Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeHTC´nin live tile saatini begenenler baksin
Sponsorlu Bağlantılar
karasimsek_1992
Üye
Hahahaaa çok güldüm yauv adamlar güncelleme yaptılar yine çalışmıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sefaturut
Üye
Arkadaşlar eski batarya uygulamaları live tileleri hep 20-30 dk arası güncelliyo. Böyle yeni 8.1'e uygun 1 dkda live tile güncelleyen batarya uygulaması biliyo musunuz?
Arkadaşlar eski batarya uygulamaları live tileleri hep 20-30 dk arası güncelliyo. Böyle yeni 8.1'e uygun 1 dkda live tile güncelleyen batarya uygulaması biliyo musunuz?
Ne güncelleme yapabiliyorum ne yeniden yükleyebiliyorum sıfırdan bi anda yarıya geliyo sonra ilerlemiyo. Telefonu açtım kapadım yine aynı ortaya gelip bekliyo. Hangi günaha soktuysa beni
Serhan
Üye
Bende nieyse hepsi açılıyor sorunsuz ??? Bölge ve dil amerka.
Güncelledikten sonra açılmadı, uygulamayı kaldırıp tekrardan yükledim ve açıldı. ondan
Tacettinn
Üye
Bölge ile alakası yok. Şu an amerikaya çevirdim yine hava durumu yok. Sadece saat var. Sanırım modelden modele değişiyor. Lumia 820 olarak sadece saat gözükmektedir.
Bölge ile alakası yok. Şu an amerikaya çevirdim yine hava durumu yok. Sadece saat var. Sanırım modelden modele değişiyor. Lumia 820 olarak sadece saat gözükmektedir.