ya ama gerçekten çok garip
whatsapp a arka plan yapamıyoruz ya
müzik yollama yok hotspot yok
minion rush geldi çok sevindim indirdim 2 ay bekledim güncelleme gelmedi bunaldım sildim
galiba 8.1 beni kesmezse satıp üzerine para koyup android alacağım
Ben dört aydır g2 kullanıyorum. Şu anda telefonda sadece 519 mb boş hafıza var. Ona rağmen performansından hiç ödün vermedi. Aksine KitKat güncellemesi ile daha da arttı performansı..İlk alındığında harika cihazlar ama gün geçtikçe ve uygulama fotoğraf müzik vs attıkça telefon yavaşlıyor ve performans kaybı aşırı yaşanıyor donmalar takımalar ohoooo çok uğraştırıyor.Zamanla telefon özelliğini kaybediyor.![]()
)
bundan önce c6-01 vardı gayette memnundum, bi sabah uyandım sattım ve lumia 620 aldım kendi başıma anca ona yetti bütçem
ben de ilk aldığımda baya heyecan verici bi cihaz olarak gelmişti gözüme
ama iki üç ay geçti sonra arkadaşın da dediği gibi sağa sola çevir aşağı yukarı oynat bitti işte.. sıkıcı gelmeye başladı, şimdi bunu satıp iphone almayı düşünüyorum ama öğrenci bütçesi bilirsiniz
galiba bi süre daha sıkılmaya devam etcem 
Hangi telefonmuş o çok merak ettim?İlk alındığında harika cihazlar ama gün geçtikçe ve uygulama fotoğraf müzik vs attıkça telefon yavaşlıyor ve performans kaybı aşırı yaşanıyor donmalar takımalar ohoooo çok uğraştırıyor.Zamanla telefon özelliğini kaybediyor.![]()
Size çin malı Android verdiler galiba
Donanım iyi olmayan Android kullanırsanız tabi öyle olur. Yorumlara bak ya, ya sabır.
Sahibinden e girde bir bak 2. eller kaç para diye. Sıfır gibi cihaz satıyorlar kaç paraya.Vatanda 4s 1299 tl hemde 8 gb. şunuda al karşılaştrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi telefonmuş o çok merak ettim?Size çin malı Android verdiler galiba
Donanım iyi olmayan Android kullanırsanız tabi öyle olur. Yorumlara bak ya, ya sabır.
Hepsinde kasma sorunu görüyorum ve aşırı bir şekilde galeride feci bir ağırlık rehbere zaten hiç girmiyorm adam birisini arıcak rehbere girene kadar canı cıkıyor numara kaydedicek açana kadar ohoo..... 
Bu sorunu yaşayan tek sizsiniz galiba. Milyonlarca satan telefondan tek sorunlusu size gelmiş demek ki. Fanboyluk yapmıyorum bende gerçekleri söylüyorum daha yeni çıkmış bi işletim sistemini gelip burada övemem. 2500 yerine 600 liraya satılan Discovery neler yapıyor bunu da biliyoruz. Ayrıca o 2500'lük telefonların yurt dışı fiyatını da biliyoruz. Daha da bir şey demiyorum bildiğinizi okuyun.Hehehe s4 kullandım htc one x'in 2 serisinide kullandım. s3 de var diyebilirizHepsinde kasma sorunu görüyorum ve aşırı bir şekilde galeride feci bir ağırlık rehbere zaten hiç girmiyorm adam birisini arıcak rehbere girene kadar canı cıkıyor numara kaydedicek açana kadar ohoo.....
Ayrıca beğenmiyorsan yorumları okuma kardeşim zorlamı okutuyoruz sana hey Allah'ım. Burda fanboyluk değilde gerçekleri konuşuyoruz.
Fanboyluk olsa iOS'uda kötüleriz niye onu kötülemiyoruz ? Adam gibi sistem herşeyi mükemmel ama android öyle mi gidip 2,5milyar android cihaza para verenlerin aklını öttürüyüm dahada bişey demiyorum iyi forumlar.

Ablam note 2 kullanıyor menü geçişi oyunlardan çıkış vs, Kasılıyor.. Sınıf arkadaşlarımdan s4 kullanan var. Kendisi bile aldığım güne lanet olsun diyor. Telefon çok uğraşan birisi. Yan yana oturduğum arkadaşta maxi plus 5 var zaten o telefonu bile kullanamıyor. Kuzenimde samsung galaxy v var. O da çok fena kasılıyor. Benim 2 yıllık 603 üm bunlara taş çıkartıyor, donanımı saydığım tüm tellerden çok düşük. 2 yıl boyunca hiç format atmadım. Ben bunları anlatmamın sebebi @Dejavuex e bunları yaşayan bi tek senmişsin diyosun. Bana çok garip geldi. Her 5 android telin 3 ü bariz kasılıyor. Sende de yok , galiba verdiğin paralardan sonra kasılmaları gözün görmek istemiyordur ne acıBu sorunu yaşayan tek sizsiniz galiba. Milyonlarca satan telefondan tek sorunlusu size gelmiş demek ki. Fanboyluk yapmıyorum bende gerçekleri söylüyorum daha yeni çıkmış bi işletim sistemini gelip burada övemem. 2500 yerine 600 liraya satılan Discovery neler yapıyor bunu da biliyoruz. Ayrıca o 2500'lük telefonların yurt dışı fiyatını da biliyoruz. Daha da bir şey demiyorum bildiğinizi okuyun.

Yazdığın cihazlar Samsung ve Maxiplus 5. Bunları yazarak cihazını övmen ne acı. Cihazım kasmıyor dedim mi? Hayır. Boş yorum atmayın.Ablam note 2 kullanıyor menü geçişi oyunlardan çıkış vs, Kasılıyor.. Sınıf arkadaşlarımdan s4 kullanan var. Kendisi bile aldığım güne lanet olsun diyor. Telefon çok uğraşan birisi. Yan yana oturduğum arkadaşta maxi plus 5 var zaten o telefonu bile kullanamıyor. Kuzenimde samsung galaxy v var. O da çok fena kasılıyor. Benim 2 yıllık 603 üm bunlara taş çıkartıyor, donanımı saydığım tüm tellerden çok düşük. 2 yıl boyunca hiç format atmadım. Ben bunları anlatmamın sebebi @Dejavuex e bunları yaşayan bi tek senmişsin diyosun. Bana çok garip geldi. Her 5 android telin 3 ü bariz kasılıyor. Sende de yok , galiba verdiğin paralardan sonra kasılmaları gözün görmek istemiyordur ne acı![]()
Dillerde klişe olmus android siser kasar bilmem ne evet önceleri öyleydi ama sadece sizin kutucuklar degil android de gelisiyor bunu atlamayın.
4 çekirdek öncesi ben de kullanmadım geçis yapmadım androide ama 4 çekirdekten ziyade snap 800 ile gelen cihazlar daha önce androidde görülmemis bi stabilite sagladı ve android 4 de basarılı oldu.Eger böyle olmasaydı android yerine wp ya da ios'a geçermiydim? Hayır.Symbianda kalırdım yine de wp almazdım veyahut ios.Sebebi de bu konuda zaten.İsterse Wp 50.1 olsun metro arayüz olmayacak mı? Persembenin gelisi çarsambadan belli wp'nin de çapı tipinden belli..Tabiki bunlar nedir special![]()

Hey Allah'ım 2 yıllık 603 ün neresini öveyimYazdığın cihazlar Samsung ve Maxiplus 5. Bunları yazarak cihazını övmen ne acı. Cihazım kasmıyor dedim mi? Hayır. Boş yorum atmayın.
Samsung olmasında ne sakınca var mı ? Milletin elinde bolca aynı tip galaxy var,doğal olarak ben de görüdüğümü söyledim.çekirdek meraklılarına ithafen
![]()