Samsung Galaxy Note 2 4.3 Internet Baglanti Hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 2 4.3 Internet Baglanti Hatasi
Merhabalar, telefonun kendi internet tarayıcısindan internete girmeye çalıştığım zaman bazen Güvenli Bağlantı Kurulamadı hatası alıyorum. Bu hatanın çözüm yolunu bilen varsa yardımlarını bekliyorum.flood olacak ama yokmu bu sorunla ilgili herhangi bir fikri olan sırf bu sorun yüzünden mega wipe yapıp başka bir stock rom yükledim yine ara ara oluyor güvenli bağlantı kurulamadı diye. Sertifikalarla alakalı bir durum muhtemelen

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
yazılımsal sorun format atsan sorun düzelecek

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Mega wipe yaptım eger biliyorsaniz mega wipe denilen format yontemi telefonda diger format yontemlerinden farkli olarak herseyi silmekte. Onun uzerinede farkli bir stock rom kurdum yine ara ara ayni sorunu yasamaktayim.konu güncel arkadaşlar koskoca forumda hiçmi kimsenin başına gelmedi bu durum arada sırada güvenli bağlantı kurulamadı hatası almaya devam etmekteyim.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Mega wipe yaptım eger biliyorsaniz mega wipe denilen format yontemi telefonda diger format yontemlerinden farkli olarak herseyi silmekte. Onun uzerinede farkli bir stock rom kurdum yine ara ara ayni sorunu yasamaktayim.konu güncel arkadaşlar koskoca forumda hiçmi kimsenin başına gelmedi bu durum arada sırada güvenli bağlantı kurulamadı hatası almaya devam etmekteyim.
yazılım yükle o zaman

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben farklı bir dildemi konuşuyorum? Sırf cevap yazmak için cevap yazma mümkünse. Telefona mega wipe attım ve içi bomboş olan telefona 0dan yazılım yükledim zaten bu sorunun çözümü bu değil. Bunu ancak daha önce bu sorunu yaşayan varsa çözebilir düşüncesiyle bu konuyu açtım.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
rom mu kullanıyorsun stock rom mu

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom tr 4.3 romda aldım ilk bu hatayı 0 ladıktan sonra egy 4.3 stock rom kurdum ama arada sırada yine alıyorum. sertifikalarla alakalı birşeyde olması muhtemel bu sorunun.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Stock rom tr 4.3 romda aldım ilk bu hatayı 0 ladıktan sonra egy 4.3 stock rom kurdum ama arada sırada yine alıyorum. sertifikalarla alakalı birşeyde olması muhtemel bu sorunun.
4.2.1 kullan

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
4.3 den 4.2.x e donus yok

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Var olmasına varda imei wifi vs. Bir suru sorunu beraberinde getiriyor. Xda da baya bir araştırdim bu konuyu

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
garantilimi telefon

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Garantili evet

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Suan icin buda mumkun degil knox sayacı 1 oldugu icin

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Ilgin alakan için minnettarim onuda denedim ayni surum farkli surum hepsini denedim. Bu sorun baska biseyle alakali ama neyle :) bir bilen olur elbet benim tahminimce romu yukledikten sonra telefon acilinca bir yazilim yuklemesi yapıyor o esnada indirdigi sertifika dosyalariyla alakali oldugunu düşünüyorum belkide samsungun son guncellemesinde sorun vardir. Asagidaki resimdeki yerle ilgili bence

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Ilgin alakan için minnettarim onuda denedim ayni surum farkli surum hepsini denedim. Bu sorun baska biseyle alakali ama neyle :) bir bilen olur elbet benim tahminimce romu yukledikten sonra telefon acilinca bir yazilim yuklemesi yapıyor o esnada indirdigi sertifika dosyalariyla alakali oldugunu düşünüyorum belkide samsungun son guncellemesinde sorun vardir. Asagidaki resimdeki yerle ilgili bence
Olabilir

Üst Alt