rica ederim sorunu tam yazmadın tam anlamadım ama şöyle bir deneme yapabilirsin herhangi bir ses kayıt programı indirip deneme diye test edebilirsin.İnşallah sorun donanımsal değildir. Daha önce çalışıyor diye hatırlıyorum. O yüzden yazayım dedim acaba lumia black yazılımından dolayımı böyle oldu onuda bilmiyorum. Zaten cortana geldiğinde de aynı problem devam ederse değiştireceğim telefonu.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Mantıklı biraz sonra deniyorumDenedim çalışmıyor. Kayıt var ama ses yok
![]()
enteresan bişi olmuş. o kişi/numara engelli değil di mi?Geçenlerde çok enteresan bir şey oldu telefonda. Arama listesinde disabled olmuş halde (kayda ait tüm yazı ve telefon ikonu gri) bir kayıt ortaya çıktı. Dokunulduğunda arama da yapmıyor kişiyi de açmıyor. Yaşayan var mı aynı sorunu?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sağolun hocam, teşekkürler.kayıt aldığın dosyaya girdiğinde upload kısmında music+video hub kısmına tıkladığında, pc ye taktığında mini recoder dosyası içerisinde bulabilirsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Moli Player kullanan arkadaşlar. Telefondaki ve karttaki videoları bulamıyor. Bunun bir yolu var mıdır ?
Sana kart buldum bak istersen ama şok olma .Bende herhangi bir sorun yok. Tüm videoları müzikleri görüyor.
.Ücretli sürüm mü kullanıyorsunuz. Bendeki normal sürüm.Bende herhangi bir sorun yok. Tüm videoları müzikleri görüyor.
Sana kart buldum bak istersen ama şok olma ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabi telefona takılmıyor.
telefon için hafıza kartı arıyorum bana bula bula telefona takılmayan bir kartmı buldun 
Hizlial.com da var 128gb ama 260tlSerhan bir alemsin sen vallatelefon için hafıza kartı arıyorum bana bula bula telefona takılmayan bir kartmı buldun
![]()