İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar birşey sorucam . Lumia'lar kapalıyken şarj olmuyordu ben yanlış bilmiyorum dimi ? :D Telefonu alalı bayağı oldu ama hiç şarjı bitene kadar beklememiştim . Bu sefer bitti şarja taktım ama telefon açılmadı ortadaki windows tuşu yanıp yanıp sönüyor . Şarj olmuyor diycem ama şarja taktıktan sonra o tuş yanıp sönmeye başladı . Telefonda açılmıyor şu an .

Kendi kendine açıldı şimdi sonra ekranda kocaman bir batarya simgesi gösterdi batarya az gibisinden . Sonra normal kilit ekranı geldi .

sonuna kadar bitirirsen dediğin gibi oluyor biraz beklemen lazım .. Ben 15 dakika beklediğimi bilirim. Birde sözde kapalı şarj olma özelliği geldi ama alt ışıklandırma min. seviyede açık duruyor şarj oluyorken yani %100 kapalı şarj olmuyor

skynet

Üye
NFC açıkken telefonu kredi kartı veya ak pilin yanına koyduğumda telefon ötmeye başlıyor. :) Neden ötüyor bilen varmı ?

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
NFC açıkken telefonu kredi kartı veya ak pilin yanına koyduğumda telefon ötmeye başlıyor. :) Neden ötüyor bilen varmı ?
İkisinde de NFC olduğu için olabilir mi ?
Kredi kartında temassız ödeme özelliği varsa bir köşesinde şu sembolü olan:
NFC vardır, muhtemelen akbilde aynı.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum Youtube'ye erişim açıldı fakat hala giremiyorum :/

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum Youtube'ye erişim açıldı fakat hala giremiyorum :/

mahkeme açılma kararı alındı ancak daha işleme sokulmadı pc üzerinden de girilmiyor şuan Youtube

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ladex

Üye
arkadaşlar, mini recorder free ile kaydettiğim ses dosyalarını, pcye nasıl atarım, lumia 520 tlfumu pcye kablosu ile bağladığımda ses dosyalarını göremiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar, mini recorder free ile kaydettiğim ses dosyalarını, pcye nasıl atarım, lumia 520 tlfumu pcye kablosu ile bağladığımda ses dosyalarını göremiyorum.

kayıt aldığın dosyaya girdiğinde upload kısmında music+video hub kısmına tıkladığında, pc ye taktığında mini recoder dosyası içerisinde bulabilirsin

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bu e-postaların geldiği Outlook Live tileını nasıl tekrar ana ekrana sabitleyebiliriz bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bu e-postaların geldiği Outlook Live tileını nasıl tekrar ana ekrana sabitleyebiliriz bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)
Uygulama listesine geçince Outlook olması lazım. Oradan pinleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
drangela61

drangela61

Üye
Uygulama listesine geçince Outlook olması lazım. Oradan pinleyebilirsin.

evet normalde olması lazım benim telefonda var ama bu telefonu yeni aldık 820.. Yanlışlıkla kaldırmışlar ve uygulamalarda da yok anlamadım gitti.

Bize her yer TrAbZoN ;)

beats

beats

Üye
evet normalde olması lazım benim telefonda var ama bu telefonu yeni aldık 820.. Yanlışlıkla kaldırmışlar ve uygulamalarda da yok anlamadım gitti.

Bize her yer TrAbZoN ;)
E-posta hesapları uygulama listesindeki uygulamalar gibi kaldırılmıyor, ayarlardan silinmiştir. Ayarlar/E-posta+Hesaplardan tekrar ekleyin e-postayı tekrar çıkar.

drangela61

drangela61

Üye
E-posta hesapları uygulama listesindeki uygulamalar gibi kaldırılmıyor, ayarlardan silinmiştir. Ayarlar/E-posta+Hesaplardan tekrar ekleyin e-postayı tekrar çıkar.

yok hocam e-posta hesabı duruyor da uygulamalar kısmındaki Outlook gitmiş o sıkıntı onu nasıl geri getireceğimi bulamadım bir türlü :S

Bize her yer TrAbZoN ;)

beats

beats

Üye
yok hocam e-posta hesabı duruyor da uygulamalar kısmındaki Outlook gitmiş o sıkıntı onu nasıl geri getireceğimi bulamadım bir türlü :S

Bize her yer TrAbZoN ;)
Hesapları birleştirmiş olabilir mi ? E-postaları ilişkilendir dediğinde iki mektup üst üste simgesiyle birleşiyor, ona da bakın.

drangela61

drangela61

Üye
Hesapları birleştirmiş olabilir mi ? E-postaları ilişkilendir dediğinde iki mektup üst üste simgesiyle birleşiyor, ona da bakın.

hımm onu bilmiyorum şu an yanımda değil telefon bir dahakine bakarız artık.. Teşekkür ederim

Bize her yer TrAbZoN ;)

TurboCall

TurboCall

Üye
mahkeme açılma kararı alındı ancak daha işleme sokulmadı pc üzerinden de girilmiyor şuan Youtube

Tekrar kapattılar kararı.

thoak

thoak

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim lumia 925imde mikrofon problemi var daha doğrusu sesli komutta bir problem var. Kulaklıkla komut verildiğinde algılamasında herhangi bir problem yok fakat kulaklığı çıkarttığımda hiç bir sesi algılamıyor. İşin garip tarafı video kaydetmede yada telde konuşurken böyle bir sıkıntı yok. Herhangi bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

TurboCall

TurboCall

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim lumia 925imde mikrofon problemi var daha doğrusu sesli komutta bir problem var. Kulaklıkla komut verildiğinde algılamasında herhangi bir problem yok fakat kulaklığı çıkarttığımda hiç bir sesi algılamıyor. İşin garip tarafı video kaydetmede yada telde konuşurken böyle bir sıkıntı yok. Herhangi bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Nerde böyle bir problem yaşıyorsun dijital asistandamı ?

thoak

thoak

Üye
Evet

TurboCall

TurboCall

Üye
ingilizce olduğu ve güncellenmediği için tam olarak algılayamıyor olabilir zaten geliştirilirken sorunlu bir şirket olan microsoft hangi akla hizmet geliştirdiyse ne dediğini anlamıyor yani büyük ihtimal telefonda problem yoktur zaten bugün bir kaç saat en geç 21saat 30 dakika sonra güncelleme gelmiş olucak sabır et cortanayı kullan .:D.

Üst Alt