Pianist07
Üye
Yeni Telefon İçin Önerilerinizi Bekliyorum :)
Arkadaşlar merhaba... İlk olaraktan konuma girdiğiniz için teşekkür ederim
Arkadaşlar kız arkadaşım yeni bir telefon almak istiyor. Ama teknolojiyle arası hiç yoktur, yani telefon özelliklerini pek bilmez
İstediği özellikleri bana söyledi. Ben de buraya yazıp görüşlerinizi almak istiyorum 
*Çok büyük olmasın. Evet arkadaşlar bu en önemli özelliklerden birisi
Elleri gerçekten küçük, ve benim telefonum Ace'i gördüğünde hayvan gibi olduğunu söylemişti 
*Ses kalitesi iyi olsun.
*Oyun/Uygulama desteği iyi olsun. 3D oyunlara gerek yok arkadaşlar
Hani mesela Draw Something'i benim telefonumda sevmişti. O tür oyunları kastediyorum 
*İnternet hızı iyi olsun. Zaten Android telefonların çoğunun internet hızı 7 Mbps civarında oluyor ve bu yeterli.
*Aşırı pahalı bir şey olmayacak. maksimum 700 lira civarı
Asıl aradığı özellikler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Edit: Ne kadar çok "
" kullanmışım lan. 
Edit 2: Fiyat belirtmeyi unutmuşum
Arkadaşlar kız arkadaşım yeni bir telefon almak istiyor. Ama teknolojiyle arası hiç yoktur, yani telefon özelliklerini pek bilmez
İstediği özellikleri bana söyledi. Ben de buraya yazıp görüşlerinizi almak istiyorum 
*Çok büyük olmasın. Evet arkadaşlar bu en önemli özelliklerden birisi
Elleri gerçekten küçük, ve benim telefonum Ace'i gördüğünde hayvan gibi olduğunu söylemişti 
*Ses kalitesi iyi olsun.
*Oyun/Uygulama desteği iyi olsun. 3D oyunlara gerek yok arkadaşlar
Hani mesela Draw Something'i benim telefonumda sevmişti. O tür oyunları kastediyorum 
*İnternet hızı iyi olsun. Zaten Android telefonların çoğunun internet hızı 7 Mbps civarında oluyor ve bu yeterli.

*Aşırı pahalı bir şey olmayacak. maksimum 700 lira civarı
Asıl aradığı özellikler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Edit: Ne kadar çok "
" kullanmışım lan. 
Edit 2: Fiyat belirtmeyi unutmuşum