Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiye920 Format
Sponsorlu Bağlantılar
Aytaç-01
Üye
Konu Sahibi
920 Format
Arkadşlar Lumia 920 aldım dün. Bugün Nokia Software Updater ile yazılım yenilemeye çalışıyorum ama telefona bağşanamıyor. Pc de telefona bağlanılıyor, içine giriliyor, nokia suite aynı şekilde updater gibi görmüyor cihazı.
Arkadşlar Lumia 920 aldım dün. Bugün Nokia Software Updater ile yazılım yenilemeye çalışıyorum ama telefona bağşanamıyor. Pc de telefona bağlanılıyor, içine giriliyor, nokia suite aynı şekilde updater gibi görmüyor cihazı.
İlk takılışta sürücü yüklendi. Normal yollarla telefonun içine giriliyor usb bellek gibi hatta windows phone diye bir aplikasyon bile açıldı. Tek sorun Nokia Suite ve NSU görmüyor. Şimdi de nokia software recovery tool deneyeceğimArkadaşlar Software Recovery Tool ile sorunumu hallettim. İlginiz için teşekkür ederim
tunakhan
Üye
Bilgisayarından Bölge Ayarlarını USA olarak değiştir. Dili ingilizce yap. Tekrar dene...