mk148a
Üye
Kanallar sorunsuz çalışan kanallardı hala daha tüm kanallar çalışıyor diyenler var, az tv gibi diğer giden kanallarda yoğunluktan dolayı gidiyor. Yerine başkasınıda koysam yine yoğunluktan dolayı gidecek olan benim emeğime olacak. Ancak binlerce dolar verip canlı tv yayını yapacak şifreli bir server alıp uydudan alınan görüntüyü kaydedip stream olarak verecek bir sistem kurarsam programı izleyen kullanıcılar rahat eder, onuda yapacak bütçe yok malesef. Şuan beklemedeyim sorunları dinleyip not alıyorum eğer bi yerden sonra komple giderse 1 hafta boyunca gibi, o zmn başka bir yerden yayın bulunabilir. Aslında uzaktan program listesi eklemek düzeltmekte mümkün ama görünen o ki bunu daha önce yapan arkadaşlar açılış hızı ve yüklenme konusunda pek başarılı olamamışlar, tabi bir alternatif geliştirilebilir(yeni kanalları ekle butonu gibi), dediğim gibi bu sefer güncelleme biraz geç olacak k.bakmayın çünkü daha önceki star ve kanald kanallarını hepiniz biliyorsunuz çok sıkıntılı yavaş çalışıyordu, elimdede başka sağlam kanal adresi yok malesef bunlar hep maliyet.
Öncelikle yorumun için teşekkürler, kanald sorununu henüz bende anlamış değilim bu hafta müdahale etmeyip izlicem sadece ona göre haftaya birşeyler yapılabilir çünkü ufak bir sorun için güncelleme çıkartmak insanların beklentilerini karşılamayıp kötü yorum almama neden olabilir("güncellemede hiç birşey yapılmamış çok gereksiz olmuş" gibi yorumlar). Onun dışında sadece senden değil başka kullanıcılardanda bana mağaza üzerinden ahaber,bengütürk,trt çocuk konusunda yeni kanal istekleri olmuştu. Söz vermeyim çünkü bulunamayabiliyor(pcde bulursun ama telde her formata destek yok malsef) ama bulursam bu kanalları ekleyeceğim. Özellikle halk tv ve ulusal tv kanallarıda maddi imkansızlıklardan ve bazı dış etkenlerden dolayı çok yayın yapamıyor tek bir streami bir çok yer kullanınca yayın bandwith sınırına ulaşıp kendini yeni kullanıcılara kapatıyor.(malum 3 maymunu oynayan medya kanallarına destek büyük bir çok farklı streami var) Onun dışında sizlerdende istek alabilmek için uygulama içine playlist oluşturcam ve becerebilirsem çalışan kanal linklerini bi buton yardımıyla bana iletebileceksiniz, bende bunları değerlendirip bir sonraki güncellemede programa ekleme yaparım(programı birlikle geliştirelim mantığı).Oncelikle emeğine sağlık teşekkur ederim..fakat bir ricada bulunacağım.öncelikle deneme yaparken kanald açılmadı.ve ahaber i de ekleyebilmen mumkun mu usta..tekrar teşekkürler..
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ordaki halk tv ve ulusal kanal biyerlerine batmış olmalı inadına bi sonraki güncellemeye bu tarz haber kanalları daha eklicem, arkadaş kanald star show gibi kanalları ulusaldan saymıyo heralde meltem ve stv gibi kanallar istiyo avucunu yalar benim uygulamamı böyle tipler kullanmasın onlardan gelecek saçma yoruma ihtiyacım yok. Onuda geçtim taraflı olsam nolcak kardeşim, program benim değilmi istediğimi koyarım istediğimi koymam ip adresini bulimde bu gece bana eğlence çıksın