Telefon Tavsiyesi 1 hafta içinde kız arkadaşıma telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta içinde kız arkadaşıma telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar kız arkadaşımın telefonu nokia e72 bu telefondan sıkıldı ve şimdilik idare etmesi için 150-250 civarında android yada windows işletim sistemli telefon arıyoruz, telefon önerilerinizi ala bilirmiyim ? telefondan özelik olarak aradıklarımız, kamera en az 5 mpx uygulamalardanda twitter, instagram, facebook, whatsapp, line bu uygulamarı kullana bilmeliyiz. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim

blacktalon

blacktalon

Üye
150-250 tlye android alınmaz e72yi ararsınız

kaanslmz

kaanslmz

Üye
galaxy s veya wonder?

The Benefit

The Benefit

Üye
Yav ben mi yanlış biliyorum yoksa bu bütçeye wp işletim sistemli tel mi çıktı.. :blink:

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Asha serilerine bak tam bayanlar için 250 e android wp8 biraz zor o parayla

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Galaxy W

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
2.el den baska care yok

avast

avast

Üye
2. El lumia 520 alinir 250-300 falan o fiyata yada wonder yada mini2

mehmettech

mehmettech

Üye
Iphone 3gs, wonder,mini,birde huawai nin bi modeli var onu alabilir

mehmettech

mehmettech

Üye
xperia tipo,lg l5, l520 biraz daha biriktirirse note 1, veya s2

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar kız arkadaşımın telefonu nokia e72 bu telefondan sıkıldı ve şimdilik idare etmesi için 150-250 civarında android yada windows işletim sistemli telefon arıyoruz, telefon önerilerinizi ala bilirmiyim ? telefondan özelik olarak aradıklarımız, kamera en az 5 mpx uygulamalardanda twitter, instagram, facebook, whatsapp, line bu uygulamarı kullana bilmeliyiz. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
150-250 civarı windows phone işletim sistemli telefon yok , android için var ama oyun oynayamaz. , sen o civarda bence symbianlı telefon al :)

avast

avast

Üye
Ha evet sifir istiyosan huawei vision alabilirsin 299 liraya iyi yani bakabilirsinnetten ozelliklerine on kamera falanda var

mehmettech

mehmettech

Üye
ace,ace2Galaxy s

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
150-250 civarı windows phone işletim sistemli telefon yok , android için var ama oyun oynayamaz. , sen o civarda bence symbianlı telefon al :)
Oyun oynamak icin degil, suan telefonu bozuk o telefonu idaretten alicaz zaten iki tane ip 5s gelicek 7 ay icinde o yuzden o gelene kadar idare etmesi acisindan, dedigim uygulamalari kullana bilmeli hadi 300 tl olsun

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
mehmettech

mehmettech

Üye
Yukarıda benim yazdıklarıma bakarsan :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Oyun oynamak icin degil, suan telefonu bozuk o telefonu idaretten alicaz zaten iki tane ip 5s gelicek 7 ay icinde o yuzden o gelene kadar idare etmesi acisindan, dedigim uygulamalari kullana bilmeli hadi 300 tl olsun
Sony'li Bit Telefon Al :) 300 tl civarı olması lazım :)Şimdi Düşündümde General Mobile Al hem hızlı hem ucuz tabi biraz eklemen lazım :(

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Sony'li Bit Telefon Al :) 300 tl civarı olması lazım :)Şimdi Düşündümde General Mobile Al hem hızlı hem ucuz tabi biraz eklemen lazım :(
GMD lerin ikinci elleri ucuz 450 civari sorun yaratirmi endisesi var

Üst Alt