Tavsiye Gm Discovery Kitkat Nisan Ayında Yayınlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Cihaz kötü diyen yok zaten. Gayet iyi. Sadece Galaxy S3'ten daha iyi değil. Anlayın artık. Zaten aynı segmentte bile değiller.

Not: Galaxy S3 kullanmıyorum.
Ya kardeşim sen aşırı derecede s3 ü savunuyorsun discoveryinin neyi varda konuşuyorsun bence s3 ten daha iyi ama bence diyorum bak kendi fikrim sadece. senin fikrinede saygı duyarım

osicik

Üye
s3 le kıyaslama konusunda tabiki s3 daha iyi cihaz ama 2 kat fiyat farkı var gmd herkese maddi anlamda hitap eden iyi özelliklere sahip çok iyi bir cihaz....

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Discovery gibi bir cihaz varken
Neden S3e para vereyim
Hem disco daha şık ve performansıda gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve Mustafa-26
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S3 daha iyi. Ama Discovery almak daha mantıklı ucuz olduğu için.

Ya kardeşim sen aşırı derecede s3 ü savunuyorsun discoveryinin neyi varda konuşuyorsun bence s3 ten daha iyi ama bence diyorum bak kendi fikrim sadece. senin fikrinede saygı duyarım

Aşırı derecede savunmuyorum. Bu cihaz S3 ile sadece fiyat olarak kapışır. Aynı segment bile değiller zaten.
İyi akşamlar...

erdi_s

erdi_s

Üye
aşırı beklentiye girmeyin çok bişey değişmiyor bence sanki biraz daha stabil oldu gibi şarjıda az arttı mı artmadı anlaşılmıyor bile siz sanki Ferrari gelecek gibi beklemeyin hayal kırıklığı olur....
Kardes oyle bi yazmissin ki sanki guncelleme gelmis de denemissin gibi :-) heyecanlandim okuyunca

osicik

Üye
Kardes oyle bi yazmissin ki sanki guncelleme gelmis de denemissin gibi :-) heyecanlandim okuyunca
aynen kardeş 15 gündür kullanıyorum wanam omega hassan epey rom denedim tabi iyileşme var ama beklenti büyük olmasın hayaller yıkılmasın :)
sorun çok abartıldı çok beklenti var :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Simdi sen bekledigimiz guncellemeyi kurdun mu anlamadim hala

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S3 daha iyi. Ama Discovery almak daha mantıklı ucuz olduğu için.

Aşırı derecede savunmuyorum. Bu cihaz S3 ile sadece fiyat olarak kapışır. Aynı segment bile değiller zaten.
İyi akşamlar...
S3 ün yapabildiği bu telefonun yapamadığını bi söylede öğrenelim bilmiyorsak

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
1.4 islemci var s3 te ama touchiw fln filan ama s3 e bi kernel attimi 1.9ghz Pegasusg governor i/o scheduler row cyanegenmod rom bide super ama nexus almak varken 2gb ram var 4..4,2 android en iyisi nexus4

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S3 ün yapabildiği bu telefonun yapamadığını bi söylede öğrenelim bilmiyorsak

S3'ün yapıpta bu telefonun yapamadığı bir şey yok evet. Ama S3 daha üstün özellik olarak. Sadece touchwiz yüzünden hantal görünüyor.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S3'ün yapıpta bu telefonun yapamadığı bir şey yok evet. Ama S3 daha üstün özellik olarak. Sadece touchwiz yüzünden hantal görünüyor.
Kardeşim neyse tartışmayı bitirelim sana göre s3 bana göre discovery

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim senden bir ricam var benim konularima cevap atmazsan sevinirim.Biz burda guncellemeyi konusuyoruz sen kalkmis hala ayni segment degil diyorsun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kardeşim neyse tartışmayı bitirelim sana göre s3 bana göre discovery

Peki öyle olsun. Sana tek bir soru soracağım. Bedava Galaxy S3 ya da Discovery verseler hangisini seçersin? Dürüst olmayacağına eminim.
Kardesim senden bir ricam var benim konularima cevap atmazsan sevinirim.Biz burda guncellemeyi konusuyoruz sen kalkmis hala ayni segment degil diyorsun

Benden önce başkası Samsung kullanıcılarına laf attı ona bir şey diyen yok? Ona cevap olarak yazmıştım ben. Durup dururken laf atan sizlersiniz. Ben savunmamı yaptım sadece.

Edit: Ayrıca istediğim konuya cevap yazarım.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note 3 mu discovery mi deseler discovery derim çünkü daha ucuz.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
dayannight

dayannight

Üye
bu discovery konularıda hep s3 le kıyaslamaya dönüyor

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
S3 2 sene oncenin telefonu neyin kiyaslamasini yapiyonuzz bsns kalırsa s3 bosverde s2 ile bile karşılaştırır 2sene oncenin telefonları ha ama s3 e de o parayi vermem o ayri birsey param varsa Nexus alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...