İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Evet zaten güncellemeleri forumdan takip ediyorum ancak. Yalnız reset atmak istemiyorum, o kadar ayar yaptım falan çok uğraştırıyor tekrar eski haline döndürmek telefonu. Başka bir çözümü yok mu?

Arkadaşım soft reset atacaksın telefonunu, merak etme hiçbir şey yok olmayacak. Sadece kapanıp açılıyor, bu iş için ise güç tuşu ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tut, 10 Sn. sonra tel. kapanıp açılacak, bazen birkaç reset yapılması gerekebilir ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
müzik kesme programı arıyorum arkdaşlar varmı böyle bi program

hookword

hookword

Üye

jdmsaint

jdmsaint

Üye
yok onda belli bi süre içinde kesim yapıyor. bana istediğim süreler arası lazım

eRdaL.

eRdaL.

Üye
kamuraN021

kamuraN021

Üye

kapatıldı ne anlama geliyor arkadaşlar acaba

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kamuraN021

karaagacfb42

Üye
Beyler WP8.1 ile ilgisi yok ama burada bilenler vardır diye sorayım dedim. Mağaza üzerinden uygulamaları güncellerken bir sorunla karşılaşıyorum. Güncelleye bastıktan sonra iniyor ve kurulum bittiğinde " hata oluştu buraya tıklayın" diyor. Tıklıyorum sonuç hep aynı şekilde oluyor. Bir çözümü var mıdır?

remzi33

remzi33

Üye
Beyler WP8.1 ile ilgisi yok ama burada bilenler vardır diye sorayım dedim. Mağaza üzerinden uygulamaları güncellerken bir sorunla karşılaşıyorum. Güncelleye bastıktan sonra iniyor ve kurulum bittiğinde " hata oluştu buraya tıklayın" diyor. Tıklıyorum sonuç hep aynı şekilde oluyor. Bir çözümü var mıdır?

bazen bende de oluyor. Bir çözümü var mı bilmiyorum ama ben daha sonra denediğimde sorun olmadan güncelliyor

Lumia 920 ile gönderildi.

remzi33

remzi33

Üye

bazen bende de oluyor. Bir çözümü var mı bilmiyorum ama ben daha sonra denediğimde sorun olmadan güncelliyor

Lumia 920 ile gönderildi.

zaakaan

zaakaan

Üye

Bir ara bende de olmuştu. Wifi bağlantısıyla indiriyorsan anlık bir kopma oluyordur ağdan. Ağ ile ilgili bir sorun, bizde kendiliğinden düzeldi. Muhtemelen internet sağlayıcısından kaynaklanıyordur, en azından ben öyle düşünüyorum.

karaagacfb42

Üye
Bir ara bende de olmuştu. Wifi bağlantısıyla indiriyorsan anlık bir kopma oluyordur ağdan. Ağ ile ilgili bir sorun, bizde kendiliğinden düzeldi. Muhtemelen internet sağlayıcısından kaynaklanıyordur, en azından ben öyle düşünüyorum.
Zannetmiyorum. Öyle olsa pcde indirme yaparken veya telefona yeni uygulama kurarken de olurdu. Bu olay sadece güncellemelerde oluyor.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Borçlandırma - Varış Merkezi Hatası
telefonum yanlış adrese mi gitti? bide tamir bilgilerinde mekanik tamir yazıyor parça mı değiştirildi

YkPkY

YkPkY

Üye
ara derim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar birşey sorucam . Lumia'lar kapalıyken şarj olmuyordu ben yanlış bilmiyorum dimi ? :D Telefonu alalı bayağı oldu ama hiç şarjı bitene kadar beklememiştim . Bu sefer bitti şarja taktım ama telefon açılmadı ortadaki windows tuşu yanıp yanıp sönüyor . Şarj olmuyor diycem ama şarja taktıktan sonra o tuş yanıp sönmeye başladı . Telefonda açılmıyor şu an .

Kendi kendine açıldı şimdi sonra ekranda kocaman bir batarya simgesi gösterdi batarya az gibisinden . Sonra normal kilit ekranı geldi .

Üst Alt