TurboCall
Üye
Whatsapp da buildde duyurulacak galiba gelse çoktan gelirdi güncelleme
Hesap makinesi ile gönderildi
Amerika saatine göre 1nisan 06:00 ya kadar zamanları var
Damacanayla gönderildi.
neyi duyurulacakki
Damacanayla gönderildi.
Güncellemesi

daha önce güncellememi duyuruldu Allah aşkına
Damacanayla gönderildi.
arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba?![]()
arkadaşım sen ne cinslik yapıp duruyorsun anlamış değilim herkes bi tahmin yapıyor bende galiba yeni güncellemeyi de buildle beraber verecekler dedim mart sonu gelecek denmişti bi haberin yok galiba bilmeden konuşup durma
arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba?![]()
haberim var her şeyden bu yaptığım cinslik değil konuşuyoruz şurda söylediklerin eleştirilmez diye bişey yok daha önce whatsappın güncelleme için duyuru yaptığını görmedim gelen bilgilerde kesin değil zaten whatsappdan kesin bir bilgi yok isterlerse 2 ay sonra verirler.
Damacanayla gönderildi.
maxicep uygulamasının ayarlar kısmından düzenleyebilirsin
maxicep wp uygulamasını imdir. Ardından da uygulamayı aç. Orada giriş yazıyor. Girişini yap hesabınla ve alttaki ... kısmına tıkla. Orada ayarlar yazıyor. Ayarlarda altta imza olarak ne kullanacağı yazıyor. Son güncellemeyle yapılabiliyor artık.
Telgrafla gönderildi.
cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim 
cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim
![]()
O da iyiymiş. Bu sayede bilgi almış oluyorsunuz. Yalnız program sadece bizlere. Bayağı güzel yani. Ayrıca siteden de hızlı. Çok iş görüyor benim açımdan. Tavsiye ederim.evet almadan önce bilgi toplamak istedim. buradanda bakıyorum başka forumlardanda. gerçi lumia kullanıcı kulübü toplu değilde her telefon ayrı başlıkta olsaydı burada takılırdım ama neyse. bayağı araştırdım forumlarda yüzlerce sayfa okudum, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu öğrendim. hangi uygulamaları yükleyeceğimi listeledim. bir tanıdığımda da 520 var ara sıra kurcalıyorum. sanki kullanıcııymışım gibi herşeyini biliyorum. o değilde biraz daha araştırırsam wp den sıkılırım diye korkuyorumTelefon olmadan wp forumunda takılmakO da iyiymiş. Bu sayede bilgi almış oluyorsunuz. Yalnız program sadece bizlere. Bayağı güzel yani. Ayrıca siteden de hızlı. Çok iş görüyor benim açımdan. Tavsiye ederim.
Edit: Bizlere derken wp kullanıcılarına
Telgrafla gönderildi.

kesin olmadığını bizde biliyoruz tahmin yaptığımı bildiğin halde sorup duruyorsun senin bu yaptığın eleştiri değil birini yermektir