Haber Discovery İçin Android Kitkat Yakında!

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Discovery İçin Android Kitkat Yakında!
General Mobile'ın kullanıcılar tarafından sevilen akıllı telefonu Discovery için Android 4.4.2 Kitkat güncellemesi çok yakında dağıtılmaya başlanacak.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan ve uygun fiyatlı, güçlü bir akıllı telefonisteyenlerin vazgeçilmezi haline gelen General Mobile Discovery, Android 4.4.2 Kitkat sürümüne güncellenecek.

Nisan ayı içerisinde dağıtımına başlanacak olan güncellemenin detaylarıGeneral Mobile Genel Müdürü Mustafa Gölcü tarafından açıklandı.Kitkat'tan önce gelecek olan bir güncelleme ile Discovery'de rapor edilen çeşitli sorunlar giderilecek ve cihaz Kitkat sürümüne hazırlanacak.

Discovery Elite 801 ile Gelecekmiş

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ve firmanın Galaxy Note 3 gibi güçlü donanıma sahip cihazlar ile yarışan modeli Discovery Elite'in, aslındaSnapdragon 801 işlemci ile geleceği açıklayan Mustafa Gölcü, Qualcommile aralarında yaşanan tedarik sorunu nedeniyle cihazın Snapdragon 800işlemci kullanmak zorunda kaldığını aktardı.

Invoke

Invoke

Üye
Vaaay, iyi. Haydi hayırlı olsun.

Ama ikinci haberden hiçbir şey anlayamadım. 801 ile gelecekmiş deniyor, en son da 800 kullanılacak diyor. :hmmm

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Vaaay, iyi. Haydi hayırlı olsun.

Ama ikinci haberden hiçbir şey anlayamadım. 801 ile gelecekmiş deniyor, en son da 800 kullanılacak diyor. :hmmm
aslında Snapdragon 801 işmeci kullanacaklarmış ancak Qualcomm ile aralarında yaşanan tedarik sorunu yüzünde Snapdragon 800 işlemci kullanmak zorunda kalmışlar

mehmettech

mehmettech

Üye
Gmd kullanan arkadaslara hayırlı olsun

Invoke

Invoke

Üye
aslında Snapdragon 801 işmeci kullanacaklarmış ancak Qualcomm ile aralarında yaşanan tedarik sorunu yüzünde Snapdragon 800 işlemci kullanmak zorunda kalmışlar

Hee, eski haber yani. :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@Özkan Ç. Haydi gözün aydın :tebessüm:

LimePie

LimePie

Üye
Gmd kullanan arkadaslara hayırlı olsun s4ü almasaydım elite alırdım ama olsun bunada şükür

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eger guncelleme stabil sekilde verilirse diger firmalarin sadece stratejik acidan 4.4 u sunmadigi anlasilacak s3 e bile gelmeyebilir adamlar discovery ye vericez diyolar ilginc

Invoke

Invoke

Üye
mtk kodları yayınlamış mı ki? :hmmm

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Acik kaynak kodu paylasildimi bu cihazin?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gmd kullananlara şimdiden hayırlı olsun

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kodlar yayinlanmis

LimePie

LimePie

Üye
Hadi hayırlı olsun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
MTK kodları yayınladı diye konu açmıştı biri. Hayırlı olsun Discovery kullanıcılarına.

Buğra

Buğra

Admin
Gelsin bakalım bizde 4.4 rom çıkarırız artık :eller:

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Kaç tane böyle konu açıldı, daha da açılacak mı acaba?

Takipçi Satın Al

Üst Alt