blackcemre
Üye
Evet olabilir.Üst serviste telefon 1 hafta daha kalabilir.
Üst seviyeye transfer edilmiştir ne anlama geliyor acaba telefonun dorumu kritik mi
Evet olabilir.Üst serviste telefon 1 hafta daha kalabilir.
Üst seviyeye transfer edilmiştir ne anlama geliyor acaba telefonun dorumu kritik mi
şimdi ise tamire alındı diyor bir hafta kalır mı kiEvet olabilir.Üst serviste telefon 1 hafta daha kalabilir.
Evet zaten güncellemeleri forumdan takip ediyorum ancak. Yalnız reset atmak istemiyorum, o kadar ayar yaptım falan çok uğraştırıyor tekrar eski haline döndürmek telefonu. Başka bir çözümü yok mu?
müzik kesme programı arıyorum arkdaşlar varmı böyle bi program
yok onda belli bi süre içinde kesim yapıyor. bana istediğim süreler arası lazım
arkadaşların bahsettiği uygulamayla istediğin aralıktan kesebilirsin
zil sesi olduğu için örn. 10 saniyelik bölümü alıyor. ben 2 3 dakikalık almak istiyorum.
kapatıldı ne anlama geliyor arkadaşlar acaba
Beyler WP8.1 ile ilgisi yok ama burada bilenler vardır diye sorayım dedim. Mağaza üzerinden uygulamaları güncellerken bir sorunla karşılaşıyorum. Güncelleye bastıktan sonra iniyor ve kurulum bittiğinde " hata oluştu buraya tıklayın" diyor. Tıklıyorum sonuç hep aynı şekilde oluyor. Bir çözümü var mıdır?
Beyler WP8.1 ile ilgisi yok ama burada bilenler vardır diye sorayım dedim. Mağaza üzerinden uygulamaları güncellerken bir sorunla karşılaşıyorum. Güncelleye bastıktan sonra iniyor ve kurulum bittiğinde " hata oluştu buraya tıklayın" diyor. Tıklıyorum sonuç hep aynı şekilde oluyor. Bir çözümü var mıdır?
Zannetmiyorum. Öyle olsa pcde indirme yaparken veya telefona yeni uygulama kurarken de olurdu. Bu olay sadece güncellemelerde oluyor.Bir ara bende de olmuştu. Wifi bağlantısıyla indiriyorsan anlık bir kopma oluyordur ağdan. Ağ ile ilgili bir sorun, bizde kendiliğinden düzeldi. Muhtemelen internet sağlayıcısından kaynaklanıyordur, en azından ben öyle düşünüyorum.
Telefonu alalı bayağı oldu ama hiç şarjı bitene kadar beklememiştim . Bu sefer bitti şarja taktım ama telefon açılmadı ortadaki windows tuşu yanıp yanıp sönüyor . Şarj olmuyor diycem ama şarja taktıktan sonra o tuş yanıp sönmeye başladı . Telefonda açılmıyor şu an .