Yardım facebook'tan video izlerken Pc kilitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
facebook'tan video izlerken Pc kilitleniyor
arkadaslar bu gun facebooktan video izliyordum bir 30 sn ye snra Pc birden bire kilitlendi ne mouse hareket ediyor ne de baska bise Pc bildigin kilitlenio ben flash player dan olcagini dusunuyorum ama sizce sorun ne ???yardım yok mu ???

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Flash player güncelle
Bütün tarayıcılarda aynı mı ?

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye
Ccleaner ile tarayıcı ve bilgisayarı temizle düzelir belki

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Uhops

Uhops

Üye
Eskiden bende de oluyordu kendiliğinden düzeldi.

• Beğen
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Bu sorunu mozilla firefox'da yaşıyordum google chrome komple kaldır artık kalmasın kendi sitesinden tekrar yükle. eğer ki sorun devam ediyorsa kesinlikle virüs vardır bu aralar CPU %100 kullanan bi virüs çıktı CPU yüksek olunca doğal olaraktan etki ediyor herşeye stabil olmuyor... Malwarebytes anti-malware indirip tarat derim sorunun çözülecektir diye umuyorum...

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu mozilla firefox'da yaşıyordum google chrome komple kaldır artık kalmasın kendi sitesinden tekrar yükle. eğer ki sorun devam ediyorsa kesinlikle virüs vardır bu aralar CPU %100 kullanan bi virüs çıktı CPU yüksek olunca doğal olaraktan etki ediyor herşeye stabil olmuyor... Malwarebytes anti-malware indirip tarat derim sorunun çözülecektir diye umuyorum...
teşekkürler isallah sorun cozulur olmadi format aticam :)

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
Biraz geç katıldım fakat bende de oluyordu dikkat ettim şu 360 derecelik video teknolojisi kullanan videolarda oluyor . Videoya tıklıyorum(Bir tek milli takımın soyunma odasındaki kaptan konuşması var onda oluyor :D )pc olduğu haliyle donuyor hiçbir işlem yapılmıyordu . Sorun videoda olabilir olmazsa flash player güncelle ,tarayıcını kaldır ccleaner ile pc yi tarat kayıt defteri dahil olmak üzere ; sonra tekrar kur . Yine olmadı başka tarayıcı kur . O da mı olmadı :D o zaman bir format atmayı dene :P aslında herkesi dediğine kendi yorumumu katarak bir yerde toparlamış oldum :)

Üst Alt