Tavsiye Gm Discovery Kitkat Nisan Ayında Yayınlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yoran09

Üye
Yaw neyin muhabbetini yapiyonuz en iyi telefefon nokia 5110 :D ne s3 ne gm si

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
[qud
Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.

Benden önce başkası Samsung kullanıcılarına laf attı ona bir şey diyen yok? Ona cevap olarak yazmıştım ben. Durup dururken laf atan sizlersiniz. Ben savunmamı yaptım sadece.

Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.
S3 derdim telpadan dolayi
uiTaRisT111, post: 6843894, mems06216"]Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.[DOUBLEPOST=1393877180,1393877145][/DOUBLEPOST

Benden önce başkası Samsung kullanıcılarına laf attı ona bir şey diyen yok? Ona cevap olarak yazmıştım ben. Durup dururken laf atan sizlersiniz. Ben savunmamı yaptım sadece.

Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.[/quote]
S3 derdim ama kitkatdan sonra discoverDOUBLEPOST
Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.

Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.
S3 derdim telpadan dolayı ama kitkat dan sonra discovery her turlu

yoran09

Üye
Kitkattan sonra aynen :) gm her turlu yurur

esokmen

esokmen

Üye
Onu mu secersin bunu mu secersin? :D hic guelecegim yoktu ya. GM a tebrikler. Gercekten harika isler yapıyorlar

yoran09

Üye
:) konu nerelere kaymis :D haha

erdi_s

erdi_s

Üye
Ya s3 s3tür gm gmdir tartismayalim artik skmaya basladi beyler. Bu konu gm icin acilmis bi konu. Karsilastirma konusu degil. Sikayet etcem sonunda kapatilcak

MrExpert

MrExpert

Üye
sözde şubatta gelecek olan hata güncellemesini dahi yayınlayamadılar nisanda kitkat zor gelir.

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaslar yasin arkadasimiz general mobile romlar bolumunde paylasmis. Guncelleme internete sizmis 524 mblik bi dosya. Kuran var mi

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme veldi fakat beklentileri karsilamadi yeni launcher falan denince saf android gelir sanmistim yada d2 ve elite deki

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Birde s3ü savunanlar var :D gerçi o kadar para verseydim bende savunurdum :D :D

Ben ne S3'e para verdim, ne de kullanıyorum. Nokia Lumia 620 sahibiyim. Gayet objektif bakarak söylüyorum bunları. Discovery iyi diyenler nedense parası S3'e yetmeyip Discovery alanlar.
Onu mu secersin bunu mu secersin? :D hic guelecegim yoktu ya.

Gülmene sevindim.

:) konu nerelere kaymis :D haha

İlk başta Samsung kullanıcılarına laf atılmasaydı hiçbir şey olmayacaktı. Onlara bir şey diyen yok. Ben neden susayım?

Bu konu gm icin acilmis bi konu. Karsilastirma konusu degil. Sikayet etcem sonunda kapatilcak

O zaman neden Samsung kullanıcılarına laf atılıyor? Karşılaştırma konusu değil sonuçta, Discovery için güncelleme konusu, öyle değil mi? Git istediğine şikayet et, buton orda.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Ben ne S3'e para verdim, ne de kullanıyorum. Nokia Lumia 620 sahibiyim. Gayet objektif bakarak söylüyorum bunları. Discovery iyi diyenler nedense parası S3'e yetmeyip Discovery alanlar.
Tamamda ben sana s3 aldın mı dedim ? Söylediğin sözlere dikkat et sen nerden biliyorsun parasının yetip yetmediğini , millet enayi mi daha ucuza daha performanslı telefon almak varken s3e para versin laflarına dikkat et.
Nerde bir discovery konusu görsen geliyorsun konuyu batırıyorsun gidiyorsun , yazık sana.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tamamda ben sana s3 aldın mı dedim ? Söylediğin sözlere dikkat et sen nerden biliyorsun parasının yetip yetmediğini , millet enayi mi daha ucuza daha performanslı telefon almak varken s3e para versin laflarına dikkat et.
Nerde bir discovery konusu görsen geliyorsun konuyu batırıyorsun gidiyorsun , yazık sana.

"Birde s3ü savunan var. gerçi o kadar para verseydim bende savunurdum" dedin. Konuda S3'ü savunan tek mesaj benim olduğu için üstüme alındım. Millet neden enayi olsun fason üretim cihaz almak yerine S3 almak varken? Konu falan batırdığım yok. Nerde Galaxy S3'ü iğneleyici bir mesaj yazan varsa damarıma basıyor, susacak değilim. Ayrıca gittiğim falan yok, hala burdayım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu amacını aşmadan :locked:

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...