TheNightMare.
Üye
flash player i daha dun guncelledim. yok sadece chrome de oldu bu olay, bir de video izlemiyorkende kilitleniyor bazen.Flash player güncelle
Bütün tarayıcılarda aynı mı ?
başka tarayıcı kullanflash player i daha dun guncelledim. yok sadece chrome de oldu bu olay, bir de video izlemiyorkende kilitleniyor bazen.

kilitlenme sebebi ne peki ???başka tarayıcı
başka tarayıcı kullan![]()
bilemiycemkilitlenme sebebi ne peki ???
tarayici onbelligini mi ???bilemiycem
önbelleği bi temizlesene
evettarayici onbelligini mi ???
tmm bu gun deniycemevet
geçmişe git orda geçmişi sil de sonra ordaki herşeyi işeretle sil

tesekkurler deniycemCcleaner ile tarayıcı ve bilgisayarı temizle düzelir belki

dediginizi yaptim ama sonuc vermedi.Ccleaner ile tarayıcı ve bilgisayarı temizle düzelir belki
teşekkürler isallah sorun cozulur olmadi format aticamBu sorunu mozilla firefox'da yaşıyordum google chrome komple kaldır artık kalmasın kendi sitesinden tekrar yükle. eğer ki sorun devam ediyorsa kesinlikle virüs vardır bu aralar CPU %100 kullanan bi virüs çıktı CPU yüksek olunca doğal olaraktan etki ediyor herşeye stabil olmuyor...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMalwarebytes anti-malware indirip tarat derim sorunun çözülecektir diye umuyorum...

Rica ederim. inşallah başarılı bi sonuç alırsın =)teşekkürler isallah sorun cozulur olmadi format aticam![]()
)pc olduğu haliyle donuyor hiçbir işlem yapılmıyordu . Sorun videoda olabilir olmazsa flash player güncelle ,tarayıcını kaldır ccleaner ile pc yi tarat kayıt defteri dahil olmak üzere ; sonra tekrar kur . Yine olmadı başka tarayıcı kur . O da mı olmadı
o zaman bir format atmayı dene :P aslında herkesi dediğine kendi yorumumu katarak bir yerde toparlamış oldum