Tavsiye Gm Discovery Kitkat Nisan Ayında Yayınlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery Kitkat Nisan Ayında Yayınlanıyor
Elit Lite: - Elit ile Elit Lite arasında çıkış tarihi açısından birkaç haftalık bir süre var, başka da bir bilgi verilmedi bu konu hakkında.

GM Discovery: - 4.4 kitkat güncellemesi kesin geliyor, çalışmalar devam ediyor, muhtemelen Nisan ayında sunmuş olacaklar
- Kitkat'tan önce bir şubat sonu mart başı gibi güncelleme daha gelecek ama bu güncelleme versiyonla alakalı değil, cihazla alakalı bildirim ışığı, kamera gibi yazılımlar fixlenecek

GM Discovery 2: - Yerel yorumlar(bizim dh de yaptığımız geri bildirimleri kastetti herhalde) dikkate alınarak yeni şeyler üzerinde çalışılıyor, beklentilerin üzerine çıkacaklarını düşünüyorlar ve bir sürprizleri varmış. MWC dönüşü bir röportaj daha yapalım dediler.

Yönetici tarafından düzenlendi:

MaxipmaN

Üye
samsung sol eliyle idare etmeye devam etsin :gun1:

• Beğen
Tepkiler: Dede, Rainesto, .caner. ve 1 kişi daha

kerem28yuksel

Üye
Samsunglular
Gm disvovery ciktiginda
Telefon kasio/donuyor

İnceleme videolari geldikten sonra
Telefona guncelleme gelmez bos telefon

Guncelleeme geldikten sonra
Tm guncelleme gelebiilir ama surum guncellemesi gelmez

Simdi 4.4 kesinlesti ne uyduracaklar acaba..

• Beğen
Tepkiler: Dede, Rainesto, Mustafa-26 ve 3 diğerleri
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Samsunglular
Gm disvovery ciktiginda
Telefon kasio/donuyor

şimdi tek birşey kaldı söyleyebilecekleri :)
oda fason üretim :)

• Beğen
Tepkiler: metehansys

yoran09

Üye
Samsunglular
Gm disvovery ciktiginda
Telefon kasio/donuyor

Aynen :)

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Yani 4.4 alacakmi vaybe samsung alinmaz bn zten tlefon almadkm galaxy tab3 aldi rom lu kullaniyom arkadaslar oyunlarda kasma varmi ilerde alabilirim yaza

erdi_s

erdi_s

Üye
Modern combat 4 zero hour kasma yok daha ne olsun :-D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oh Valla Güncellemeye Bak Sen

Peocawe

Peocawe

Üye
Muzaffer başkan kendi ağzıyla dedi röportajda gelecek diye ama ben yinede inanmıyorum pek. gmd2 felan çıkana kadar gmd1 in satılmasını sağlamaya çalışıyormuş gibi geldi bana.

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
bence kitkat gelecek fakat nisan diyolar ben mayıs gibi geleceğini düşünüyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cihaz kötü diyen yok zaten. Gayet iyi. Sadece Galaxy S3'ten daha iyi değil. Anlayın artık. Zaten aynı segmentte bile değiller.

Not: Galaxy S3 kullanmıyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
Cihaz kötü diyen yok zaten. Gayet iyi. Sadece Galaxy S3'ten daha iyi değil. Anlayın artık. Zaten aynı segmentte bile değiller.

Not: Galaxy S3 kullanmıyorum.

dostum ben discovery i ilk aldığımda akıcılığına hayran kaldım. Ama senin gibi bir kaç kişi aklımı bulandırdı ve sattım S3 aldım gidip. Sonra anladım discovery'nin nasıl bir nimet olduğunu. S3 o kadar parayı kesinlikle hak etmiyor Discovery varken. Kaç tane rom denediysem 1 saat aralıklarla telefon dondu batarya çıkarmak zorunda kaldım. binlerce kişi aynı sorundan yakınıyor. Ayrıca discovery de 500-600mb boş ram varken s3 de 400ün üzerine çıkamamıştım. (stock romlar için geçerli). İki ekran da HD ama discovery'nin ekranı çok daha net. ve discovery de çok rahat oynadığım oyunları s3 de fps düşerek oynadım. Discovery çok ama çok zor ısınırken ki hafif bir ılıma bu, S3 el yakıyordu. sonuç olarak; şuan tekrar discovery kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve anilari35
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
dostum ben discovery i ilk aldığımda akıcılığına hayran kaldım. Ama senin gibi bir kaç kişi aklımı bulandırdı ve sattım S3 aldım gidip. Sonra anladım discovery'nin nasıl bir nimet olduğunu. S3 o kadar parayı kesinlikle hak etmiyor Discovery varken. Kaç tane rom denediysem 1 saat aralıklarla telefon dondu batarya çıkarmak zorunda kaldım. binlerce kişi aynı sorundan yakınıyor. Ayrıca discovery de 500-600mb boş ram varken s3 de 400ün üzerine çıkamamıştım. (stock romlar için geçerli). İki ekran da HD ama discovery'nin ekranı çok daha net. ve discovery de çok rahat oynadığım oyunları s3 de fps düşerek oynadım. Discovery çok ama çok zor ısınırken ki hafif bir ılıma bu, S3 el yakıyordu. sonuç olarak; şuan tekrar discovery kullanıyorum.

Yok kardeşim ben zaten fiyatını katmadan söylüyorum. Tabi ki S3 yerine Discovery alınabilir ama bu S3'ten üstün olduğunu göstermez diyorum. Bak benim sınıfımda da bir sürü arkadaşımda S3 var ama hiçbiri burda söylenenler gibi kasma falan yapmıyor. RAM'in dolu olması ise touchwiz arayüzünden kaynaklı. İkisinde de stock rom olsa bir düşün hangisi daha akıcı olur? Ekran görecelidir. Kimisi canlı renkler için AMOLED sever kimisi de doğallık için IPS sever. S3 kullanmadığım için çok detaylı cevap veremeyeceğim ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum; inan ki o bahsettiğin ağır oyunlar S3'te de kasmıyor. Isınma konusuna bir şey diyemeyeceğim S3 ile uzun süre elimde oyun oynamadığımdan dolayı... Galaxy S3 alın demiyorum. Discovery alın, aldırın. Ama S3'ün üstün olduğunu unutmayın. Hantal görünmesinin tek sebebi Samsung'un ağır touchwiz arayüzü.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar s3-discovery konusuna dondurmeyelim.konunun icreigi guncelleme
Telefon kiyaslamasina baslarsak tatsiz konusmalar okuyor baslamadan bitirelim

• Beğen
Tepkiler: Dede ve erdi_s
erdi_s

erdi_s

Üye
Güncelleme bugun gelse bari ya

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
inşallah gelecek bakalım

erdi_s

erdi_s

Üye
Pazartesi gelecek diye bekliyodum :-( gerci gun bitmedi daha

osicik

Üye
aşırı beklentiye girmeyin çok bişey değişmiyor bence sanki biraz daha stabil oldu gibi şarjıda az arttı mı artmadı anlaşılmıyor bile siz sanki Ferrari gelecek gibi beklemeyin hayal kırıklığı olur....

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
aşırı beklentiye girmeyin çok bişey değişmiyor bence sanki biraz daha stabil oldu gibi şarjıda az arttı mı artmadı anlaşılmıyor bile siz sanki Ferrari gelecek gibi beklemeyin hayal kırıklığı olur....
benım için önemli olan launcher :) bıktım bu berbat launcher ve ayarlar sekmesınden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...