gacvokem
Üye
evet görmemişim halletim dediğin gibi sağ ol var olroom harbiden iyiymişRomu kurarken myfiles dosyasını işaretlemessen dosyalarım klasörü gelmez
evet görmemişim halletim dediğin gibi sağ ol var olroom harbiden iyiymişRomu kurarken myfiles dosyasını işaretlemessen dosyalarım klasörü gelmez
teşekkürlerOnada gerek yok zaten Es file manager aynı görevi yapıyor zaten
yavuz kardeşim yedekleme için hangi proyu kulanıyorsun room değiştikçe birde programlarla uğraşmayalımevet görmemişim halletim dediğin gibi sağ ol var olroom harbiden iyiymiş
full sürümü varmı sizde uplod edebilirmisiniz.Titanium backup
Yavuz bey kardeşim titanium backupla ilgili son bir şey sormak istiyorum, program aldığı yedeği sd kartta hangi isimle kaydediyor, biz o yedeği pc saklayıp room yeniledikçe programa tanıta bilirmiyiz,??Lucky patcher indir sonra google playden Titanium Backup indir Lucky patcher ile patchle
müzik çalar sorunu bendede var kapatıyorum kapattıkca kendiliğinden açılıyor mobil veride sorun yokşarzı iyi gidiyorda aramalarda müzüik çaların devreye girmesi gıcık eti, varmıdır bir çaresiArkadaslar rom da sanki sorun çıkmaya başladı
İlk olarak arama esnasında müzik çalar açılıyor ayrıca mobil veriyi her zaman aktif olmuyorum benim gördüğüm bu sizde de var mı acaba
müzik çalar sorunu bendede var kapatıyorum kapattıkca kendiliğinden açılıyor mobil veride sorun yokşarzı iyi gidiyorda aramalarda müzüik çaların devreye girmesi gıcık eti, varmıdır bir çaresi
sende hangisi yüklu yavuz kardeşim birede onu göstererek kuralım romuAlla alla hiç bir sorun yokken bende sizde nasıl oluyor ya müzik çaları s4 müzik çalarını mı seçtiniz kurarken yoksa stock ta olan normal s3 mininkini mi yüklüyor sunuz.
Bende yüklü olan virginty rom ve müzik çalar olarakta s4 music play kurulumda seçtim