Tacettinn
Üye
HTC'nin saatini ve Clock Hub'u unutun.
Malum Clock hub ikide bir güncellenip bir yere varamamaktadır. Bu sebeble yeni arayışlara girdim ve paylaşacağım bu uygulama ile karşılaştım.
Uygulamadaki bazı özellikler:
-Htc tarzı saat
-Tarih
-Pil yüzdesi ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )
-Hava durumu ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )
Ve daha bir çok şey. Biraz ingilizceniz varsa iki dakikanızı almaz ayarlamak.
Fakat size tavsiyem uygulamayı açınca Settings bölümüne gidip resimde gördüğünüz ''Display Text in English Language'' seçeneğindeki tiki kaldırın ve canlı kutucuktaki tarih hava durumu vs. Türkçe olacaktır.
Ayrıca kullanamayan arkadaşlar yardım alabilirler. Gerçekten uygulama başarılı. Kullanamadığınız için düşük puan vermeyin . Uygulamayı ben geliştirmedim yanlış anlamayın
Uygulama linki :
Uygulamadaki bazı özellikler:
-Htc tarzı saat
-Tarih
-Pil yüzdesi ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )
-Hava durumu ( Hem canlı kutucuğa hem de kilit ekranına eklenebilir )
Ve daha bir çok şey. Biraz ingilizceniz varsa iki dakikanızı almaz ayarlamak.
Fakat size tavsiyem uygulamayı açınca Settings bölümüne gidip resimde gördüğünüz ''Display Text in English Language'' seçeneğindeki tiki kaldırın ve canlı kutucuktaki tarih hava durumu vs. Türkçe olacaktır.
Ayrıca kullanamayan arkadaşlar yardım alabilirler. Gerçekten uygulama başarılı. Kullanamadığınız için düşük puan vermeyin . Uygulamayı ben geliştirmedim yanlış anlamayın

Uygulama linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saati için demiştim bu uygulama daha önce 30 dakikada bir internet ile saati ayarlıyordu, şimdi canlı kutu süresi düşünce normal saat olduysa çok iyi.

sizde nasıl çalışıyor