Windows Phone dan sıkıldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone dan sıkıldım
Arkadaşlar lumia 820 var bende 950₺ almıştım ve aldığım günden beridir sıkılarak kullanıyorum pişmanlık yaşıyorum daha önce ios kullanmıştım android i merak ediyorum sizce bu telefonu ne kadara satabilirim ve ne alsam iyidir tavsiyeniz var mı ? (Not:Biliyorum 8.1 gelecek falan ama mağaza çok sıkıcı diğer klasörü şişiyor ve androide ios a gelen yeni oyunlar bize modası geçince geliyor çok sıkıcı kısıtlı bir telefon)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
androide geçersen yaşamaktan sıkılırsın
ios yine bir derece yüzünü güldürür

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Wp bence en iyisi android almak seni pşmn eder apple alacaksanda bence en az 4s alman gerek fiyatlar nedir bilmiyrum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Wp akıcı androidi rahat kullanamazsın ve inan bana Android pişmanlıktır.
iOS iyidir 4s üstü alabilirsen al tekrar derim :)

tunakhan

Üye
Sürekli WPCentral ve Windowsphone ile alakalı her siteyi (Tabi ki Maxicep'in yeri ayrı) takip ederken sıkıldığımı söyleyemem. Sürekli bi gelişim var. Yani gelecek vaadediyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
adam haklıAslında bu konuyu "cep telefonu genel"'e açman daha mantıklı burda herkes wp taraftarı :D cevaplar hep wp lehine olacaktır

• Beğen
Tepkiler: goktas19
beats

beats

Üye
Zararla satarsın aldığın fiyatın yakınını bekleme, eğer üst seviye bir Android'li cihaz almayacaksan yine sıkılırsın. İphone 4S ve üzeri güzel.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Vatanda 4s 1299 tl hemde 8 gb. şunuda al karşılaştr

tunakhan

Üye
2012 Kasım'da 920'yi aldım. Hiçbir sebeple de değiştrimeyi düşünmedim. Tamam belki hatrı sayılır bi parayla aldım ama işim gereği en mantıklı seçenek buydu. Şarz konusunda hiç sorunum olmadı. Bir tek işte arkadaşlarında gördüğün o Android uygulamaları can sıkıyordu. Neden ben ondan daha fazla para vererek aldığım bi hizmette rezillik çekeyim diyordum fakat birçok açıdan da ileri olduğunu kanıtladı telefonum.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
messevim

messevim

Üye
Wp akıcı androidi rahat kullanamazsın ve inan bana Android pişmanlıktır.
iOS iyidir 4s üstü alabilirsen al tekrar derim :)
Sadece merak ettim. Android neden pişmanlıktır ? Ben bir yıldan fazla android kullanıyorum hiç pişman olmadım o yüzden soruyorum?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
-Stabillik
-Oyunlarda kasma
-Hafızanın yarısı dolunca yavaşlama
-Git gide performans düşmesi

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Abi Gelecekte en iyi platform olma adayı Windows Phone Gözümüzün onunda gelişiyor bence mutluluk bu her gün yeni bi heves acaba ne geldi ne güncellendi Heyecan veriyor

PureFood

PureFood

Üye
1299'a 8 GB 4S alsam ben verdiğim paraya üzülürdüm. Hadi 5 desen bi' nebze de, 4S almazdım asla.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve Rainesto

tunakhan

Üye

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Beyler o zaman ben bu telefonu kullanmayı bilmiyorum... Şimdi mesela bakın ilk ekran kutucuklar var yukarı aşağı yaptın bitti telefon bu kadar yani... Hadi her şeyi yükleyeyim canlı renkli olsun diyorsun bataryan 5 saatte bitiyor hadi bataryayı geçtim diğer dosyası 4gb oluyor ben diğer dosyasından dolayı 3 kere sıfırladım telefonu... Diğer bir sıkıntıda şu mesela Youtube yasağı geldi ve ios android kullananlar 1 program yükleyip hemen girmeye başladı biz bekledik...

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Ya kusura bakmayın çok sıkılıyorum telefona bakıp ağlayasım geliyor :D belki de vizelere 1 hafta kalmasındandır daha dün heyecanla 8.1 videoları izliyordum

tunakhan

Üye
Telefondan hayatın anlamını beklememek lazım. Amaçlarını unutmamak lazım diye düşünüyorum. "Aşağı yukarı yaptın ee sonra" ne yapacaktı? Ordan oraya zıplayıp türkiyedeki (eskiden) banka reklamları gibi şebeklik mi yapsın :)

Mesela şuan benim telefonla işim yok ve yeğenim istedi verdim ona. Oyun oynuyor. Şarzını bitiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Ercument33
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sadece merak ettim. Android neden pişmanlıktır ? Ben bir yıldan fazla android kullanıyorum hiç pişman olmadım o yüzden soruyorum?

İlk alındığında harika cihazlar ama gün geçtikçe ve uygulama fotoğraf müzik vs attıkça telefon yavaşlıyor ve performans kaybı aşırı yaşanıyor donmalar takımalar ohoooo çok uğraştırıyor.Zamanla telefon özelliğini kaybediyor. :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Beyler o zaman ben bu telefonu kullanmayı bilmiyorum... Şimdi mesela bakın ilk ekran kutucuklar var yukarı aşağı yaptın bitti telefon bu kadar yani... Hadi her şeyi yükleyeyim canlı renkli olsun diyorsun bataryan 5 saatte bitiyor hadi bataryayı geçtim diğer dosyası 4gb oluyor ben diğer dosyasından dolayı 3 kere sıfırladım telefonu... Diğer bir sıkıntıda şu mesela Youtube yasağı geldi ve ios android kullananlar 1 program yükleyip hemen girmeye başladı biz bekledik...

Şikayetlerinde haklısın ama çok zamansız olmuş. 8.1'i deneyip öyle ver bence kararını.

Su Arıtma Cihazından gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...