Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Bence unuttular güncelleme yapmayı

bsavr

bsavr

Üye
Mart sonunda gelcekti :/

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Amerika saatine göre 1nisan 06:00 ya kadar zamanları var :D

Damacanayla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Whatsapp da buildde duyurulacak galiba gelse çoktan gelirdi güncelleme

Hesap makinesi ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
emz

emz

Üye
Amerika saatine göre 1nisan 06:00 ya kadar zamanları var :D

Damacanayla gönderildi.

Eğer dediğin gibi olursa ve 1 dk bile gecikirse yoruma yazarım aklıma gelenleri. Ne kadar gıcıklar yav! Valla ben bu ms ne iş yapıyor onu da anlayamadım. İnsan wp 7 den kalan mirası biraz kullanır markette. Eskiden olan uygulamalar da yok şimdi. Bir düşünsenize wp 9 çıkınca da şimdikileri kullanmıyorlarmış. Çok gıcık. Eski uygulamalar her ne kadar sıkıntılı olsa da şimdiye gelişirdi. Ama sıfırdan başlayınca mağaza şimdi çok daha zorlu. Buna bir çare olarak marketleri birleştirmeyi düşünselerde ne kadar etkili olunur bilinmez.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kamil5028347

kamil5028347

Üye
daha önce güncellememi duyuruldu Allah aşkına :D

Damacanayla gönderildi.

arkadaşım sen ne cinslik yapıp duruyorsun anlamış değilim herkes bi tahmin yapıyor bende galiba yeni güncellemeyi de buildle beraber verecekler dedim mart sonu gelecek denmişti bi haberin yok galiba bilmeden konuşup durma

cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba? :sos

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba? :sos

maxicep uygulamasının ayarlar kısmından düzenleyebilirsin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
arkadaşım sen ne cinslik yapıp duruyorsun anlamış değilim herkes bi tahmin yapıyor bende galiba yeni güncellemeyi de buildle beraber verecekler dedim mart sonu gelecek denmişti bi haberin yok galiba bilmeden konuşup durma

haberim var her şeyden bu yaptığım cinslik değil konuşuyoruz şurda söylediklerin eleştirilmez diye bişey yok daha önce whatsappın güncelleme için duyuru yaptığını görmedim gelen bilgilerde kesin değil zaten whatsappdan kesin bir bilgi yok isterlerse 2 ay sonra verirler.

Damacanayla gönderildi.

emz

emz

Üye

maxicep wp uygulamasını imdir. Ardından da uygulamayı aç. Orada giriş yazıyor. Girişini yap hesabınla ve alttaki ... kısmına tıkla. Orada ayarlar yazıyor. Ayarlarda altta imza olarak ne kullanacağı yazıyor. Son güncellemeyle yapılabiliyor artık.

Telgrafla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
haberim var her şeyden bu yaptığım cinslik değil konuşuyoruz şurda söylediklerin eleştirilmez diye bişey yok daha önce whatsappın güncelleme için duyuru yaptığını görmedim gelen bilgilerde kesin değil zaten whatsappdan kesin bir bilgi yok isterlerse 2 ay sonra verirler.

Damacanayla gönderildi.

kesin olmadığını bizde biliyoruz tahmin yaptığımı bildiğin halde sorup duruyorsun senin bu yaptığın eleştiri değil birini yermektir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
whatsapp'ın build ile alakası yok ki..yani 2 nisan'ı bekleyecek bir durumları yok..ancak benim tahminim de bu hafta geleceğinden yana..

cemil baba

cemil baba

Üye
maxicep uygulamasının ayarlar kısmından düzenleyebilirsin

maxicep wp uygulamasını imdir. Ardından da uygulamayı aç. Orada giriş yazıyor. Girişini yap hesabınla ve alttaki ... kısmına tıkla. Orada ayarlar yazıyor. Ayarlarda altta imza olarak ne kullanacağı yazıyor. Son güncellemeyle yapılabiliyor artık.

Telgrafla gönderildi.
:tşk: cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim :evet:

emz

emz

Üye
:tşk: cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim :evet:

Telefon olmadan wp forumunda takılmak :D O da iyiymiş. Bu sayede bilgi almış oluyorsunuz. Yalnız program sadece bizlere. Bayağı güzel yani. Ayrıca siteden de hızlı. Çok iş görüyor benim açımdan. Tavsiye ederim.
Edit: Bizlere derken wp kullanıcılarına ;)

Telgrafla gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
Telefon olmadan wp forumunda takılmak :D O da iyiymiş. Bu sayede bilgi almış oluyorsunuz. Yalnız program sadece bizlere. Bayağı güzel yani. Ayrıca siteden de hızlı. Çok iş görüyor benim açımdan. Tavsiye ederim.
Edit: Bizlere derken wp kullanıcılarına ;)

Telgrafla gönderildi.
evet almadan önce bilgi toplamak istedim. buradanda bakıyorum başka forumlardanda. gerçi lumia kullanıcı kulübü toplu değilde her telefon ayrı başlıkta olsaydı burada takılırdım ama neyse. bayağı araştırdım forumlarda yüzlerce sayfa okudum, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu öğrendim. hangi uygulamaları yükleyeceğimi listeledim. bir tanıdığımda da 520 var ara sıra kurcalıyorum. sanki kullanıcııymışım gibi herşeyini biliyorum. o değilde biraz daha araştırırsam wp den sıkılırım diye korkuyorum :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
kesin olmadığını bizde biliyoruz tahmin yaptığımı bildiğin halde sorup duruyorsun senin bu yaptığın eleştiri değil birini yermektir

sana bir kastın yok benim ?

Damacanayla gönderildi.