Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
evet almadan önce bilgi toplamak istedim. buradanda bakıyorum başka forumlardanda. gerçi lumia kullanıcı kulübü toplu değilde her telefon ayrı başlıkta olsaydı burada takılırdım ama neyse. bayağı araştırdım forumlarda yüzlerce sayfa okudum, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu öğrendim. hangi uygulamaları yükleyeceğimi listeledim. bir tanıdığımda da 520 var ara sıra kurcalıyorum. sanki kullanıcııymışım gibi herşeyini biliyorum. o değilde biraz daha araştırırsam wp den sıkılırım diye korkuyorum :D

Yok yok sıkılmazsın. Sen Developers hesabı alıp güncelleme yüklemeyi de biliyorsan hiç sıkılmazsın. Çünkü 8.1 geliyor. Ayrıca çok iyi yapmışsın. Bu arada en iyi forumda takılıyorsun haberin olsun. Şu an bulabileceğin en güzel ve hızlı, en ilgili alakalı forumdasın bilgine. Konuları biraz kavrarsan hiç sorun yaşamazsın sonrasında.

Telgrafla gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
Yok yok sıkılmazsın. Sen Developers hesabı alıp güncelleme yüklemeyi de biliyorsan hiç sıkılmazsın. Çünkü 8.1 geliyor. Ayrıca çok iyi yapmışsın. Bu arada en iyi forumda takılıyorsun haberin olsun. Şu an bulabileceğin en güzel ve hızlı, en ilgili alakalı forumdasın bilgine. Konuları biraz kavrarsan hiç sorun yaşamazsın sonrasında.

Telgrafla gönderildi.
yok o kadar derin değil sadece son kullanıcı düzeyinde bilgi sahibiyim. hatta 520 kullanan arkadaşımdan daha iyi biliyorum diyebilirim :D. wp 8.1 gelmeden neler geleceğini bile öğrendim :). belki ilerleyen zamanlarda N8 e yaptığım eziyetleri ona da yaparım belli olmaz benim işim :ehe

Akhtoher

Akhtoher

Üye
evet almadan önce bilgi toplamak istedim. buradanda bakıyorum başka forumlardanda. gerçi lumia kullanıcı kulübü toplu değilde her telefon ayrı başlıkta olsaydı burada takılırdım ama neyse. bayağı araştırdım forumlarda yüzlerce sayfa okudum, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu öğrendim. hangi uygulamaları yükleyeceğimi listeledim. bir tanıdığımda da 520 var ara sıra kurcalıyorum. sanki kullanıcııymışım gibi herşeyini biliyorum. o değilde biraz daha araştırırsam wp den sıkılırım diye korkuyorum :D

Bende sizin gibi yaptım. HTC One kullanıyorken burada bir kaç ay takıldım sonra Lumia 1020 ile katıldım :) Şu anda yeni aşkımlayım :)

• Beğen
Tepkiler: pissed26
cemil baba

cemil baba

Üye
Bende sizin gibi yaptım. HTC One kullanıyorken burada bir kaç ay takıldım sonra Lumia 1020 ile katıldım :) Şu anda yeni aşkımlayım :)
Bende gün sayıyorum. en geç pazartesi alıyorum inşaAllah :)

phasan

phasan

Üye
Lumia 520 ıcın 8.1 gelırmı

exp_l0it

exp_l0it

Üye
şu karşı eklemeden görünmeme zırvası bizde yok nedense. karşıda numaram yok ekleyip görüyorum :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
koltuk sallanmasın @OttomaN TigeR :) dikkat et

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hocam sevincten kalbime inecekti neredeyse :)))
Vallahi Üzeyr (arkadaşlar), şaka sadece bu konuda yerini bulur diye düşündüm. Herkes yeterince stresli biliyorum fakat şakada mı yapmıyah velev ki bugün 1 Nisan yani. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, flutewoddy, PureFood ve 2 diğerleri
dücane

dücane

Üye
Vallahi Üzeyr (arkadaşlar), şaka sadece bu konuda yerini bulur diye düşündüm. Herkes yeterince stresli biliyorum fakat şakada mı yapmıyah velev ki bugün 1 Nisan yani. :tebessüm:

tabiki yap hocam, baya güzeldi sakan :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
senin canın sağolsun :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Whatsapp Beta An İtibariyle Güncellendi Ama Beta Tester Olan Olmadığı İçin Deniyemiyorum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beta güncellemesi oluyorsa daha kararlı sürüme var demektir..oo :@

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beklemeye alıştık zaten :) bu ay içinde gelsin de kafi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall