Kardeşim yiğidi öldür hakkini yeme bunlarda g2 daha iyiKamera da iyi müzik de iyi Nexus 5de. Eminim, son kararım.
2012 cihazı.
Kardeşim yiğidi öldür hakkini yeme bunlarda g2 daha iyi
Kullandığım(Desire C) ile çok fotoğraf çektim artık kaliteli kamera lazım. Aldığım zaman aktarım yapacağım zaten ne var ne yok. Bende 32GB düşünüyorum Sd desteklemiyormuş. Acaba daha ne kadar güncelleme alır bu cihaz? Birde gece örneğin ışıklı bir mahalleyi çektim ne kadar belirgin olur?Kardeşim sana G2 yi tavsiye ederim. Ama müzik ve fotoğraf benim için önemli demişsin bu yüzden g2 alacaksan mutlaka 32GB modelini al. 16 GB modelin de sıkıntı yaşarsın.
G2 android 4,2 sürümün de bile hızlıydı, dün itibari ile telefonuma 4,4 güncellemesi geldi emin ol şu anda telefon adeta uçuyor. şu anda hiçbir sıkıntısı kalmadı diyebilirim. sadece (benim görüşüm) gece çekimlerin de pek sevmiyorum kamerasını ama gündüz çekimlerin de gayet tatmin edici,
Neden Nexus 5?Yemem zaten. Ben her türlü Nexus 5'i tercih ederdim, ettim de zaten tavsiye de ederim. G2'nin iyi olduğunu düşünseydim ben de G2 alırdım.
Nexus 5 kötü diyemem. Ama g2 ile araların da pek bir fark yok gibi. Nexus un g2 ye oranla tek artısı arkasın da google nin olması, g2 nin de nexus a göre tek artısı bataryasının daha performanslı olması. diğer özellikler de başa baş kapışırlarYemem zaten. Ben her türlü Nexus 5'i tercih ederdim, ettim de zaten tavsiye de ederim. G2'nin iyi olduğunu düşünseydim ben de G2 alırdım.
Hocam baya bir belirgin olur çektiğin fotoğraf ama sadece çektikten sonra zoom yaptığın da görüntü baya düşüyor. Ne kadar güncelleme alır bilmiyorum ama tahminimce en az bir büyük güncelleme daha alır. Zaten güncellemeye aslında gerek yok gibi. gayet hızlıKullandığım(Desire C) ile çok fotoğraf çektim artık kaliteli kamera lazım. Aldığım zaman aktarım yapacağım zaten ne var ne yok. Bende 32GB düşünüyorum Sd desteklemiyormuş. Acaba daha ne kadar güncelleme alır bu cihaz? Birde gece örneğin ışıklı bir mahalleyi çektim ne kadar belirgin olur?
Neden Nexus 5?
Hiç kasma yaşandı mi aldığın günden beriNexus 5 kötü diyemem. Ama g2 ile araların da pek bir fark yok gibi. Nexus un g2 ye oranla tek artısı arkasın da google nin olması, g2 nin de nexus a göre tek artısı bataryasının daha performanslı olması. diğer özellikler de başa baş kapışırlar
Hocam baya bir belirgin olur çektiğin fotoğraf ama sadece çektikten sonra zoom yaptığın da görüntü baya düşüyor. Ne kadar güncelleme alır bilmiyorum ama tahminimce en az bir büyük güncelleme daha alır. Zaten güncellemeye aslında gerek yok gibi. gayet hızlı
4,2 sürümün de bir veya iki defa yapmıştır, KitKata güncelledikten sonra hiçbir kasma olmadı.Hiç kasma yaşandı mi aldığın günden beri
1 2 defaysa sıkıntı değil4,2 sürümün de bir veya iki defa yapmıştır, KitKata güncelledikten sonra hiçbir kasma olmadı.
Ben olsam Huawei yerine Discoveriy elite alırdımBence Faklı Markalar Dene Huawei P6
En azından cihazin arkasındalarBen olsam Huawei yerine Discoveriy elite alırdım
Diğer forumlarda gördüm sadece WhatsApp vb. uygulama açıkken 1,5 gb ram yiyor, sizde oldu mu bu? Kasma yapar mı?4,2 sürümün de bir veya iki defa yapmıştır, KitKata güncelledikten sonra hiçbir kasma olmadı.
Kardeşim işte bu yüzden android den nefret ediyorum belli bir süre sonra kasmaya mahkumDiğer forumlarda gördüm sadece WhatsApp vb. uygulama açıkken 1,5 gb ram yiyor, dizde oldu mu bu? Kasma yapar mı?
Nexus 5 daha iyi geldi. G2'nin artıları 3000mah batarya (nexus5'in bataryası gayet yetiyor ama tabi daha fazla olsa zararı olmazdı.) ve 32GB seçeneği. Sonuçta iki cihazda da SD kart yok. Bir de G2'nin ekranında problemler olabilir, olursa verirsin değiştirirler mi tamir mi ederler yapmak zorundalar. Sonradan çıkıyor bu sorunlar. Arkadaşımın başına geldi ve xda'de vs. de benzer konular var. Ekranda turuncu lekeler oluyor. Konu açmıştım.
Kardeşim işte bu yüzden android den nefret ediyorum belli bir süre sonra kasmaya mahkum
Bende şu anda boşta 900 ila 600 mb Ram arasın da değişkenlik gösteriyor Ram değeri. Ben bizzat denedim boştaki RAM ı 300 e kadar indirip öyle kullanmaya çalıştım kasma vs olmadı. Ama android bu sonuçta. ileri de ne olur bilemiyorumDiğer forumlarda gördüm sadece WhatsApp vb. uygulama açıkken 1,5 gb ram yiyor, sizde oldu mu bu? Kasma yapar mı?
KasicakBende şu anda boşta 900 ila 600 mb Ram arasın da değişkenlik gösteriyor Ram değeri. Ben bizzat denedim boştaki RAM ı 300 e kadar indirip öyle kullanmaya çalıştım kasma vs olmadı. Ama android bu sonuçta. ileri de ne olur bilemiyorum

Sonuçta android kullanıyoruz. Sen Rom işlerini daha iyi biliyorsun benimle. Artık millet güncellemeleri pek takmıyor. xda sağolsunHacı şuan çıkmam lazım, sonra yine yazarım istersen ama önceden anlatmıştım zaten. 50 kere yazdım. Kısaca tekrar yazayım.
Bir kere destek gayet yeterli bir artı. Tek fark google'ın olması demişsiniz ama bu basit bir fark değil.
Bir de G2'nin tasarımı bana ters, ha siz hoş gelebilir, beğeniyorsan al ama bana ters geldi.Nexus 5 daha iyi geldi. G2'nin artıları 3000mah batarya (nexus5'in bataryası gayet yetiyor ama tabi daha fazla olsa zararı olmazdı.) ve 32GB seçeneği. Sonuçta iki cihazda da SD kart yok. Bir de G2'nin ekranında problemler olabilir, olursa verirsin değiştirirler mi tamir mi ederler yapmak zorundalar. Sonradan çıkıyor bu sorunlar. Arkadaşımın başına geldi ve xda'de vs. de benzer konular var. Ekranda turuncu lekeler oluyor. Konu açmıştım.
Kısa dedim yine uzattım.
Mahkum değil.

Bence garanti olayından dolayı çekiniyorSonuçta android kullanıyoruz. Sen Rom işlerini daha iyi biliyorsun benimle. Artık millet güncellemeleri pek takmıyor. xda sağolsun![]()
Mesela sizde kaç gb alan kaldı? Fotoğraf ve müzik doluysa cihazınızda?Bende şu anda boşta 900 ila 600 mb Ram arasın da değişkenlik gösteriyor Ram değeri. Ben bizzat denedim boştaki RAM ı 300 e kadar indirip öyle kullanmaya çalıştım kasma vs olmadı. Ama android bu sonuçta. ileri de ne olur bilemiyorum