluyor

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Normal saat ile birebir güncelliyor kendini. İnternet gerekmiyor. Wp 8.1 'e uyum güncellemesi alıp tile güncelleme süresi 1 dakika olarak ayarlandı.
Ayrıca uygulama şu anda ALFA aşamasında :)
Hayir, ben kac gündür kullaniyorum, internetin cekmedigi yerde saat kendisini güncellemiyor. Kac defa sahit oldum, saat durmus, uygulamaya girip cikiyorum, anca öyle güncellenmis oluyor
Şaka yapıyor olmalısınız. Telefonda herhangi bir internet bağlantısı yok ve gayet iyi çalışıyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Önceden ben açmıştım fakat 30 dk sınırı vardı. Şimdi dakka başı günceleniyorsa güzel olmuş.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama daha dün güncellendi . Bahsettiğiniz sorunlar eskide kaldı.

beats

beats

Üye
Bana da hâlâ intenet istiyor gibi geldi ama bakalım, deneyince anlaşılır.

dücane

dücane

Üye
Normal saat ile birebir güncelliyor kendini. İnternet gerekmiyor. Wp 8.1 'e uyum güncellemesi alıp tile güncelleme süresi 1 dakika olarak ayarlandı.
Ayrıca uygulama şu anda ALFA aşamasında :)
Şaka yapıyor olmalısınız. Telefonda herhangi bir internet bağlantısı yok ve gayet iyi çalışıyor.

Hayir saka felan yapmiyorum, daha sabah saat aniden durdu, Internet cekmedi diye... Dedigim gibi uygulamaya girip cikiyorum, anca düzeliyir ve günde en az 2-3 defa oluyor

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Hayir saka felan yapmiyorum, daha sabah saat aniden durdu, Internet cekmedi diye... Dedigim gibi uygulamaya girip cikiyorum, anca düzeliyir ve günde en az 2-3 defa oluyor
Gerçekten internet kapalı şu anda ve gayet iyi çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşsam gereksiz paylaşım yapmazdım.

csH

csH

Üye
Gerçekten internet kapalı şu anda ve gayet iyi çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşsam gereksiz paylaşım yapmazdım.
belki uzun süreli kullanımda sıkıntılar oluşuyo olabilir arkadaş onu söylemeye çalışıyor

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
belki uzun süreli kullanımda sıkıntılar oluşuyo olabilir arkadaş onu söylemeye çalışıyor
Dünkü güncellemeden sonra hiçbir sorun yaratmadı. Siz bilirsiniz arkadaşlar. Ben faydalanın diye paylaştım. Denersiniz ve beğenmeyebilirsiniz.

csH

csH

Üye
Dünkü güncellemeden sonra hiçbir sorun yaratmadı. Siz bilirsiniz arkadaşlar. Ben faydalanın diye paylaştım. Denersiniz ve beğenmeyebilirsiniz.
bende yükledim interneti kapattım ve sorunsuz çalışıyor yanlış anlama :tşk: :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
marslin

marslin

Üye
ben bunu daha 8.1 yüklenmeden önce kullanıyordum.şuanda kullanmaya çalışsam bile olmuyor saati göstermiyor bu sıkıntıyı bir türlü çözemedim :D sizde nasıl çalışıyor :D

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar ne var Htc nin saatinde kıskanacak bence gereksiz saçma bir uygulama yani

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ErenMSC

ErenMSC

Üye
Pil yüzdesi yerinden teprenmiyor :(

PureFood

PureFood

Üye
Dün kurdum bu uygulamayı. Sabah kalktım baktım telefona, saat üç dakika geri kalmış. Anında sildim.

sefaturut

Üye
Tacettin bey kardeşim uygulama güzel ama live tileler zaman aşımını uğruyor. İngilizcem pek iyi değil belki ayarlardan yapılıyodur? Yoksa böyle profesyonel bi uygulamanın hata payı olmaması gerek.

skynet

Üye
Saat güncelleniyor da pil yüzdesi hep aynı kalıyor

Üst Alt