luckysleven
Üye
Arkadaşlar birşey sorucam . Lumia'lar kapalıyken şarj olmuyordu ben yanlış bilmiyorum dimi ?Telefonu alalı bayağı oldu ama hiç şarjı bitene kadar beklememiştim . Bu sefer bitti şarja taktım ama telefon açılmadı ortadaki windows tuşu yanıp yanıp sönüyor . Şarj olmuyor diycem ama şarja taktıktan sonra o tuş yanıp sönmeye başladı . Telefonda açılmıyor şu an .
Kendi kendine açıldı şimdi sonra ekranda kocaman bir batarya simgesi gösterdi batarya az gibisinden . Sonra normal kilit ekranı geldi .
sonuna kadar bitirirsen dediğin gibi oluyor biraz beklemen lazım .. Ben 15 dakika beklediğimi bilirim. Birde sözde kapalı şarj olma özelliği geldi ama alt ışıklandırma min. seviyede açık duruyor şarj oluyorken yani %100 kapalı şarj olmuyor
Telefonu alalı bayağı oldu ama hiç şarjı bitene kadar beklememiştim . Bu sefer bitti şarja taktım ama telefon açılmadı ortadaki windows tuşu yanıp yanıp sönüyor . Şarj olmuyor diycem ama şarja taktıktan sonra o tuş yanıp sönmeye başladı . Telefonda açılmıyor şu an .
Neden ötüyor bilen varmı ?