Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

gacvokem

Üye
  • Beğen
Tepkiler: akata35

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Onada gerek yok zaten Es file manager aynı görevi yapıyor zaten

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Titanium backup

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Lucky patcher indir sonra google playden Titanium Backup indir Lucky patcher ile patchle

gacvokem

Üye
Lucky patcher indir sonra google playden Titanium Backup indir Lucky patcher ile patchle
Yavuz bey kardeşim titanium backupla ilgili son bir şey sormak istiyorum, program aldığı yedeği sd kartta hangi isimle kaydediyor, biz o yedeği pc saklayıp room yeniledikçe programa tanıta bilirmiyiz,??

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backup adlı klasörde saklanır. DAHA SONRA HERHANGI bir SD Kart hafizasina at daha sonra uygulama seçeneklerinden yedeklerin alınacağı yeri seçeneğinden tüm cihazı taratip deyip sonra yedeklerin saklanacağı klasör gelir sonra onu seçersin sonra uygulama tekrar baslar sonra toplu işlemlerden geri yükle den tüm programları geri yükleyebilirsin bu şekilde benim yedeklerim mesala şuanda SD Kartimda duruyor çünkü uygulama ların yeni versiyonları geldikçe guncelliyorum çünkü

gacvokem

Üye
teşekkürler

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Arkadaslar rom da sanki sorun çıkmaya başladı
İlk olarak arama esnasında müzik çalar açılıyor ayrıca mobil veriyi her zaman aktif olmuyorum benim gördüğüm bu sizde de var mı acaba

serihan

serihan

Üye
Şarj durumu nasıl?

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Şarj mükemmel diyebilirim zaten resimlerde var sarj konusunda

• Beğen
Tepkiler: serihan

gacvokem

Üye
Arkadaslar rom da sanki sorun çıkmaya başladı
İlk olarak arama esnasında müzik çalar açılıyor ayrıca mobil veriyi her zaman aktif olmuyorum benim gördüğüm bu sizde de var mı acaba
müzik çalar sorunu bendede var kapatıyorum kapattıkca kendiliğinden açılıyor mobil veride sorun yokşarzı iyi gidiyorda aramalarda müzüik çaların devreye girmesi gıcık eti, varmıdır bir çaresi

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
müzik çalar sorunu bendede var kapatıyorum kapattıkca kendiliğinden açılıyor mobil veride sorun yokşarzı iyi gidiyorda aramalarda müzüik çaların devreye girmesi gıcık eti, varmıdır bir çaresi

Ya da yeni bir güncelleme ile ortadan kalabilir mi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Alla alla hiç bir sorun yokken bende sizde nasıl oluyor ya müzik çaları s4 müzik çalarını mı seçtiniz kurarken yoksa stock ta olan normal s3 mininkini mi yüklüyor sunuz.

• Beğen
Tepkiler: verynice

gacvokem

Üye
Alla alla hiç bir sorun yokken bende sizde nasıl oluyor ya müzik çaları s4 müzik çalarını mı seçtiniz kurarken yoksa stock ta olan normal s3 mininkini mi yüklüyor sunuz.
sende hangisi yüklu yavuz kardeşim birede onu göstererek kuralım romu

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Bende yüklü olan virginty rom ve müzik çalar olarakta s4 music play kurulumda seçtim

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Maclaw sitesindeki gapps yükle onun haricinde ki gapps çalışmaz

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Micro mu full mü yoksa aroma mı onu merak ettim

Üst Alt