Telefon Alacağım....

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım....
arkadaşlar ben yılbaşı kendime telefon almak istiyorum max bütcem 800-850 bu fiyata sizin önereceğiniz bi telefon var mı?

telefondan beklediklerim

1- oyun ( oyunların kasmaması lazım yani :D ve hemen android al çünkü mağazası daha güzel falan demeyim WP nin de mağazası gelişti artık :D )

2- internet ( internette gezinirim forumlara bakarım film indiririm ve izlerim öylei şte )

3- kamera ( kamera önemli :D )

4- Stabil olmalı ( alacağım telefonda kasma olmamalı tabiki benim kullanımında önemli )

bu niteliklere sahip Max 800-850 tl YE telefon öneriniz nelerdir

Emre

Üye
Zenfone 6..

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Lumia 925-920 olabilir. Fiyatlarıda 700 tl civarı.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 kaba ama benim için önemli değil saol düşünürüm fakat lumia 830 ve ya 735 almak mantıklı değilmi

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
lumia 920 kaba ama benim için önemli değil saol düşünürüm fakat lumia 830 ve ya 735 almak mantıklı değilmi
Tabiki mantıklı kardeşim.Ben de 735 le 830 arasında gidip geliyorum.L830 çok şık duruyo. Ama fiyatı biraz pahalı. İnşallah yılbaşında bi indirim olur.800 tl civarı bütçem var dediğin için L920-925 önerdim.Biraz daha üstüne koyarsan yılbasında olabilecek indirimlerle istediğin telefonu alırsın sende inşallah.:thumbup:

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
küheylan0

küheylan0

Üye
Zenfone6

furkankaya559758

Üye
Asus Zenfone 6 veya Nokia Lumia 1320 öneririm. İkisi de ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak telefonlar ama 1. önceliğim Asus Zenfone 6'dır. Nedeni ise Nokia Lumia 1320'nin ekran çözünürlüğü.

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle Zenfone 6 öneririm

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
yılbaşı indirimini bekliyorum lumia 830 olabilir alacağım telefon

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye