Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Kanallar sorunsuz çalışan kanallardı hala daha tüm kanallar çalışıyor diyenler var, az tv gibi diğer giden kanallarda yoğunluktan dolayı gidiyor. Yerine başkasınıda koysam yine yoğunluktan dolayı gidecek olan benim emeğime olacak. Ancak binlerce dolar verip canlı tv yayını yapacak şifreli bir server alıp uydudan alınan görüntüyü kaydedip stream olarak verecek bir sistem kurarsam programı izleyen kullanıcılar rahat eder, onuda yapacak bütçe yok malesef. Şuan beklemedeyim sorunları dinleyip not alıyorum eğer bi yerden sonra komple giderse 1 hafta boyunca gibi, o zmn başka bir yerden yayın bulunabilir. Aslında uzaktan program listesi eklemek düzeltmekte mümkün ama görünen o ki bunu daha önce yapan arkadaşlar açılış hızı ve yüklenme konusunda pek başarılı olamamışlar, tabi bir alternatif geliştirilebilir(yeni kanalları ekle butonu gibi), dediğim gibi bu sefer güncelleme biraz geç olacak k.bakmayın çünkü daha önceki star ve kanald kanallarını hepiniz biliyorsunuz çok sıkıntılı yavaş çalışıyordu, elimdede başka sağlam kanal adresi yok malesef bunlar hep maliyet.
Oncelikle emeğine sağlık teşekkur ederim..fakat bir ricada bulunacağım.öncelikle deneme yaparken kanald açılmadı.ve ahaber i de ekleyebilmen mumkun mu usta..tekrar teşekkürler..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Öncelikle yorumun için teşekkürler, kanald sorununu henüz bende anlamış değilim bu hafta müdahale etmeyip izlicem sadece ona göre haftaya birşeyler yapılabilir çünkü ufak bir sorun için güncelleme çıkartmak insanların beklentilerini karşılamayıp kötü yorum almama neden olabilir("güncellemede hiç birşey yapılmamış çok gereksiz olmuş" gibi yorumlar). Onun dışında sadece senden değil başka kullanıcılardanda bana mağaza üzerinden ahaber,bengütürk,trt çocuk konusunda yeni kanal istekleri olmuştu. Söz vermeyim çünkü bulunamayabiliyor(pcde bulursun ama telde her formata destek yok malsef) ama bulursam bu kanalları ekleyeceğim. Özellikle halk tv ve ulusal tv kanallarıda maddi imkansızlıklardan ve bazı dış etkenlerden dolayı çok yayın yapamıyor tek bir streami bir çok yer kullanınca yayın bandwith sınırına ulaşıp kendini yeni kullanıcılara kapatıyor.(malum 3 maymunu oynayan medya kanallarına destek büyük bir çok farklı streami var) Onun dışında sizlerdende istek alabilmek için uygulama içine playlist oluşturcam ve becerebilirsem çalışan kanal linklerini bi buton yardımıyla bana iletebileceksiniz, bende bunları değerlendirip bir sonraki güncellemede programa ekleme yaparım(programı birlikle geliştirelim mantığı).

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bu kadar teferruatının olduğunu bilmiyordum açıkçası..dediğin doğru aslında..şu günlerde özellikle ''sol'' yayın grupları halk tv ve ulusal kanal aşırı izlenme oranıyla canlı izleme linkleri iptal durumda..ben ne zaman denesem gece 1 de açılıyor halk tv :)

yani bu şekilde idare edeceğiz dediğin gibi.

fedata

fedata

Üye
Yani ben eksiklikleri bildireyim kullanıcı olarak,gerisi yapımcı olarak sana kalmış paşam:)tekrar tekrar teşekkür ederim..başarılarının devamını dilerim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

phasan

phasan

Üye
boyel bir program ios içinde 3g çalışan program yapsan cok makbule geçer cok işe yarar ben tek tek kanalları indirip izlemek istemıyorum senın yaptıgın gibide bulamadım apple storda emegine saglık cok guzel yapıyorsun

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
boyel bir program ios içinde 3g çalışan program yapsan cok makbule geçer cok işe yarar ben tek tek kanalları indirip izlemek istemıyorum senın yaptıgın gibide bulamadım apple storda emegine saglık cok guzel yapıyorsun
Hepsinden önce şuan istanbulda değilim üniversite yurduna geçtim dolayısıyla net çok kötü bir wifi şifresi halledip iyi bir net bulana kadar yavaş çalışmak zorundayım :S

phasan

phasan

Üye
Hepsinden önce şuan istanbulda değilim üniversite yurduna geçtim dolayısıyla net çok kötü bir wifi şifresi halledip iyi bir net bulana kadar yavaş çalışmak zorundayım :S
onelimli degıl destek vermende yeter ios için ben elimden geldigince yardım ederım bizim evde 2 kişi kullanırız eger ios program yaparsan cok makbule geçer arkadaşımbirde sunu diyim bi buldugum ios ta uyanık tv var oda paralı ıstıyor genelde 5 kısı ile sınırlı sanırım sunucuları ama onlada pek kanal izleyemıyorum zaten sen yaparsan cok ıyı olur

• Beğen
Tepkiler: mk148a
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ağır ampül onun yanındada ileri derece şizofren sanırım :D ordaki halk tv ve ulusal kanal biyerlerine batmış olmalı inadına bi sonraki güncellemeye bu tarz haber kanalları daha eklicem, arkadaş kanald star show gibi kanalları ulusaldan saymıyo heralde meltem ve stv gibi kanallar istiyo avucunu yalar benim uygulamamı böyle tipler kullanmasın onlardan gelecek saçma yoruma ihtiyacım yok. Onuda geçtim taraflı olsam nolcak kardeşim, program benim değilmi istediğimi koyarım istediğimi koymam ip adresini bulimde bu gece bana eğlence çıksın :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: carew89 ve bulutsuzgece
carew89

carew89

Üye
Arkadaş ağır ampül onun yanındada ileri derece şizofren sanırım :D ordaki halk tv ve ulusal kanal biyerlerine batmış olmalı inadına bi sonraki güncellemeye bu tarz haber kanalları daha eklicem, arkadaş kanald star show gibi kanalları ulusaldan saymıyo heralde meltem ve stv gibi kanallar istiyo avucunu yalar benim uygulamamı böyle tipler kullanmasın onlardan gelecek saçma yoruma ihtiyacım yok. Onuda geçtim taraflı olsam nolcak kardeşim, program benim değilmi istediğimi koyarım istediğimi koymam ip adresini bulimde bu gece bana eğlence çıksın :D
ahahah ne güldüm yahu mağazada hep denk geliyorum böyle tiplere :D birde uygulamaları oyun sanıp nokia ve microsofta sövenlerde cabası :D

• Beğen
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
ahahah ne güldüm yahu mağazada hep denk geliyorum böyle tiplere :D birde uygulamaları oyun sanıp nokia ve microsofta sövenlerde cabası :D
ya cevapda yazamıyoz illa şizofrenlik yapıp kirletecekler ortalığı :D , neyse yeni yorumlar gelince aşağıda kalır. Bu arada çalışmalar devam ediyor playerda iken direk kanal değiştirme ile ilgili çalışma yapılıyor şuan. Güncelleme muhtemelen 1 hafta sonra olacak, kapsamlı bir güncelleme olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar tepkinizde haklı da olsanız forumumuzun kuralları malum :tebessüm:
Siyasi konulara girmemeye özen gösterelim :oke: ;)

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ya cevapda yazamıyoz illa şizofrenlik yapıp kirletecekler ortalığı :D , neyse yeni yorumlar gelince aşağıda kalır. Bu arada çalışmalar devam ediyor playerda iken direk kanal değiştirme ile ilgili çalışma yapılıyor şuan. Güncelleme muhtemelen 1 hafta sonra olacak, kapsamlı bir güncelleme olacak.

Ek olarak spor kanallarına Gs Tv Fb Tv ve Bursaspor tv'yi de eklersen sevinirim :)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Ek olarak spor kanallarına Gs Tv Fb Tv ve Bursaspor tv'yi de eklersen sevinirim :)
dostum fb tv vs gs tv vardı çalışıyordu hatta ama bjk tv çalışan link bulamadığım için ekledim böyle şeyler yapınca çok tepki alıyor, görüyonuz işte dingilin biri taraflı kanal ekliyon diyo hiç bişey yokken :D
Ama senin için eklerim hocam başından beridir destekliyorsun saolun var olun. Bu arada harici olarak istediğiniz yayınları izlemeniz için kullanıcı listesi oluşturdum kullanıcı listesini kaydedip programı tekrar açınca kayıtlı halinin yüklenmesi işini çözersem güncellemeye onuda eklicem, birde favori tv bölümü yapabilirim herkes kafasına göre düzenler istediği kanalı takip eder.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
her platformda öyleleri olur boşver :) gereken cevabı verirsin sen, çatlak sesler heryerde..

eğer stabil izlenmiyorsa hiç ekleme dostum..benim için de stabilite önemli..mesela tvizzle ye bursaspor tv eklettim adamlar kırmadı sağolsun..bursaspor tv ekleyebilirsin, gs tv de düzgün çalışan link bulursan ekleyebilirsin :) ayrıca cnn türk de halihazırda çalışmıyor onu da belirteyim tekrardan..evet :)

Son düzenleme:
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
her platformda öyleleri olur boşver :) gereken cevabı verirsin sen, çatlak sesler heryerde..

eğer stabil izlenmiyorsa hiç ekleme dostum..benim için de stabilite önemli..mesela tvizzle ye bursaspor tv eklettim adamlar kırmadı sağolsun..bursaspor tv ekleyebilirsin, gs tv de düzgün çalışan link bulursan ekleyebilirsin :) ayrıca cnn türk de halihazırda çalışmıyor onu da belirteyim tekrardan..evet :)
aynen onun farkındayım cnn türk normal link vermiyor kendi sitesindede zamanla değişken link kullanıyor(token sistemi), bu yüzden çalıştırmak sıkıntı oluyor ama bakalım başka yerlerden bulmaya çalışcam.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen onun farkındayım cnn türk normal link vermiyor kendi sitesindede zamanla değişken link kullanıyor(token sistemi), bu yüzden çalıştırmak sıkıntı oluyor ama bakalım başka yerlerden bulmaya çalışcam.

olduğu kadar dostum :) olmazsa sorun değil, diğer kullandığım tvizzle'de düzeltirttim cnn türk'ü..mutlaka paylaşılmıştır canlı yayın link'i falan.. yanlız uygulamaya otomatik kapanma özelliği eklemişler onda da bir hata olmuş uygulamadan atıyor ara sıra..o yüzden senin uygulama imdadıma yetişiyor hemen :)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
olduğu kadar dostum :) olmazsa sorun değil, diğer kullandığım tvizzle'de düzeltirttim cnn türk'ü..mutlaka paylaşılmıştır canlı yayın link'i falan.. yanlız uygulamaya otomatik kapanma özelliği eklemişler onda da bir hata olmuş uygulamadan atıyor ara sıra..o yüzden senin uygulama imdadıma yetişiyor hemen :)
Anladım, sanırım o benimken daha değişik bir sistem kullanmış player olarak. Ah bi lumiam olsa daha kaliteli şeyler yapacağım ama emulatörle bu kadar oluyor malesef :S Şuan diğer uygulamalar napmış nasıl özellikler eklemiş hız nasıl hiç bir fikrim yok o yüzden. Onun dışında arkadaşlar desteğiniz sağ olsun mağazada müzik ve video kategorisinde en çok puan alan 7. uygulamayım şuan ilerde daha güzel özellikler eklenirse size kıyak geçcem haberiniz olsun :)
Birde arkadaşlar uygulama içine chat bölümü eklesem nasıl olur? Mesela film izlerken sohbet falan? Bi ara cnbce kanalı için sipru diye bir program vardı hatırlarmısınız, orda böyle bir özellik vardı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Anladım, sanırım o benimken daha değişik bir sistem kullanmış player olarak. Ah bi lumiam olsa daha kaliteli şeyler yapacağım ama emulatörle bu kadar oluyor malesef :S Şuan diğer uygulamalar napmış nasıl özellikler eklemiş hız nasıl hiç bir fikrim yok o yüzden. Onun dışında arkadaşlar desteğiniz sağ olsun mağazada müzik ve video kategorisinde en çok puan alan 7. uygulamayım şuan ilerde daha güzel özellikler eklenirse size kıyak geçcem haberiniz olsun :)
Birde arkadaşlar uygulama içine chat bölümü eklesem nasıl olur? Mesela film izlerken sohbet falan? Bi ara cnbce kanalı için sipru diye bir program vardı hatırlarmısınız, orda böyle bir özellik vardı?
hocam tv2, e2, cnbce.tv8, kanalturk,cine5 birde cartoon network eklersen tadından yenmez :)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
hocam tv2, e2, cnbce.tv8, kanalturk,cine5 birde cartoon network eklersen tadından yenmez :)
Öncelikle yorumun için teşekkürler, hocam e2,tv8,kanal türk, cnbce zaten vardı acaba sorun mu var çalışmıyor mu? Onun dışında cine-5 buldum bitane tv2 ve cartoon networkde aklımda eğer sağlam bulursam eklerim.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Lumia kullanmayıp böyle kaliteli bir iş ortaya koyabiliyorsan bize de helal olsun deyip desteklemek düşer :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu arada ntvspor da görüntü ses uyuşmazlığı var.linkte sorun var herhalde birkaç uygulamada daha sorun aynı.bu da yapılacaklar listende bulunsun adamım :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Üst Alt