İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

thoak

thoak

Üye
İnşallah sorun donanımsal değildir. Daha önce çalışıyor diye hatırlıyorum. O yüzden yazayım dedim acaba lumia black yazılımından dolayımı böyle oldu onuda bilmiyorum. Zaten cortana geldiğinde de aynı problem devam ederse değiştireceğim telefonu.
Yardımlarınız için teşekkürler.

TurboCall

TurboCall

Üye
İnşallah sorun donanımsal değildir. Daha önce çalışıyor diye hatırlıyorum. O yüzden yazayım dedim acaba lumia black yazılımından dolayımı böyle oldu onuda bilmiyorum. Zaten cortana geldiğinde de aynı problem devam ederse değiştireceğim telefonu.
Yardımlarınız için teşekkürler.
rica ederim sorunu tam yazmadın tam anlamadım ama şöyle bir deneme yapabilirsin herhangi bir ses kayıt programı indirip deneme diye test edebilirsin.

thoak

thoak

Üye
Mantıklı biraz sonra deniyorum :)Denedim çalışmıyor. Kayıt var ama ses yok :(

TurboCall

TurboCall

Üye
Mantıklı biraz sonra deniyorum :)Denedim çalışmıyor. Kayıt var ama ses yok :(

Maalesef mikrofondan kaynaklı bir sorun demekki isterseniz bir sıfırlamayı deneyin ama sıfırlamadan önce şarjınız en az 20 olsun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

thoak

thoak

Üye
Zaten böyle bir problemi olduğunu öğrendiğimde ilk yaptığım telefonu sıfırlamaktı fakat nafile :/

kesasd

kesasd

Üye
Geçenlerde çok enteresan bir şey oldu telefonda. Arama listesinde disabled olmuş halde (kayda ait tüm yazı ve telefon ikonu gri) bir kayıt ortaya çıktı. Dokunulduğunda arama da yapmıyor kişiyi de açmıyor. Yaşayan var mı aynı sorunu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Geçenlerde çok enteresan bir şey oldu telefonda. Arama listesinde disabled olmuş halde (kayda ait tüm yazı ve telefon ikonu gri) bir kayıt ortaya çıktı. Dokunulduğunda arama da yapmıyor kişiyi de açmıyor. Yaşayan var mı aynı sorunu?

enteresan bişi olmuş. o kişi/numara engelli değil di mi?

kesasd

kesasd

Üye
Hayır işin enteresan bir yanı da listede tamamen o kişi olmasına rağmen tam ortadaki kayıt o şekilde duruyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o araman dış güçler tarafından dinlenmiş demek :kıskıs:

ladex

Üye
kayıt aldığın dosyaya girdiğinde upload kısmında music+video hub kısmına tıkladığında, pc ye taktığında mini recoder dosyası içerisinde bulabilirsin

sağolun hocam, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
thoak

thoak

Üye
Telefonu bügün güncelledim fakat sorun cortanada da devam etmekte. Dışardan herhangi bir şekilde sesi algılamıyor. Ama kulaklıkla iyi çalışıyor.( cortananın her şeyi yanlış algılaması dışında :D ) Yarın ilk iş servisi aramak. Yardımlarınız için teşekkürler

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Moli Player kullanan arkadaşlar. Telefondaki ve karttaki videoları bulamıyor. Bunun bir yolu var mıdır ?

bj_kmurat

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim o yüzden buraya yazıyorum. Nokia bh 218 Bluetooth kulaklık kullanıyorum karşı tarafın sesi çok az geliyor. Wp 8.1 ile düzelir bekleyeyim dedim ama hala aynı. Çözümü var mı bunun

TurboCall

TurboCall

Üye
Bende herhangi bir sorun yok. Tüm videoları müzikleri görüyor.
Sana kart buldum bak istersen ama şok olma .:D.

tabi telefona takılmıyor.

alaca61

Üye
arkaslar tam güncelleme. Nzaman yayınlanacak

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sana kart buldum bak istersen ama şok olma .:D.

tabi telefona takılmıyor.

Serhan bir alemsin sen valla :) telefon için hafıza kartı arıyorum bana bula bula telefona takılmayan bir kartmı buldun :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
:(

Üst Alt